A hengert nem mikropolírozzák, de a váltó minden alkatrészét igen. A felületi feszültséget csökkenti, és így sokkal ellenállóbb mind a felületi kiverődés, mind a törés ellen is. A mélyfagyasztás egy többhetes eljárás, ahol folyékony hidrogén segítségével lehűtik, majd felengedik az alkatrészt, programozott ciklusokban. Így sokkal szívósabb lesz az alkatrész...
Nem bunkóság, csak nem esik útba, és az én kocsim 2 személyes. Gödöllőn lakom, és itt megyünk a kertek alatt. De ha ki tudsz jönni, akkor szívesen látunk...
mikropolírozás: hengertől kezdve az utolsó váltófogaskerekig meglehet csinálni vele. a váltó berendezéseket is,így fínomabb kapcsolású váltót nyerhetünk,illetve a henger mivel mikropolírozott,nincsen akkora súrlódás ott,sokkal megnő az élettartama,nem melegszik annyira,nincsen erővesztés olyanszinten...mert ugye egy új motor még erősödni fog ha összekopik.
a mélyfagyasztással meg
brutál kemény erős kopásálló felületeket hoznak létre - ez még nasa technológia
Szerencsés vagy! Nincs olyan sm motor amivel ne mentél volna!
Fel se fogom azokat a dolgokat amik benne vannak abba a motorba... biztos nagyon jó pálya gép lehet!
Nem semmi a sárkány! Szerintem ilyen vagy ehhez hasonló sm csak ez az egy van hazánkba! Abban csak reménykedni tudok, hogy egy kis élménybeszámolót írsz nekünk a szerdai próba után. Esetleg videó hogy hogyan szól egy ilyen gép....?!
Már csak az egyedisége miatt mondom, mert szerintem mást is érdekelne egy ilyen technikai csemege!
Amerikában készült, de én hozattam be egy srácnak, és összeraktuk rendesen. Volt egy hibája, ami miatt át kellett építeni 515 ccm-re. Teljesen használható, de a sok tuning alkatrész miatt, főleg pályára való...szerdán megyünk ki Kakucsra bejáratni...
Nézegettem a hirdetéseket és találtam egy ilyen Yamahát!
Ezt te építetted át?
Annyira sokba kerül hogy nem merik kiírni az árát
Lehet ezzel még normálisan menni? Csak kíváncsiságból kérdezem!
Szinte mindelyik alapból olyan és amúgy bármilyen motort le lehet vizsgáztatni úgy, csak arra a LE-re le kell folytani... Havernak gixer 600 volt úgy megcsinalva! Persze vizsga után mint a szél kivette a folytást!
Sziasztok!
Olyan supermotot szeretnék amit le lehet ugy vizsgáztatni,hogy A korlátozott jogosítvánnyal vezethessem.Tudtok segíteni, hogy mi lenne jó választás?DRZ400,SXV450?stb.
mindenesetre nagy móka lett volna megnézni mit művelnek
ha véletlenül össze futok vele Hévízen az rehabon meg mondom neki, hogy ne krosszozon mert rá fázik és rá se üljön olyanra aminek bütykös a gumija!
Ez gondolom az a motor amiről Dunaszerdahelyen is beszéltél.
Nagyon kíváncsi lennék rá én is és szerdán pont nem kell bemennem a suliba.
nagy bunkóság lenne ha megkérdezném hogy nem tudtotok e magatokkal vinni Pestről?
a mélyfagyasztással meg
brutál kemény erős kopásálló felületeket hoznak létre - ez még nasa technológia
jól hallottam
Sajnos nem. Hajnalban építették a pályát, bekukkantottam. Kurva fáradt voltam, de már bánom, hogy nem maradtam.
Ez a pali elpusztíthatatlan...
Szerencsés vagy! Nincs olyan sm motor amivel ne mentél volna!
Fel se fogom azokat a dolgokat amik benne vannak abba a motorba... biztos nagyon jó pálya gép lehet!
Az esti program gondolom élőben lesz!
Jó úton halad... Személyesen gartulált Stewartnak!
Ezt konkrétabban hogyan kéne elképzelni és mire jó?
(Próbáltam guglizni, de a mélyfagyasztásra egészen nem ide való találatokat kaptam )
Ma esti programajánló:Brno OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW!
Elhoztad a csere motort!
Egyébként nem olyan régen néztem Doug suliról ezt a videót!
Lehet hogy ez a moci is ott sertepertél valahol a közelben!
Már csak az egyedisége miatt mondom, mert szerintem mást is érdekelne egy ilyen technikai csemege!
Nézegettem a hirdetéseket és találtam egy ilyen Yamahát!
Ezt te építetted át?
Annyira sokba kerül hogy nem merik kiírni az árát
Lehet ezzel még normálisan menni? Csak kíváncsiságból kérdezem!
2005-ös KTM lc 640 prestige-be (SM) milyen olajat ajánlatok?a könyve motorex 10w 50 + 10w 60-at ir.most castrol van benne.
elöre is köszi!
Olyan supermotot szeretnék amit le lehet ugy vizsgáztatni,hogy A korlátozott jogosítvánnyal vezethessem.Tudtok segíteni, hogy mi lenne jó választás?DRZ400,SXV450?stb.