Eddig is ugy gondoltam, hogy teljesen felesleges allandoan logatni a labat a kanyarokban. Legalabbis az emberek nagy resze az esetek 99%-aban feleslegesen csinalja. Ez a video is errol gyozott meg.
jaja..mondjuk én a kakucsit se tartom igazi supermoto pályának,egy komolyabb féktáv van és heló..de kecskeméten is,visszafele. 1 db.. külfökdi videókon beszarok néha olyan pályák vannak.
na az ugatás nekem se nagyon megy slickel,bár én 10centis homokban gyakoroltam tavaly. volt is egy pár perec
volt hogy hamarabb leértem mint a motor,meg keresztbe ilyesmi
de a földutat nagyon érzem,imádom hogy odarántom és megy ki a picsája,meg hatalmasakat lehet csusztatni... mondjuk egy komolyabb féktáv is van vagy 50 méter,ha kijönne elém valaki asszem nem kéne megállni
milyen fasza kis pályákon motoroznak!
kis hazánkban egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány értelmes pálya van amin lehet supermotozni...
talán mi is jobban motorozhatnánk ha több, és jobb pályák lennének... (és persze ha nem 112 km-re lenne hozzám a legközelebbi pálya... )
Ez rohadt jo! De bakker, nem ertem ezek mit esznek. En a multkor nyomattam vegyesbe, arokbol ki-be, ugratas, salak, sar, szantofold, volt minden. Leginkabb a vak szerencsen mulott, hogy nem vagtam kette sajat magam a motorral. Hogy tudnak ezek ekkorat ugratni sima gumaval folduton? Egyszer nem birtam egyenesen ramenni egy ugratora. (Ha meg nem sikerul, akkor nem nagyon tudom csavargatni a levegobe. Csak kapaszkodok, mint hulyegyerek a zsiraf szarvaba a korhintan.) Ti hogy csinaljatok? Nekem k....rvan farolgat minimalis gazadasnal is azonnal kitor, plane amiota Zrider kivalo szekerce profilu gumiait felraktam.
Tehát akkor nincs semmi gáz? mert én minden kattogásra odafigyelek bármi van a géppel csak gondoltam nehogy vmi baja legyen ettől a lángszórástól ezért megkérdeztem! de akk ok h semmi gáz ! Kösszi az infót
http://vimeo.com/6875050
Amúgy aki tud eladó használt akra rendszert 650re az ne fogja vissza magát!
volt hogy hamarabb leértem mint a motor,meg keresztbe ilyesmi
de a földutat nagyon érzem,imádom hogy odarántom és megy ki a picsája,meg hatalmasakat lehet csusztatni... mondjuk egy komolyabb féktáv is van vagy 50 méter,ha kijönne elém valaki asszem nem kéne megállni
December végén Tankcsapda koncert?
Ja és új hobby:
kis hazánkban egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány értelmes pálya van amin lehet supermotozni...
talán mi is jobban motorozhatnánk ha több, és jobb pályák lennének... (és persze ha nem 112 km-re lenne hozzám a legközelebbi pálya... )
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Minden
supermotosnak ajánlom heti egy edzés ezzel és nem lesz gond tavasszal!
nekem EZZ a kedvencem
rég szúrtam be: SuperMoto Slide Video
üdv: Máté