Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint a koridokbol is kitunik, semmi ertelme motorversenyre beneveznem, celtablanak lennek csak jo. Perec adja magat ma is.
Még egy off sorry. Kornél pólófelirata kicsit über állat lett.
Jól döntöttél , én meg ma horgászni megyek a kisfiammal. De oda ne verd magad nagyon, mert vasárnap Bgyarmaton kell meccselned velem!
Szia. Dontottem. Megyek ma is Kecsora. Viszem a sityakzacsidat. Mindjart indulok.
Na ezek szerint a gumibol ki lehet szamolni a koridot. Nekem elol Bridgestone Battlax BT-090 van, hatul Heidenau K68.
Ja ja semmi különös... de kell a kölök a motorra aki irányítja!
szia
köszi!:)
a köridő csak futómű és gumi kérdése,kaptam egy elég jó beállítási tippet,mostmár nem pattog annyira az eleje. meg nagyon jó gumikat vettem rá,ezek végre tapadtak is rendesen. amugy nem csináltam semmi különöset :D
egy észrevétel ezzel kapcsolatban a többieknek, a mischlen pilot slick itt kecsón majdnem 2másodpercel lassabb,mint a dunlop kr. :)
Napi Kviz!

Ma hova menjen Capa felnyalni a palyat?

Erveket, otleteket, palyainfokat varok.
Szia Lacika!

Most látom csak hogy milyen szépen megcsináltátok az SMR-t!
Szebb mint újkorában! A kipu is jól szól! Meg ahogy itt látom a kőridődet gyorsabb is let(tél)!

Amikor lent voltunk jó hogy megmutattad a pályát, mert így legalább magam elé tudom képzelni a vonalvezetését és valós méretét!
Szia. Fogalmam sincs, nekem nem mondta senki. Gondolom nem volt tul jo, mert olyan akinel gyorsabb voltam nem sok volt. Ma ismet kimegyek valahova, ha lehet. Mindenki mondta, hogy Visontara kene mennni, de en most jobban orulok annak, hogy egy palyat megtanultam valamelyest. Meg igy is vannak olyan kanyarok, amiket nem fejtettem meg. (Raptor Csabi az egyik ilyenben elozott meg tobbszor is, minden tiszteletem az Ove! )
Na szép ez a reggel majdnem behu... amikor olvastam

Azért fáj a szívem, hogy nem sikerült meg csinálni!
Ma nem Sávolyon kéne csápolni Rossi és Talmácsi úrnak?
Az off-road szakasz kész van végülis...
Hi,
Raptor Csabi, as Papp Csaba a raptor kipuffok csinálója-
Ügyesen mozog a pályán az tuti, semmi flik-flak csak halad lendületből. Neked milyen idő, köridő, sikerült?
Jo ok. Nem Rad tippeltem, mert nem Te parkoltal mellettunk. Akkor valahogy odakeveredett. Plusz info: mostmar a Hondasokat is utalom.
hellóó,basszus azt én hagytam ott,nem sürgős,majd találkozunk meg pályán gondolom. ha megörzöd,azt megköszönom :)
Sziasztok. Zsir volt a Kecsoring, szo szerint. Az azt az uriembert mutassatok be, aki a zold fekete Monster Energy KTM-el ment zold gyunyaban (mint egy allat ). Az a gyanum, hogy O felejtette a Vemar sisakzacsijat az utanfutonkon. Kornyekunkon nem maradt senki, ezert hazahoztam. Visszajuttatnam a tulajnak.
41,6 délután azthiszem,ő is ment Márkkal simán

GD: gondoltam hogy ezt valaki meg fogja kérdezni
bekapott a fék? Mondjuk új betétek nem ártottak volna.
Mindegy az idő ngyon jó. Csabi mennyit megy, 39?
jaja örültem én is,könnyedénmentem annyit Csabi mögött
kicsit többet motorznék,job is lenne
Kecskeméti Márkot is tudtam tartani,vagy 6körön kersztül mentem mögötte,aztán elcsúsztam,megszorult a fékem,fellevegősödött de zsír volt azért

Már abszolút nem járok utcán, biztosabbnak látom a pályát.
HA jól látom, nem lábon mentél?
Nem rossz a 49.
Szia!

Én csiga vagyok a srácokhoz képest: 49.217, de szépen lassan fejlődök azért.
Hi,
Neked milyen idő sikerüt, ma?