Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem. Nekem van mindkettő. 17 órától összefoglaló ha minden igaz. 16-30-kor vége a MU meccsnek.
warm-up lap race2!
nem az angolnyelvű eurosport2-n van a supermoto?
Most foci van, hogy rohadjon meg. A freecaster nem hazudik.: link
link hopp itt meg igen , na hogyisvanez
nem írja itt link
Gyerekek!Magyarorszagom miert kell mindig hulyesegeket beszelni!...GIRAFFE koszonom hogy ..valaszra sem meltattal amikor megkerdeztem mi a helyzet azert annyit elvartam volna ...koszi a dolgokat!.....Masik az a motor sosem volt s nem is lessz 80 loero...mint ahogy egyik 450-500 as sem!Aki azt irja az hazudik vagy nagyon erdekes fekpadon meri!EZ A MOTOR ez 63-65 LOERO!Azon a padon /eleg konzervativ -pad!/--ahol 43-45 LEa szeri 450-es!...EZ A MOTOR VOLT AZ ELETEM!AMIG VERSENYEZTEM..pedig volt egy ket erdekes supermotom!Azt hiszem privat kezben nem sok olyan motor van ami igy meg lett csinalva!Nagy radiatorok nagy vizpumpa..titanium tengelyek!kiszelesitett lackerekek a szeles hatso kereknek!csuszokupplungbol sem a STM..hanem HINSON...az STM raver az ujjaidra nem EZ!Nagyon jo kis gep...csak ne irjatok valotlan dolgokat rola!Igy is SUPER!
Jaja, biztos.
Biztos rágógumiba léptél és hozzáragadt a csizmád a lábtartóhoz
Jaaa, a tegnapi nappal kapcsolatba. Nem tudom mi történt velem, de szinte egyik kanyarba se raktam le a lábam.
ebben a hacukában:
naonjó!
én SMHOOLIGANt keresem!

asszem téged láttalak tegnap a pannonia ringen... drzvel voltam,még meg is nézetd a motorom miközben gurultam
azt hiszem... de ne mtuti h te voltál
Neked is!
A Bergnek ha nem verem oda kutya baja , legalábbis ennek, a másik az jóval több törődést igényel, szerencsére Sanyibarátom kicsit kipofozza időnként. További pompás napot! Léptem a Kismanómmal móresre tanitani a halakat
Milyen igaz!
Neked hogy muzsikált a berg?
Cápa az , teljes szélességében igénybe veszi a pályát, ugy van vele ,h kifizette az egészet
Ki az aki freestyle nyomja a háttérben?
Z, németországban va U40 Cup (Über 40)
16-órától kedveseim, Eurosport 2 supermoto Andorra live!
A siralmas köridőimmel én sem dicsekszem , de 40en túl is van élet és felvágok rá, h nem csopperrel tolom
Am Te tegnap is mindent megpróbáltál a hájtek motorosok ellen
Jönnöd kell!
Ezen én is gondolkoztam, húsra szüksége van az emberi szervezetnek. Na tolok is az arcba egy nagymagyország alakú snitzelt, de azonnal.
Persze nincs ezzel gond csak nagyon meglepődtem pedig már jó ideje nem szoktam semmin se!
Azt nem értem ha nem eszik húst hogy bírja kondival? Meg a sérülések is gyorsabban regenerálódnak ha vegyes a táplálkozás!
Most ezt a videót nézem mert még nem láttam!
Pár éve fotóztam, én is meglepődtem, mikor válogattam le a képeket, és a sisakon egy kicsi hare krisna felirat volt.
Nem vagyunk egyformák.
Ne add fel!
Tudom mit érzel.
Képzeld én négy év kihagyás után, mentem újra pályára.
LC4-ről váltottam egy szarrá tuningolt SXV 450-re, ami az olasz bajnokságban futott. Na az első pálynapon úgy mentek el mellettem egy DR 350-el túradobozokkal, strandpapucsban, bütykös enduró gumival, hogy sírtam a sisak alatt...
Pár esélyt még adtam a dolognak, de ezek a Raptor félék egy életre elvették a kedvem a körözéstől...
De, már hiányzik a dolog...nagyon...kurvára bánom, hogy eladtam a vasat.
Lehet fejlődtem volna...
Kemény ez a réti nigö!

Bár bennem vannak vegyes érzelmek Kornélal kapcsolatban ezt a krisna hitet nem tudtam róla és valahogy nem tudom össze egyeztetni vele! De hát el kell fogadni a világ színes!