Jah, két évig béreltem havi 19.000-ért.
Dehát most mit csináltam volna. Kp-ért nem ment volna el annyi áron, amennyi hitel volt még rajta. Jó ez így, nem bánom, itt van helyette a KTM.
Jelentem ma elvitték a GSXR-t délután, 50ezer kp + hitelátvállalással. Gyömrői srác vette meg, aki most ült át krosszmotorról sportra.
Így a KTM egyeduralkodóvá vált, s végre egy hitellel kevesebb.
Vasárnap Visonta, csapatás. Kezd jó kedvem lenni!
Jaj srácok olyan aranyosak vagytok, de tényleg
De köszönöm nem élek a lehetőséggel, más motorját kölcsönkérni nem szívesen tenném, még ha szívből is adnátok.
Jocó, hidd el fájna, ha történne valami...a motorral
Na ha eljössz az enyémmel mehetsz egy 20 perces menetet, szívesen odaadom. Addig legalább lövök pár képet mindenkiről. Amíg motoron ülök az úgysem fog menni.
Ne mond, hogy nem vagyok nagylelkű, használd ki!
Én is
Szóval jah, jó lenne veletek tartani, de attól félek, ott kapnék idegrohamot, ha látlak benneteket és nincs mivel felmenjek a pályára.
Így ha nem látom nem fáj annyira érted. Hú bazz ma nagyon értelmes vagyok
Priviben írok neked
Tényleg szuper lenne, mert ahogy nézem kellemes kis csapat jönne össze Visontán
Pitbike-on már én is gondolkodtam, azzal bárhol tudnék száguldozni,az lenne a nekem való.
De sajnos egyenlőre semmi nem lesz, házbiznisz van, az meg nem kell mondani mennyire viszi a manit
Szia! Majd irok, hogy milyen lett a gumma (meg nem vettem at). Holnaphoz 2 hetre kerulhet eloszor sor palyazasra es mar eldontottem, hogy legalabb egy napot ismet Kecskemetre akarok menni. Azt a palyat mar ismerem valamennyire es kivancsi vagyok mennyit gyorsit az uj gumi. 44 koruli idot szeretnek menni (amennyiben az eddigi 45-46 kozotti volt a valos, de mostmar fogom merni) Koszi mindent!
ha valakinek kulcscsont törése lesz, remélem megkeres és jól elnáspágol!