nem adok rá sok sanszot,nincs még fékbetétem,csak jövőhonapban lesz rá keret de ha meglesz szervezni kéne minmdenkép egy ilyen motorozást mint a szombati
Hát Márkkal mindig ott vagyunk! szivesen várunk! de majd lesz hétvégente is edzés kiépített pályán mint Nálatok és madj akkor szeretnénk egy nagyobb társaságot úgy még is mindenkinek jobb!
Neharagudjatok nem én találtam ki ezt az időpontot erről nem én tehetek! Egyébként minden kedden van ha gondoljátok de ha van kedvetek majd jövőhéten lesz edzés valameliyk kiépített pályán!
Tóth Ádám is megtaláható lesz a pályán és ha minden igaz az RTL klub Fókusz stábja is kint lesz!:) de ez nem tuti:D Majd nekünk is lesz jéggel teli zsák!:D
Most augusztusban kezdtem Daniban, de most Angliaban dolgozom. Meg eddig nem voltam otthon, majd valamikor most fog kialakulni a dolog. Ha minden jol megz, akkor havonta 1 vagy 2 havonta 2 het szabim lesz...remelem
Sziasztok! Szeptember 28-án kedden supermoto edzés lesz a Kamaraerdőn található BM pályán ! Akit érdekel a dolog írjon plz! Msn:benceute@hotmail.com Tel.: 20/5450570(ha nem veszem fel suliban avgyok és akkor plz délután hívj!Köszike) Mindenkit szerettel várunk!
Most kaptam az infót, hogy vasárnap Kakucson csak du. 4-ig lehet motorozni, ezért az egész nao kerül majd 5 pénzbe (8-16), a délután pedig 4e.
Foxy