Én is azt hittem, hogy nem üzemórás De akkor amikor vettem még nem értettem hozzá. Most hogy nemsokára beüt a sz@r idő, így annyira nem gáz, hogy nem megy. (igaz még motorozhattam volna egy pár hetet )Most rendberakom A-tól Z-ig és jövőre tiszta lappal indul. Annál rosszabb nincs, ha úgy motorozol, hogy várod mikor áll meg.
ezen én is gondolkoztam
kéne egy kis kikapcsolódás egész nap nem tudtam tanulni, szopok a windows telepítéssel az összes sulis cucc a másik gépen van
megnéztem ma a videótokat egész jó
"Dúrván szétcsesződött" Üzemórás gép! Itt van az ideje a generálnak. Ezt nem nevezném Dúrva szétcsesződésnek. Vagy inkább addig kéne várnom míg a hajtókar kikönyököl?
Ahogy képről meg tudtam ítélni talán a vékonysága miatt lehet hogy csak 1 perecre van kalibrálva! Az ár szerintem korrekt!
Dezingre meg nagyon szép! Nagyon-nagyon tetszik !
igen, volt már rajtam. tavaly én is ilyenben mentem, az egyik esésemig. sajnos ez nem supermotora van kitalálva ezért 1 esés, 1 kesztyű. amugy tavaly és tavaly előtt, nálam is lehetett venni, nevetséges 10.900Ft volt az ára.
ŐŐ Hali:) Egy Avi videóm van, amit digifényképezővel vettem fel... 250mb/4.5 perc :S Akárhogy konvertálom mindig a szinek rosszak... Az elején egy rogóvan a képben, annak a színei végigkísérik a videót, de más szin nincs... Se MPEG, se MP4, se AVIba konvertálásnál
Milyen videóból akarsz konvertálni? Avi? Mpeg? Mp4?
Én Avi-ba vagy Mpeg-be szoktam konvertálni. Azzal nincs gond.
Ha elindítod a progit, akkor ott válaszd a "To Avi vagy To Mpeg"-et. Belököd azt a vidit amit konvertálni akarsz, kiválasztod, hogy hova akarod konvertálni ("profile" leugró sávban tudsz még állítgatni a felbontáson. És még a mellette lévő "Edit profile" menüben is tudsz finomhangolni. Majd katt a convert gombra és már dolgozik is.
Szia Leszedtem, felraktam, de milyen kodekkel használjam? Elkezdtem konvertálni, de ilyen tök gány lett a színe... hol feketefehér hol egy kis szín, de igazából totál halott az egész :)
A Berget hány üó.-ként kell generálni?
kéne egy kis kikapcsolódás egész nap nem tudtam tanulni, szopok a windows telepítéssel az összes sulis cucc a másik gépen van
megnéztem ma a videótokat egész jó
Jól tetted hogy megcsináltattad!
530 as hengered nem lett aztán?
Dezingre meg nagyon szép! Nagyon-nagyon tetszik !
Gondolom ismered ezt a Fox kesztyűt! Volt már ilyen a kezedben?! Milyen minőségű szerinted? Lehet itthon ilyet kapni és vajon mennyi lehet?!
13e alatt kissé durván szét csesződött?!
de mivel ma nem mentem, lehet kinézek mégis. :)
Ez az 510-es mérete?
Én Avi-ba vagy Mpeg-be szoktam konvertálni. Azzal nincs gond.
Ha elindítod a progit, akkor ott válaszd a "To Avi vagy To Mpeg"-et. Belököd azt a vidit amit konvertálni akarsz, kiválasztod, hogy hova akarod konvertálni ("profile" leugró sávban tudsz még állítgatni a felbontáson. És még a mellette lévő "Edit profile" menüben is tudsz finomhangolni. Majd katt a convert gombra és már dolgozik is.