Először is ha valahová írogatunk, illik köszöni, gondolom amerikában is.
Másodszor símán írhattad volna azt is, hogy a motor a tiéd volt, pár dolgot pontosítanál, vele kapcsolatban. Nem először olvasom tőled, hogy fikázod a magyar dolgokat.
Harmadszor mindent elmesélt Giraffe a "korrekt" hozzáállásodról.
Negyedszer sosem késő változni, ha nem lenéző stílusban írogatsz, és elfogadod, hogy itt is emberek élnek, és írogatnak, akkor szeretettel látunk.
semmi különös,csak érdekesnek találtam ezt a reagálást..gondolom olyan lehet ,mint a hiperszuper bukógomba,ami jobb is a gyárinál,csak a mentet nem kapja el,és ha egyszer leveszed,kell egy kiló menetrögzítő, vagy mint az új gumi ami csak 8éves
az érdekes az,hogy nem ismerem a motort,és a sztorit,és mégis valahogy megértem a srácot
Biker!Nem sok fogalmad van a tortentekrol...Tolem nem is fogod megtudni mert nem Rad tartozik ,-ha Te vagy az Adrian akkor Neked szol ha nem akkor dugulj el!Paraszt pedig a Stilusodrol itelve eleg nagy lehetsz!ha szeretsz baromsagokat teves dolgokat olvasni akkor meg sok szerencset...ugylatszik a Hozzad hasonloknak irtak!
na igen, a gumi is biztosan rengeteget számít. Én amikor kakucson lejövök az offroad szakaszról, kb egy fél pálya kell, mire letisztul a gumim, aztán 1-2 kanyar balra, jobbra és már megint az offroad-on találom magam...
Szia! Köszi szépen a jókívánságot!
Beleszoktam? Áááá, az erős túlzás! Barátkozunk, mondjuk így. :)
Ma voltam fent vele Mátrában először (sajna Visonta mindkét hétvégi napra foglalt most), furcsa volt a gixer után, de azért kényelmesebb sokkal. Átlagban olyan 15-20 km/h-val voltam lassabb, mint a suzukival, viszont a kanyarokat bátrabban lehet venni vele, sőt, kanyarban előztem is. Az tetszett, de végül arra jutottam a legjobb terep ennek a gokartpálya. :)
Sokszor néztem én is, off-road után még agyagos a gumi egyik fele, de a terhelésváltás olyan mintha motogp pályán mennének, tiszta gumival. Bár az is igaz, hogy ők új gumival mennek. Nem úgy mint mi a kukázott slickekkel.
Tegnap olvasgattam vissza az elmúlt 4-5 hét termését és bár megcsúszva, de szeretnék gratulálni az gyermekhez!
Sok boldogságot és még több egészséget kívánok az egész családnak!
mentem már vizes aszfalton, de mintha jégen mentem volna. ja és az is érdekes, hogy amikor lejönnnek az offroad szakaszról (nem esőben) és mindjárt lapra vágják a motort az első kanyarban... na azt sem értem. Egy dolog a tehetség, és egy másik a fizika. Hát rájuk máshogy hat...
Ezt nem fogom megérteni sohasem.
Az tuti. Párszor volt szerencsém élőben végignézni VB futamot.
Ausztriában teligázos nyújtott kanyarban 180-al fék nélkül, úgy kanyarodnak, hogy leér a fülük is...brrrr.
És én még fényeztelek, hogy majd mondasz pár dolgot a mélyfagyasztásról, meg a supermotóról. De ebben a paraszt, felleengzős stílusban inkább ne írogass ide! Miért képzeli minden külföldre szakadt magyar(?), hogy külömb az itthon maradottaknál?
Itt mindne szar, mindenki hazudozik, lop, csal? Akkor az újvilágban kell barátkozni bazdmeg!
Bocsánatot kérek a topiktól, de nem bírom az ilyet.
Másodszor símán írhattad volna azt is, hogy a motor a tiéd volt, pár dolgot pontosítanál, vele kapcsolatban. Nem először olvasom tőled, hogy fikázod a magyar dolgokat.
Harmadszor mindent elmesélt Giraffe a "korrekt" hozzáállásodról.
Negyedszer sosem késő változni, ha nem lenéző stílusban írogatsz, és elfogadod, hogy itt is emberek élnek, és írogatnak, akkor szeretettel látunk.