Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

wehehe, na aki akar jonni szoljon jo ido lesz
ja meg jut eszembe... SMCt csak oldalt fektetve tankolunk, NEM?
kabeeeeeeeee... Inkább tanítsd a fiadat furulyázni! Nekünk Barbival jól ment hogy rákattant a kis szaros
Tibi kössz a csizmámba a csavart
Dobd máá be valamikor lécccciiiiiiii.......................mondjuk holnap reggel
Úgy látom még az egykerót nem heverted ki
Ecseri -Pöttyös utca HAJRÁÁÁÁÁÁ REDI TU ŰLLŐIIIIIII
sajna dolgozom es meg mindig nem emberi beosztasban

sokszor kimarad a palyazas emiatt...
Értelmeztem. Ok. Még nem tudom sajna!
úgy értette hogy nem SM -val
Én sajna Pénteken sokáig melózom, a holnap szabad nekem de páran megdumáltuk hogy kakucs lesz! ha tudsz gyere le...
Ha valaki még tud jöjjön sztm dél körül már lent leszek.
vtr1000 meg fazer 1000
sztem arra gondolt ,h nem sm-el
Motyo = supermotyo
De mi az hogy jön két haverod akik nem motorral tolják? Ha nem azzal akkor meg mit számít hogy jönnek? Majd követnek autóval vagy megmondjuk hol vagyunk és odabékávéznak? Ezt nem értettem!
cso jo hogy jossz !

A 2 vel ezalatti hsz em neked is szol
Gyere kakucsra..ott leszünk pár motosok
Kezdem elorol akkor

Szeptember 25. Pentek - delutan

Nincs e kedvetek ( Te, Koph , kawa, meg akik menni szoktak) gurulni egyet valamerre?

Nekem meg meg 2 haveromnak lenne de ok nem Motyoval toljak. Es ha mar megyunk, mehetnenk tobben es ratok gondoltam
jeeeeeeeeee.... inkább majd elmesélem... legyen elég! na huss motorozni
sziasztok

van 3 eladó 17colos első sm gumim... HASZNÁLT! ha valakit komoylan érdekel,akkor csinálok normális képet is! postai utánvétellel is lehetséges....
2500Ft/db...... mind3 megvétele esetén engedményt adok
de ha nagyon érdekel,akkor megbeszélhetjük 1nek is az árát....
Olyanom nekem is van, de soha nem raknam fel ide, akkor sem ha o kerne. Emberek kulonboznek, ami jo! De Teged azert csak meggyoznelek, hogy rakd fel. Nem mondjuk meg neki.
Na ja... van az eredetiről is de megölne ha feltolnám ide
Ez nem is rossz!
Szerintem ezt most kezd elölről
Nem, csak anyának! Ilyesmi
Hali!

Pentek du nincs veletlen kedvetek egyet gurulni? Mindegy merre, jonne 2 haverom meg de ok nem motyoval toljak!
Beteg az már mindentől... Nem pályára való és kész! Vagyis jó lenne már tovább lépni... Utcán még jóóóóóóó.. Nézd meg a Diót, 5km kerózik az övével(citromsárga prestige) és semmi baja... Sőt még fődarabot sem cserélt benn, pedig már bőven 20000 felett jár a vas!