Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, semmi közöm, de ha olyan sokat keróztál, akkor nem lehet, hogy e miatt lett 'beteg' az lc4, nem a pályázás miatt?
Neked is nunid van?
Valoszinuleg Te vagy a vilag legkulonosebb motorosa. Motorral szazezerszer konnyebb egykerekezni mint bicikivel, mert a bringahoz kepest szinte korlatlanul all rendelkezesre, motorteljesitmeny, fekhatas, sebesseg, menetszel es inercia. Biciklivel csak nagyon rovid egykerekezeseket tudtam megtanulni 15 ev alatt. Supermotom csak egy eve van es 1km-t is tudok menni egykereken, ha jol kijon a lepes. Hatso fekre ra se szagolok.
Én is annak szántam naaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Elhiszed(láttad is), én már egy pár métert keróztam életemben
Itt most nap vége volt, ellazultam és figyelmetlenség volt. Meg kicsit máshogy is próbálgattam , mint ahogy szoktam egddig.. na ez lett az eredménye
Ha figyelmesen vegigolvasod a poenfonalat rajossz, hogy nem. Magamrol irtam, ironikusan.
Én is ettől parázok, hogy egyszer hátraesek.
Meg kéne tanulni kezelni a hátsóféket holtponton.
Bicajjal elmegyek kilométereket egykeréken hátsófékezgetve holtponton (kellett is hozzá néhány hátraesés), de motorral még nem megy és szerencsére azzal még nem estem hátra. (kopp, kopp)
Ezt most nekem címezted törpeharcsa?
Sziasztok!
Holnap délután vki Kecskemétre? Én a tervek szerint ott leszek.

Börni! Mr Hillnek jobbulást kívánunk innen Paksról is!
Hijjjál , 11éve ugyanaz a telószámom.
Z papa a telszámod a régi? majd felhívnálak
na jó tegyél be valami brutál go go-s képet
jah nekem csak a nyelvem van elharapva, mert bmx versenyen voltam, aztán ugrottam néhányat. volt perec evés is
Akkor majd legközelebb
Ezeket felteheted, mert attól a mostani gumáidtól messze jobbak, de mondtam, ha nem találsz olcsón, van itt nállam E110- H150/60 pár d-209gpracer, az sztem okés lenne neked, de ne vedd úgy ,h most mindenképp rád akarom melegiteni, csak felajánlottam ha nemtalálnál.
Am használtgumik.
Keresd vissza, hogy mit mondtál....160-at...Veresen van vagy 5 tüzép, melyikre gondolsz?
holnap sajnos nem jó tesó
Holnap megyünk .....nem jössz?
Szeva!
Hívtalak de kinyomtál!
Nincs meg a száma az embernek!
A Veresegyházi "tüzépen" lehet kapni és a gyártót kell keresni!
160 ft -ot sosem mondtam, 260 Ft!
Sok Sikert!
Nem hiszem, hogy illene...én csak azért motoroztam 3 évet, mert másra nem volt keret. Én 4 keréken érzem magam otthon. A cikizés sokkal inkább szól az ifjonti hév miatti meggondolatlanságodnak...Megbeszéltük már telefonon, hogy nem erőltetjük se egymás társaságát, se nem szólogatunk be egymásnak. Úgy látszik ezt csak én tudtam megtartani...
Most talaltam egy alkalmas parost:

Bridgestone 110/70 R17 54H TL BT090F
Bridgestone 150/60 R17 66H TL BT090R PRO

Ez meretileg meg jo, fel tudom szerelni. Mit szoltok hozza? Hatra van 140-es is, de az nem PRO. A PRO mit jelent, tudja valaki?
Tesco bajnok? egyszer motorozzunk együtt,megnézem te mekkora bajnok vagy. semmi rosz szándék,csak télleg kíváncsi vagyok. ha már igy cikizel ezért,illene rámverned egy kört
Érdekes, hogy csak te jártatod a szádat...mi vagy te, szócső? Ha jól emlékszem az előbb említett urak gumijai nem is ez az árkategória, de tényleg mindegy...aki nálam vett gumit, azok közül mindenki maga válogatta, pont emiatt, én senkire nem tukmáltam rá...örülnék, ha nem kóstolgatnál, Tesco-bajnok...
folytasd nyugodtan a michelinre nem mndtam hogy ezer éves,az éppen csak egy pályanapot birt ki,plusz kétszer 20perc csigatempó,tesztmotorzás namindegy nekem tök8 ki vesz tőled gumit,és miket mond, érdekes,hogy Sanya és Vermes gumijaival nincsenek ilyen gondok itt.Nem csak az én tapasztalatom,van itt más is ki vett tőled,és nem áradozik éppen de ezt hagyjuk szeritem,nem fogsz belőle jól kijönni sajnos.a használtgumivétel amúgy is mindig lutri. ezzel jár.
téma lezárva,ne fárasszuk a többieket.
Eddig is errol pofaztam. Szo sincs arrol, hogy felek. Kozuton is nyomom, ami talan meg veszelyesebb. Arrol van szo, hogy a motorversenyzes szamora "szent" dolog, amit en csak "bemocskolnek".
Respect ezért a mondatodért! Én is ezt mondom, de hiába...csúnya balesetek is lehetnek emiatt. Ez nem egy könnyed pályamotorozós nap lesz, ahol úgyis kikerülnek, ha baj van...