Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom!
Én is azt hittem, hogy nem üzemórás De akkor amikor vettem még nem értettem hozzá. Most hogy nemsokára beüt a sz@r idő, így annyira nem gáz, hogy nem megy. (igaz még motorozhattam volna egy pár hetet )Most rendberakom A-tól Z-ig és jövőre tiszta lappal indul. Annál rosszabb nincs, ha úgy motorozol, hogy várod mikor áll meg.

A Berget hány üó.-ként kell generálni?
ezen én is gondolkoztam
kéne egy kis kikapcsolódás egész nap nem tudtam tanulni, szopok a windows telepítéssel az összes sulis cucc a másik gépen van
megnéztem ma a videótokat egész jó
Úgy emlékeztem hogy az 510-es nem üzemórás!
Jól tetted hogy megcsináltattad!
na mi van Áki ha egy kicsit is ki virul mi megyünk
Áááá nem. Ha ez az 510es henger elkopott, akkor majd utána lesz 530.
"Dúrván szétcsesződött" Üzemórás gép! Itt van az ideje a generálnak. Ezt nem nevezném Dúrva szétcsesződésnek. Vagy inkább addig kéne várnom míg a hajtókar kikönyököl?
helló
530 as hengered nem lett aztán?
Még nincs benne a dugó. Már csak az hiányzik. Nincs rá della. Minden más új benne. 2-3 hét és meglesz a dugó. Addig pihen.
Gyári Husky Dugó
10000 km-enként van full generál. Én többet elmentem mint 10000. 380 üó van benne. 1. full generál.
Ahogy képről meg tudtam ítélni talán a vékonysága miatt lehet hogy csak 1 perecre van kalibrálva! Az ár szerintem korrekt!
Dezingre meg nagyon szép! Nagyon-nagyon tetszik !
igen, volt már rajtam. tavaly én is ilyenben mentem, az egyik esésemig. sajnos ez nem supermotora van kitalálva ezért 1 esés, 1 kesztyű. amugy tavaly és tavaly előtt, nálam is lehetett venni, nevetséges 10.900Ft volt az ára.
Áhoj Luki!

Gondolom ismered ezt a Fox kesztyűt! Volt már ilyen a kezedben?! Milyen minőségű szerinted? Lehet itthon ilyet kapni és vajon mennyi lehet?!
És végül is milyen dugóval rakták össze?
13e alatt kissé durván szét csesződött?!
én ma akartam, nem bízom benne, hogy holnap is ilyen idő lesz.
de mivel ma nem mentem, lehet kinézek mégis. :)
Igen. Az lett volna. De kiderült, hogy szarul lett lemérve.
én holnap megyek, ha ilyen szép idő lesz.
Ment ma valaki Visontára?
Hello!

Ez az 510-es mérete?
ŐŐ Hali:) Egy Avi videóm van, amit digifényképezővel vettem fel... 250mb/4.5 perc :S Akárhogy konvertálom mindig a szinek rosszak... Az elején egy rogóvan a képben, annak a színei végigkísérik a videót, de más szin nincs... Se MPEG, se MP4, se AVIba konvertálásnál
Milyen videóból akarsz konvertálni? Avi? Mpeg? Mp4?
Én Avi-ba vagy Mpeg-be szoktam konvertálni. Azzal nincs gond.

Ha elindítod a progit, akkor ott válaszd a "To Avi vagy To Mpeg"-et. Belököd azt a vidit amit konvertálni akarsz, kiválasztod, hogy hova akarod konvertálni ("profile" leugró sávban tudsz még állítgatni a felbontáson. És még a mellette lévő "Edit profile" menüben is tudsz finomhangolni. Majd katt a convert gombra és már dolgozik is.
Milyen videóból akarsz konvertálni? Avi? Mpeg? Mp4?
Csak?! Ha méretproblémád lenne, szívesen átveszek tőled pár centit, én ugyanis alig vagyok 180!
Szia Leszedtem, felraktam, de milyen kodekkel használjam? Elkezdtem konvertálni, de ilyen tök gány lett a színe... hol feketefehér hol egy kis szín, de igazából totál halott az egész :)