Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy meg ne fesd az ördögöt a falra!
ha valakinek kulcscsont törése lesz, remélem megkeres és jól elnáspágol!
ilyenem volt, csak valami egyszerűbb tipus. tartás javító heveder néven futott még úgy 10 éve.
Egy kicsit szarul hangzik De a Visontai derbihez egy kulcscsont rögzitő, törés esetére eladó.
Remélem nem lesz rá szüksége senkinek.
Még ilyenebb...
Igen, ismerős. De akkor még most sem motoroznék, spórolhatnék akármeddig... Sajna ez egy ilyen világ.
Na én ezért nem veszek többet hitelre semmit...
Jah, két évig béreltem havi 19.000-ért.
Dehát most mit csináltam volna. Kp-ért nem ment volna el annyi áron, amennyi hitel volt még rajta. Jó ez így, nem bánom, itt van helyette a KTM.
Akkor neked jó nagy biznisz volt ez a motor...
Jelentem ma elvitték a GSXR-t délután, 50ezer kp + hitelátvállalással. Gyömrői srác vette meg, aki most ült át krosszmotorról sportra.
Így a KTM egyeduralkodóvá vált, s végre egy hitellel kevesebb.
Vasárnap Visonta, csapatás. Kezd jó kedvem lenni!
Tomekkk! Holnap Kakucs? Mi Kophal megyünk.
Itt egy kis emlékeztető a hétvégi Husqvarna tesztnapra, ami Nyáregyházán lesz.

Szombaton: 12-tól 16-ig
Vasárnap: 10-tól 16-ig
Cső! 30
Jaj srácok olyan aranyosak vagytok, de tényleg
De köszönöm nem élek a lehetőséggel, más motorját kölcsönkérni nem szívesen tenném, még ha szívből is adnátok.
Jocó, hidd el fájna, ha történne valami...a motorral
ígérem nem fog fájni
és az enyémmel is mehetsz, amennyit csak akarsz!
Na ha eljössz az enyémmel mehetsz egy 20 perces menetet, szívesen odaadom. Addig legalább lövök pár képet mindenkiről. Amíg motoron ülök az úgysem fog menni.
Ne mond, hogy nem vagyok nagylelkű, használd ki!
Én is
Szóval jah, jó lenne veletek tartani, de attól félek, ott kapnék idegrohamot, ha látlak benneteket és nincs mivel felmenjek a pályára.
Így ha nem látom nem fáj annyira érted. Hú bazz ma nagyon értelmes vagyok
Priviben írok neked
én tudok titkot tartani!

na, de most komolyan eljöhetsz, ha gondolod!
Tényleg szuper lenne, mert ahogy nézem kellemes kis csapat jönne össze Visontán
Pitbike-on már én is gondolkodtam, azzal bárhol tudnék száguldozni,az lenne a nekem való.
De sajnos egyenlőre semmi nem lesz, házbiznisz van, az meg nem kell mondani mennyire viszi a manit
Milyen jó lenne ha nekem is lenne egy külön kis járgányom, Zoli mehetne crossozni, te meg úgy is olyan rendes vagy hogy elvinnél

Ha már így előre szólsz...
Szia! Majd irok, hogy milyen lett a gumma (meg nem vettem at). Holnaphoz 2 hetre kerulhet eloszor sor palyazasra es mar eldontottem, hogy legalabb egy napot ismet Kecskemetre akarok menni. Azt a palyat mar ismerem valamennyire es kivancsi vagyok mennyit gyorsit az uj gumi. 44 koruli idot szeretnek menni (amennyiben az eddigi 45-46 kozotti volt a valos, de mostmar fogom merni) Koszi mindent!
Te meg ha odaért a motyó, feszegetsd rá a kerekedre, aszt gyere, mert ha nem ,mindekinek elmondom, h papirkutya vagy
Gyere! Az asszonyom is olyan kis törpilla , viszünk nektek egy pitpájkot, arról leér a lábatok a földig
Wwwowwww! , , Vasárnap Visonta! , ,
egyedül megyek, ugyh eljöhetsz velem
de előre szólok, hogy felelősséget nem tudok vállalni a tetteimért!

Vigyél engem iiiiiis
Jó lett volna nekünk is egy utolsó pályázás, de kétlem, hogy átszerelne az uram