Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a fasz köze van ennek Ócsához?!? Úgy látom, neked ez komoly fóbiád...akarsz róla beszélni?
A szerelő barátomat még nem kérdeztem hogy meg tudja-e csinálni de ha nem vállalja akkor úgy is viszem valamerre és akkor felhívlak ezügyben. Csak a sérülésem akadályoz 2-3 hét és remélem végre nem leszek "házhoz kötve"!
Azt megnéztem hogy van-e ott valami de semmit nem találtam szemre...
Karton pappír van a moci alatt és vagy két lapostányérnyi olaj van az első kerék alatt, szóval csere érett a dolog.
Természetesen köszönöm a választ és az ötletet, de nem úszom meg ennyivel!
Szia! Abból a felvételből amit Kakucson csináltatok, mi lett? Engem akkor is érdekelne, ha nem túl jó a minősége, mert nagyon klassz nap volt. Az utolsó supermotozás idén és sajnos nincs róla semmi anyag
Nekem azt mondták, h amelyik a központ utáni körforgalomtól van pár száz méterre! Nem én voltam ott , nekem is csak hozták!Bocs!
Ha rosszul írtam elnézést! De a 260 is korrekt ár érte szerintem!
Szia! Van igen, de csak hiflofiltro, ha gyárit szeretnél az se probléma, csak a pénztárcádnak A gyári hosszú 1920.- a rövid 1800.- a hiflofiltro 1400.-/db. Ha bármi kell szólj, akár utánvéttel is el tudom küldeni, vagy ha KissJocó elvállalja a futár szerepét neki is oda tudom adni. Ő sűrűbben jár supermotozni mint mi.
sziasztok.
Beb, olvastam,hogy van akciós motorex olajatok.szűrőtök is van? és mennyibe kerül? köszönöm
Hozd el, megcsinálom...5w olaj kell bele. Ha csak szimmering csere, akkor nem olyan vészes költség...
Ez egy komoly tanács volt...Ócsán is így csinálják?
Ha nem vagy ellensége a saját pénztárcádnak/szabadidődnek akkor csere előtt megpróbálod egy hézagmérővel kipiszkálni a folyást okozó koszt a szimmering alól. Amúgy ez egy 5e Ft-os tanács volt (bálintgazda szavajárásával élve)
Áhoj!

Tegnap du. lementem kicsomagoltam a berget és meglepődve tapasztaltam hogy elfosta magát az első teleszkóp szimmeringje! Hol kapok hozza szimmeringet és milyen olaj kell bele? Van olyan valaki vagy cég aki speciálisan ezzel foglalkozik! Vagy ha van hozzá minden akkor egy motor szerelő is meg tudja csinálni?
Kb. mennyiben van egy ilyen művelet?
Motocross-quad verseny 2009.09.26.-án fokői cross-pályán
délkupa forduló.
Kapcsolási rajz van a kezelési könyv hátuljában.
Sziasztok! Van valahol elektromos rajz is KTM-hez, ehhez a helyhez hasonlóan? 2004-es KTM leírások
Igen! Megis altalanos nezet, hogy minel erosebb a gep annal konnyebb es nagyobb sebessegnel is konnyebb. A supermoho meg 100-nal is gazra feljon (kuplunggal en sem tudok semmit felvenni, soha nem is tudtam ) es szepen megy. A motorfekje meg olyan eros, hogy lehetetlen hanyattesni vele. Modnjuk en nem ismerek lehetetlent, ugyhogy nekem sikerult.

En ugy gyakoroltam, hogy eloszor reflexszeruve tettem a fekezest: A labat elore a pedalra keszitem es felrantottam, majd azonnal belefekeztem es visszavagtam a foldre. Akkor is belefekeztem, ha nem volt holtponton es birtam volna menni. Ezzel sikerult magamba idegelnem, hogy felrantas elott automatikusan keszitsem a labam a fekre es barmi van azt nyomjam meg, ne hatul kalimpaljak. Egyszer ugyan elestem, de a labam akkor is a feken volt es meg is nyomtam, a gond csak az volt, hogy akkor mar a hatso kerek nem volt a foldon.
mondjuk tavaly is azt mondtam hogy idén megtanulom azt a buzi féket használni,de nehezen veszem rá magam pedig biztos jó lenne,igy mindig irigykedek,hogy mások hogy egykerekeznek,meg csúsztatnak
én se tudok,illetve nem merem addig felemelni,mert nem tok fékezni hátsófékkel majd jövőre megtanulom hogy kell nyomni
Nekem robogóval volt a legkönnyebb.Vagy inkább azt mondanám,hogy azzal tudtam úgy ahogy. DRZvel nem merek,mert fosok Szerintem mindenkinek azzal könnyű,amivel elkezdi,vagy amire ráérez.
Most okosat szóltam?
en meg nem tudok egykerekezni

es nem a motor teljesitmennyel van gond
De emiatt bringaval mintha sokkal gyorsabban tortenne minden es gyorsabban kell reagalni. Szerintem supermotoval a legkonnyebb egykerekezni en is ezzel tanultam meg ennyire. Soha korabban massal ilyen jol nem ment, 2T krosszmotorral pl. soha nem tudnek szerintem. Van aki meg 125cc TS MZ-vel is tud... Mokus meg mindennel tud.
Szerintem meg bringával is nagyon könnyű, csak rá kell érezni. Nekem például sokkal könnyebb bringával, mert 1000x könnyebb mint a motor, a teljesítmény tőlem függ (legnehezebb fokozatban is fölkapom bármikor, pedig ott azért már van sebesség is :D), a fék meg fog rendesen. Ezzel szemben a motorom, ha megnézted az adatlapom, akkor láthatod, hogy sajna nem supermoto, a tömege több mint 150 kg + még én rajta 95 kg, motorteljesítmény eléggé véges, a fékhatás még elmegy, de 1 km-t még szerintem nem mentem folyamatosan egykeréken.
Tudom, hogy sokat kerózol és tudsz is, de ahogy én vettem észre nem használod a hátsó féket (lehet, hogy tévedek), pedig ilyen esetekben jól jönne.
Szeva Lukito,
Most látom, hogy jössz Bgyarmatra.
Mi is megyünk, 2 hónap után jó lesz hobbimotorozni kicsit.
Hello mindenkinek valaki nem tud véletlenül 520sx-hez hajtókart mert sehol nem találok
mivel hátul van a tankja igen...Hugyos gyere kakucsra inkább.
THX a csavart . Jön Árpi is képzeld...leszünk páran sztm