Mindenki ezzel bombaz. Asszem a szalma-TT nem nekem valo. Vagy motorgeneral lesz, vagy korhaz. De tenyleg emberek! Ne menjen mar motorversenyre, aki ugy motorozik mint en! Az egesz motorsport meg van b.....szva, ha a magamfajtak is belefernek a mezonybe. Elvbol nem megyek!
Te meg hazug ember vagy....a te Michelined tavalyi gumi volt, mert az Osztrák SM bajnokságban mentek vele, és színjelölése is van a tavalyi évre...az Atys ezer éves 16,5 "-os gumija azon az SMR-en volt, amit Debrecenből vett. Folytassam még?
Jobbulást kívánok Ficó barátodnak! Reméljük hogy hamar rendbe jön!
A váll sérülés is rohadt szar!
A héten megyek én is kontrolra és talán kiderül, hogy a vállamba lévő drótoktól mikor szabadulok meg!
na neeeee! mesélj cimbora! Mondjad Ficonak, hogy nem csalódtam benne, mert csakis a nagyon kemények merik odaverni magukat a földhöz. a puhányok motoron maradnak! Mondjad neki, hogy mielőbbi gyógyúlást kívánok Neki és küldöm a pozitív energiákat!
Ez a KR nem jo, mert ehhez 4 colos felni kell legalabb. Nekem keskenyebb hatul. Na mindegy, majd keresek valamit. Nem tudom mire gondolsz a forro kasaval es nem is vettem rosszindulatnak.
alattad sokat ki fog bírni,nem kell aggódni.nem rosz indulatból mondom,de nem kell olyan forrón enni a kását:) veszel előre egy mediuomot(kr106) hátra egy medium-hardot (kr108) és az birjaázért.én is ilyennel mentem szombaton.
Bövebben ha lehet.
Jobbulást kívánok Ficó barátodnak! Reméljük hogy hamar rendbe jön!
A váll sérülés is rohadt szar!
A héten megyek én is kontrolra és talán kiderül, hogy a vállamba lévő drótoktól mikor szabadulok meg!