Estét!Koph gratula már alakul.. Kár hogy ma nem tudtam menni.Esetleg Vasárnap Kakucs megint?
Én megyek.Szombat meg Wolfi Bp.meg környéke?Király idő lesz
Igyexem tudod, ma már egész jókat csúszogattam csináltam is pár nyomot a kanyarba...Kár hogy nem jöttél
Ma nem mértem nagyon időket inkább a csuszkálást gyaksiztam több kevesebb sikerrel
Az AP Racing fékbetét úgy sikít mint állat. Nekem emiatt nem jött be, úgy hogy valami mást kell keresünk drága egyetlen Beb-em!
De szerintem már csak a következő szezonra veszek fékbetétet, mert amikor nem használom akkor nem sikít!
Igen Ma is kakucson kérdezték páran hogy mi a szar van a DVD-vel
Kabbe hogy ma nem jöttél!És legalább megveszik a mocid?
Tessék egy kis izelítő a mai napról kakucson...egy kis gyaksizás...Jó volt nagyon.
Köszi Kenny911 a pár képet...Töltöm fel este a többit az oldalamra ot meglesheted majd
Nálam jópár hónappal a hézagmérős beavatkozás után kezdett csak el folyni a teló (és csak az egyik szár), tehát durván másfélszeresére sikerült növelni az élettartamát ezzel a megoldással...
Igen, ismerem ezt a dolgot. Csak elfelejted azt, hogy a szimmering, illetve a porvédő rugóján feszíteni is kellene ilyenkor, mert a piszok megnyújtja. Pont csak annyira, hogy épp folyik. Ezért ér ez a megoldás annyit, mint halottnak a csók...;) De éljen május elseje...
Sajnálom hogy újfent csalódást kell okozzak, de nem tőlem származik az ötlet...hogy hol/kitől hallottam először, arra viszont már nem emlékszem, régen volt...
elég 2liter,csóróság van :) meg akkor a a szürők,este küldök címet emailban,vagy ha adsz egy számot az is jó,leirom sms-ben. a fékbetétet akkor megbeszélem majd Jocóval,mit javasol.amugy gondoltam hogy kb ennyi lesz.
Eddig nem volt a hiflofiltroval semmi gond, itt nálunk mindenki ezt használja, mi is. Az olaj 4500.-/l, de a 4l-es jobban megéri 16500.-(olcsóbb úgy sem lesz ez a olaj, marad tartalékban is)
A fékbetét hmmm, remélem ülsz, a 2 pár gyári betét 24210.-. AP racing és Delta Braking fékbetétet is tudok jóval olcsóbban. A fékhatását egyiknek se ismerem, véleményt nem tudok róla mondani( KissJocó többet tud mondani róla)
igazából nem tudom ,hogy mi a különbség a kettő között,de ha szerinted jó az olcsóbb,akkor nekem is jó lenne és a motorex 10v60 mennyibe kerül?2liter kellene. utánvéttel nekem tökéletes, sajnos itt kecskeméten nincs ktm bolt,ha meg elmegyek érte,az is annyiba kerül,mint a posta. és ha már a szűrőt tőled veszem,akkor az olajat is
plusz érdeklődés képpen,az elsőfékhez a 4 fékbetét mennyibe fáj,az is csereérett,de arra már csak a jövőhónapban lesz keret szerintem.
ja a motor smr 450 /07
ha megadod a szamod osszecsoroghetunk
az egyem
témobilos 718 három kilenc 23
Én megyek.Szombat meg Wolfi Bp.meg környéke?Király idő lesz
Szombat delutan, ha jo ido lesz gurulas Budapesten v Kornyeken ?
Felallas ua lenne. Csak elnapoltuk, mondvan penteken mindenki melozik!
Koph Tomekk? tobbiek szombat 4 korul lenne a tali ugyanis 3 ig melo van.
Ma nem mértem nagyon időket inkább a csuszkálást gyaksiztam több kevesebb sikerrel
De szerintem már csak a következő szezonra veszek fékbetétet, mert amikor nem használom akkor nem sikít!
Kabbe hogy ma nem jöttél!És legalább megveszik a mocid?
Tessék egy kis izelítő a mai napról kakucson...egy kis gyaksizás...Jó volt nagyon.
Köszi Kenny911 a pár képet...Töltöm fel este a többit az oldalamra ot meglesheted majd
padig van ám itten Natix
mindent megkapsz itt is ugyanúgy ugyanannyiból csak nincs postád
Holnap dolgozom és leba...-om, h mi van!
Remélem nem sokára fent meg egy jó DVD anyag!
A fékbetét hmmm, remélem ülsz, a 2 pár gyári betét 24210.-. AP racing és Delta Braking fékbetétet is tudok jóval olcsóbban. A fékhatását egyiknek se ismerem, véleményt nem tudok róla mondani( KissJocó többet tud mondani róla)
plusz érdeklődés képpen,az elsőfékhez a 4 fékbetét mennyibe fáj,az is csereérett,de arra már csak a jövőhónapban lesz keret szerintem.
ja a motor smr 450 /07