de az alapokhoz jó valami ilyesmi az a lényeg aztán a többi majd jön . Nemtudom sztem ha 130 kiló körül van az nem veszélyes de nemtom annyira meg tuti valami ilyesmi is tudna még ujjat mutatni pluszsz mesze van amég a tavasz addig csak informálodom hogy mit érdemes venni ami árban nem olyan ceszélyes mégis jó max 6-800 000 et szánnék rá többet nem
Csá embörök!
Egyik cimborámnak van egy felesleges fűzött hátsó kereke fekete felnivel,ami 4 collos.Féktárcsával,lánckerékkel 30e irányáron.Gumi nuku.Megpróbálok képet szerezni,ha esetleg érdekli a spanodat.Annyiért sztem naon jó.
Sziasztok!
Látom néhány fórumtagnak TLD cucca van (bukó, mez stb.), nekem konkrétan a Day of the Dirt -ha ez a pontos neve- nevű bukó kéne. Tudtok mondani valami hazai importőrt, aki TLD -t forgalmaz? google nem sokat segített nekem...
értem. egy telefonszámot kérhetek?ha nem akarod ide írni,jó ha küldessz az email címemre is ( lacika_kjc@freemail.hu )
nem ő egyébként,egy kecskeméti srác,szerzett egy ilyen berget jó áron,és szeretne kicsit pályázni is vele.Nem hiszem hogy nagyon komoly cucc kellene rá. Ha elküldöd a számod,ő fog felhívni jó? köszi szépen!
sziasztok!
kis segítség kellene.
egy haverom husaberg fe 400as endurojába,ami 99es évjárat,szeretne supermoto kerekeket. valaki esetleg megtudná mondani,hogy milyen passzol bele?méretileg vagy ilyesmi? hogy lehet ezt megoldani?
köszi!
én nem is mondtam hogy szar! csak a Berg re most nem kell költeni semmit a tiedre meg LEHETNE de nem feltétlen! azt meg tudjuk hogy te mindig jobban jársz mint bárki más
na akkor szerezz nekünk gyorsan egy triált! 2000körüli évj.
ciao! ahogy látom már 530 a WR! lehet jobban jártam a HusaberG-el? sztem igen..
am megkéne csinálnod az Ottó Bergjét mert már nem bírja nélküle! csak hát neki is rá kéne szánni magát hogy akkor csináld! a legjobb lenne lejönnél ide adok szállást hozol egy SM szettet azt még Máriapócsra is elmegyünk MOTO-zni egy kicsit
na üdv
Sziasztok! Segítségeteket kérném, mert nem tudom hogy mi lehet a baj: Aprilia SX50 2008-as, 3000 km-rel azt produkálja, hogy a napi első indulásnál bemelegítés után, sebességbe rakáskor lefullad. Utána nincs ilyen probléma. Szerintetek mitől van?
Annyira nem rossz. Van belőle 3 db komplett 2000, 2001, 2004 és 3 db lebontva. Utcára jó, pályázni nem igazán való, metteljesítmény és súly szempontjából langyos húgy, de az egyik legtartósabb és legkényelmesebb 4 ütemű Husqvarna, inkább a kényelmes mókuskáknak való. (önindító, olajpumpa, hosszabb szervízintervallumok)
BP. velvárt!( soha nem jön meg ) Vagy Lukítooo!
Egyik cimborámnak van egy felesleges fűzött hátsó kereke fekete felnivel,ami 4 collos.Féktárcsával,lánckerékkel 30e irányáron.Gumi nuku.Megpróbálok képet szerezni,ha esetleg érdekli a spanodat.Annyiért sztem naon jó.
hetven/363-0423
Látom néhány fórumtagnak TLD cucca van (bukó, mez stb.), nekem konkrétan a Day of the Dirt -ha ez a pontos neve- nevű bukó kéne. Tudtok mondani valami hazai importőrt, aki TLD -t forgalmaz? google nem sokat segített nekem...
Eladó 120/70-17-es Pirelli MT60RS Corsa supermoto gumi ~80-90%-os állapotban. Ára: 8eft. Tel: 20/3508433 v. email.
nem ő egyébként,egy kecskeméti srác,szerzett egy ilyen berget jó áron,és szeretne kicsit pályázni is vele.Nem hiszem hogy nagyon komoly cucc kellene rá. Ha elküldöd a számod,ő fog felhívni jó? köszi szépen!
kis segítség kellene.
egy haverom husaberg fe 400as endurojába,ami 99es évjárat,szeretne supermoto kerekeket. valaki esetleg megtudná mondani,hogy milyen passzol bele?méretileg vagy ilyesmi? hogy lehet ezt megoldani?
köszi!
na akkor szerezz nekünk gyorsan egy triált! 2000körüli évj.
üdv
A csatlakozókat, érintkezőked fújkáld meg kontaktsprayvel, hátha...
am megkéne csinálnod az Ottó Bergjét mert már nem bírja nélküle! csak hát neki is rá kéne szánni magát hogy akkor csináld! a legjobb lenne lejönnél ide adok szállást hozol egy SM szettet azt még Máriapócsra is elmegyünk MOTO-zni egy kicsit
na üdv
Emlékszem, itt villogtatok egy angol nyelvű linkkel, ahol nagyon jók időjárás-előrejelzésből. Osszátok meg vele, plíz .
Köszi előre is .