Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap legurulnék a balassagyarmati balhéra megnézni! Vkit érdekel még?
Plexiset? Akkor ilyet Ne vegyél! Mi kipróbáltuk ahogy látható, de nagy csalódás volt! SMT túra supermoto... ezt a faszságot
Én szoktam néha földúton is 'kóvályogni', azért megnézném, azt a sportmotort, amelyik ott utánam jön.
Na már rég szúrtam be az eladó gumákat (csak a colos miatt)
A baloldali az 170/55 és egy 10es, a másik hátsó 165ös és az az elsővel 1ütt vihető. 3in1 be 38. Mind3 dunlop.
Hát őőőm......egy köszönömöt
Motley Crue - Kickstart My Heart
Mit nyertem?
1etértek! Remélem mihamarább lesz egy 1000 sor4 a seggem alatt Bár a Berget is tavaly májusban koptattam legutóbb
Döbbenetes számomra, hogy egy 990-es ilyen "kicsi" legyen plusz ahogy írtad kezes is! Nem semmi gép!
Hmmm.... második motor?! Nekem csak plekszis jöhetne szóba! Mindenki előtt ismert előnyök miatt!
Bocs, nem néztem, hogy már kint van
csáó te szerencsi fenegyerek
megvan a fékcső fel is raktam a motrra mostmár beton lett a fékem nagyon szépen köszönöm hogy közreműködztél a szálításban a pénzt küldöm (5 e FT ) ádámmal

még egyszer köszi rem gurulunk együtt egyszer
Tekercselés: villanymotorok, generátorok és önindítók, szivattyúk, trafók javítása.
Tekercselő javít gépjármű generátort, önindítót (személy-tehergépjármű, motorkerékpár, erőgépek stb), klímakuplung-tekercset, ablaktörlő, fűtő, szervo - motorokat, egy-és háromfázisú motorokat.
Az alkatrészek cseréje postai úton megoldott:
Cím: Doka Sándor
3600 Ózd
Gábor Áron út 11. sz.
Korlátlan jótállást vállalok, 5 munkanap alatt elvégezve.
További részletek az alábbi weboldalon:
http://indukcio.uw.hu/
Telefon: 06 30 262 5500
E-mail:dsanci@freemail.hu
Irányár (Ft): 10000 Ft
Igen, ezzen. Egy kis reklamot megkoszonik a husqvarna-racing.hu ;-)

Ezt jart a kephez:

Szia,

első és egyedülálló lehetőséget Magyarországon Husqvarna testride my2010

Többek között tesztelhető a világ legkönnyebb Motocross modellje a TC250.

Elöre is köszönöm és remélem találkozunk a pályán.
Szerintem az hogy nem ér le a lábam elég nagy kizáró tényező
De azért aranyos tőled.
Ettől függetlenül lehet a srácokat érdekelné, akkor az adott számon kellene érdeklődni?
Az biztos hogy jó színes és feltűnő.
Csalódni tuti nem fox benne
en ugy tudom, hogy egyetlen kikotes vedofelszereles kotelezo... That's it... De vagy felhivtak a husqvarnat vagy probalom kideriteni.
Ez nem hangzik rosszul
Mi vasárnap voltunk ezen a pályán, nagyon jó pálya.
Bárki tesztelheti ezeket a gépeket, vagy van azért kikötés.
Szerintem bitang jól néz ki a buksi, pont megy a Berghez.
Rendelés előtt mindenképp megérdeklődök mindent, meg erről az oldalról régebben volt olyan ismi aki rendelt rendszeresen, úgyhogy valszeg vele fogom felvenni a kapcsolatot.
egy kis off :

Most kaptam az infot
Szép sisak , bár a sárga neked nem zavaró benne?
Nehéz ügy ez a sisak dolog én először az 52-53cm rendeltem meg, de nagy lett a fejemre, pedig rendesen lemértük. Még az a szerencse, hogy kicserélték kisebbre. Ezt azért érdeklődd meg, ha rendelsz, hogy mi van akkor ha mégse jó. Sajnos nem véletlenül mondja mindenki, hogy próba nélkül ne vegyél sisakot. Csak hát...nem kell mondanom, hogy ilyet senki nem tart itthon.
Én a kinti oldalakat néztem, onnan szeretnék majd télen rendelni. Nekem 52-es a buksim, ezért gondoltam, hogy megkérdezlek, mert akkor talán akkorát nem lehet tévedni a rendeléssel.
ezt néztem
Szia! Nekem a KS-es sisak lett a jó, auner katalógusban ez a lehető legkisebb méretű sisak még gyerekből is, mérete 50-51cm(az én fejkörméretem 52-53cm) viszont én úgy emlékszem, hogy a sisak dobozán más méret van írva. Holnapra megnézem, de mintha úgy emlékeznék 48-49cm. Valami tudom hogy nem stimmelt
Ezekből a gyerek sisakokból van olyan is, ami KL-es azaz 54-56, ami inkább már felnőtt méret, csak a sisakhéj kisebb.
Te melyik sisakot nézted ki?
Szia Beb!

Azt megtudod nekem mondani, hogy Neked mekkora a buksi körméreted? És hogy gyerek bukóból mekkorát is sikerült végül venni.
Szia! UFO sisak taréjt tudok carbon és crome színben 7600.- a fekete vagy fehér színben 5000.- személyesen is átveheted ha kell, de utánvéttel is el tudom küldeni.