Szívesen segítek ebben, tudom régóta vágysz egy jó sisakra.
Sajnos nem Zoli átszerelt teljesen, pedig az idő pont most lenne a legalkalmasabb rá. És voltam 3x Kakucson , abból az egyik alkalommal olajos lett a pálya, szóval nem igazán tudtam gyakorolni. Ennek ellenére az időm kicsit jobb, mint a 450-el volt Nekem jobban bejött supermotozni a kis 250-es
sziasztok
Cápa,én se találtam képeket,pedig télleg sok fotós volt kint.de ha valami lesz,akkor belinkelem ide.
Beb: megjött a csomag,köszönöm,holnap kigrok érte,és le is cserélem az olajat :)
Kedves vagy, ha felétek járok egyszer, akkor előtte Rád csörgök és azért elmennék megpróbálni, biztos ami biztos. A próba már egy jó kiindulási pont lenne vásárlásnál.
Én kétszer küldtem vissza a sisakot mert nem volt jó, a katalógus méretezése szerint. Sajnos mi már nem supermotozunk,így pályán már nem találkozunk, de nagyon szívesen odaadtam volna próbára a sisakom, hogy mégis mennyire szorít.
Igen, ezt ismerem en is! De emlekszem par fotosra, hogy milyen pozokbol fotozott mindenkit (engem is) es sehol nem talalok semmit. Csak abbol gondlom, hogy nem magancelra keszult fotok voltak, melyeket idegen ember keszitett, mert profi fotocucc volt naluk. Ezert gondolom, hogy valahol csak publikalodnak. Persze, barki aki csinalt fotot felnyomhatja meg akkor is ha nem profi fotos.
Ez a szép az egészbe .... így vegyen az ember bukót magának.
Úgy emlékszem amikor kint voltunk még annó a nagy aunernél akkor a legkisebb gyerek buksi volt rám a jó.
Az elmult szombaton (es vasarnap is) rengeteg foto keszult a Kecsoringen es amennyire figyeltem profi fotosok is voltak kint, gondolom leginkabb Kecskemeti Mark tiszteletere. Viszont mindenki fotozott mindenkit elmeletileg rolam es a baratomrol is szamos kep keszulhetett, viszont nem ismerem a fotosokat, nincs kihez fordulnom. Nem tudjatok, honnan lehet a palyanapi fotokhoz hozzajutni? Publikaljak egyaltalan valahol? Anno az Euroring honlapjan megtalaltam magam, de a Kecsorringrol semmi. Itt a sportmotoron egy galeria lett feltoltve csak. Az persze fasza!
Ez van GD! Csóróság van nem lehet ennyi motorunk!
....pedig jó lenne egy robi a városba, meg egy túra gép a naposhétvégéken kirándulni, egy krossz gép rossz időre, egy sm jó időre.... dúr egy pofon mér fent vagyok!
Motormatrica gyártás minden tipusra egyedi igények szerint is!
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRLILA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron, jó minőségben!
TELJES SZETTEK MÁR 3500.- FORINTTÓL
A K C I Ó!
Ingyenes postázási és csomagolási költség, árgaranciával!
További info a linken:
w w w. motormatricak . hu
info@motormatricak.hu
Szió! Jó hogy itt vagy. Szóval megnéztem a sisakomat és a dobozát. Európai méret szerint 47-48cm a sisakom és ez a YS-es méret, holott az én fejkörméretem 52cm. Szóval nem igazán tudom, hogy most a katalógus a szar, vagy a sisakon és a dobozon lévő méretezés. Lukács segíts
Nem ilyen kategóriára gondoltam!
A ktm palettáról pl rotyogni, túrázni egy 990-es adventure-el eltudnám képzelni, hogy a világ végéig menni aztán vissza... megint el...
szóval nekem hiányzik a túrázás
Sajnos nem Zoli átszerelt teljesen, pedig az idő pont most lenne a legalkalmasabb rá. És voltam 3x Kakucson , abból az egyik alkalommal olajos lett a pálya, szóval nem igazán tudtam gyakorolni. Ennek ellenére az időm kicsit jobb, mint a 450-el volt Nekem jobban bejött supermotozni a kis 250-es