Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 uzemora? Nade most mentem mindossze 2,6 uzemorat tegnap meg ma es mar el is kopott az elso guma es ez nem slick. Akkor most hogy van?

Nem szeretek hasznalt gumit felrakni, eddig meg sosem voltam vele.
azért azt vedd számításba, hogy egy új garnitúra is max 10üzemórát bír ki pályán. én mindig használt slickekkel megyek. ki lehet belőle jókat fogni hidd el.
na ezen sem fogunk soha supermotozni, az biztos
Hali!
A Visontán elesett Öreg is nagyot perecelt! Kulcscsont meg fejsérülés. Hozatatott a franciáktól egy spéci kulcscsont rögzitőt , az orvosok még nem is láttak olyat. Ha kell segítség akkor leírom a számát! Jó felépülést!
Ha annyi, akkor annyi. Nem mondom, hogy slick kell, sportgumi minosegu is jo kovetkezo lepesnek. Most turagumi van fent.
gondolhattam volna,csak azért zakóztam,mert te is elestél
húhúhúúúúú koma az új slick az elég meredek áron lesz ám. nagyjából 80pénz párban.
tegnap én is ettem a perecet rendesen. el is haraptam a nyelvemet
Sajnalom ismeretlenul is Jobbulast kivanok Neki!Hu az kemeny agyrazkodas ..es a fogai...a kulccsont az a legkecesebb../nekem is ket hetes a dolog/..gyorsan osszeforr.Mit irtal erdei uton traktorral....nem hangzik jol!...ha tudok segiteni..itt elerhetsz:-.endrecsiz@aol.com
Sziasztok! Megjottem a 2. supermoto napomrol, Kecskemetrol. Ma valtoztattam a metoduson es sokat gyorsultam tegnap ota. Ezuttal nem estem el.

Biker1000 kerdezted a koridot. Nem lett lemerve, de emlegettek tobben egy kislanyt, aki rettento ugyesen ment egy 250-es Ninjaval (sajnos bukott szegenykem ma a nap vegen) es neki 0:45:02 volt az ideje (abba bukott bele nagyjabol). Forgalomtol fuggoen nala egy picit gyorsabban tudtam menni. Este volt mar huvos, mikor elesett, napkozben es napkozben az akkori magamnal is gyorsabb voltam. Tehat, amennyiben a fenti ido valos, akkor en 45 alatt vagyok a legjobb korben, atlagban 46 korul. Sajnos nincs tovabb, turagumival ezt mar nemigen tudom fokozni. Tokeletes iveken esetleg 44,5 valahogy elerheto lenne, ha ossze tudnek rakni egy teljesen jo kort. Ez egyelore azert lehetetlen, mert meg mindig vannak megfejtetlen kanyarok.

Ha lenne jo meretben esetleg megprobalkoznek egy garnitura specialgumival (csak vadonat uj erdekel), azzal szerintem 43+ ido lenne nap vegen.

(Ha az emlitett referencia ido nem valos, akkor az enyem sem )
Ja, nem is azért írtam, hogy te kívántad, csak annyira szarul esett.
Hiszem, hogy mindne okozott rossz visszaszáll...
Hát baj az lett rendesen, a motor vázcserés.
A haver meg...holnapra kiderül...A kulcsonton, a bedőlt fogsoron, az agyrászkódáson, kívül van e még valami.
hú,akkor te voltál,pont nem láttam ,csak hogy állítod fel a bringát. nincs semmi komoly?
Erdei úton, fakitermelő MTZ traktor elején a súlyok, közelebbről való megnézése...Hivatalos valakik nem voltak, nem is írok mást.
Szombaton én is kicsusztam kecskeméten.
És ezt is hová építik? Hát a másik kettő közé. Fasz kivan, tehették volna közelebb is...
Kölcsönadtam az egy crossmotort, ami persze üzletre volt nálam.
Kb olyan eset mint a tiéd, csak itt nekem is van felelősségem, védőfelszerelés one...
leszarom a motort. Á ilyen egy fos hétvégét tényleg.
kicsoda? mi történt? ? basszus nem volt egyszerű hétvége,itt is sok esés volt kecskeméten.
Isten hozott a club-ban!
Kérdezd Koph-ot!
Én is kb 40-50 métert!
Hat igazan sajnalom!En nem kivantam semi rosszat!Remelhetoleg a haverodnak nem lett komoly baja s a gep is osszerekhato lesz!
Újabb supermoto pálya van kilátásban? link
Tud erről valaki valamit?

Na, megfizettem a mai beszólásomért.
Haverom szarrá törte magát, és az egyik motoromat is.
Jah, tényleg. Tegnap hívott minket is Zrider Balassagyarmatra.
holnap szeretnék menni pann.ringre (szabin vagyok), és hétvégén (vasárnap) Balassagyarmatra.
Jövő héten lesz valamerre pályázás?