Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lehet a Balassagyarmati-SuperMotos-Betyárokkal?
Milyen napjuk lehetett?!
Beszámoló valakitől?!
Mindenkinek gratulálok aki résztvett a mai balassagyarmati mókában!
Nagyon ügyesek voltatok!
Hál isten nem!
De a van egy kis mellék állás amihez nem jönne rosszul most egy kis zsé! De nem mindenáron!
Gyorsan kihűlt a nagy láv...
Mivel közel laksz hozzám.... és ha jársz Szombathelyen az enyémet is megnézheted! Ha tényleg komolyan érdekel! Az adatlapon az email címem!
Hello, én ezt javaslom
Ez utcára teljesen jó, de pályára így ránézésre (sajnos még nem volt alkalmam a típust próbálni) elég traktoros...
http://www.hasznaltauto.hu/3131861_honda_xr_2007 vennék valami ilyet vagy valami jófajta supermoto-t rendszám fontos ki mit javasol csak kicsit bomolni kéne kezdeni pályázgatni de lehet valami olcsóbb is
akkor én meg nem köszönöm meg!

"Tengerre egér!"
Nem kívánok semmit nektek! Abból úgyis csak a baj lenne...
Jó szórakozást holnapra HE !
remélhetőleg....
OK , akkor most 1kis szunya jön , ,
helyes, én is összepakoltam mindent, kb 4kor kelek, mindnet be a csapatszállítóba, reggeli stb stb és indulás.
Összepakoltam a lomot. Holnap rakendroll ,
Holnap ebéd után ott leszünk.
Bocsánat! RÉGIMALOM utca!
köszi
Balassagyarmat, Hengermalom út. itt meg tudod nézni! holnap találkozunk!
Lukitó,

tudsz valami utcanevet amit be lehet írni a GPS-be?

köszi
itt mindent megtalálsz! remélem nem csak nézőnek jössz ki!
Sziasztok. Tud valaki infot a holnapi balassagyarmati szalma-TT-rol? Mettol meddig, pontosan hol, katergoriak, program. Ilyenek erdekelnek. Elore is koszi!
a főszervezőnek bejött egy kis probléma, most rezeg a léc, de ettől függetlenül még lehet, hogy lesz.
Szia, ha jól emléxem itt beszélgettetek a freestylemotocross-ról hogy lehet hogy lesz BP-is, valamikor összel. mik a hírek?
természetesen felraktalak, mint főszponzort, az anyagiakat majd rendezzük a jövőhéten.
Menő lett a gépezet Látom a logóm ott van
Jó gurulást holnapra, Én sztm hétfőn megyek egy kakucsi mókát..