Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, mondom nagy mázli volt, hogy a gumikra esett. így is csúnyán nézett ki, nem még, ha ott is marad a földön..
IS!
félelmetes volt... láttam már pár esést, de ez a nyújtott teste szaltó basszus.... Bár asszem jobban meglepődtem akkor, amikor a srác felpattant és kisétált szépen a pályáról!
itt hátha jobban felismerhető:

kép
Ezüst Sisak Rágondolok
nembaj, tudom nélkülözni. majd legközelebb visszaadod
én a sportmotoros srác nyújtott testes szaltóját néztem végig, ijesztő volt. de asszem azt pont láttad te is. ha nincs ott a gumifal, simán nyakát szegte volna szerencsétlen...
nah, én is nemrég értem haza! mintha a világ végén laknék...

nagyon jó kis nap volt! valóban sokan voltunk, bár engem nem zavart.

Luki kolléga nagyon jól kente a vasat , és persze mindenki verte neki rendesen!

azok az esések brutálisak voltak! az egyik pont előttem történt! remélem az MZ-s srác jól van!
mondjuk nekem egy sima szivacs nyakvédőm van,a kulcscsontot azért megvédi szerintem....az a baj,hogy ezek a jobb nyakvédők vagy 100ezerbe kerülnek
Nem tudom,nem ismerem sajnos
Az OTT lenni sárga motorr szám nélkül, nem NORBY?
Azt mondta legutóbb nincs pénze, meg ideje, motorozni.
Na fent vannak a fotók!

http://sportmotor.hu/motoros_k...
Csak éppen ez nem a kulcscsont hanem a (nyak)gerinc védelmére szolgál...
Ha váladdal csapódsz be akkor nincs az a lett brace ami megvédjen.
Ezt azoknak fejlesztették akiknek a sisak töri el a kulcsontját vagy irodista gyerekek akiknek nincs nyakizma.
Hasznos lehet.
Tudok jobbat is 100,000Ft leírom.
Degenya!
mozgóbólyának jól jöttek! (nem mellre szívni, csak ez kihagyhatatlan volt!)
Mondjuk úgy hogy arra felé jártam..
Megértelek... Ott 30-40 ember? hm...
Ja, ha valaki lőtt rólam képeket azt megköszönném, ha eljuttatná valahogy, vagy legalább ide feltenné. Pláne ha a célegyenes végi "csúszásom" meg lett örökítve.

Foxy
Sztem elmondhatjuk,hogy Berg uralom volt
Jó, mentem már jobbat én is, mikor alig voltunk kint. De mivel viszonylag rég jártam ott, így azt mondom nagyon jól esett.
hella
hát nekünk nem tetszett annyira ez a tömegnyomor, mondhatni elég kula volt.... na mind1
Jocó úgy eltűntél hogy nálam maradt a csavarnyúzod
De jó volt ma Visontán! Rengetegen voltak kint, gondolom mindenki kihasználta még a jóidőt. Vagy 30-40 motoros, robogósok, mz-k, utcai motorok, sm-k. Szét is kellett szedni két csoportba, mert volt egy-két bukta meg komoly helyzet. Mindjárt nekiesek a fotóknak, estére fent lesznek!