"Amúgy a Te logikádat se értem, ha valami kell akkor számít hogy el kell érte menni 200km-t?"
A mai termés a motorkeresésben egy "3-4000-et futott" 2004-es(?) EXC megnézése volt. 40 km (meg 40 vissza) után a következő fogad: ék alakúra kopott váltókar, szemmel látható hengertalp tömítés, lógó első kerékcsapágy, kottyanó villanyak és teleszkópok, szétevett kipufogó, ami elöl-hátul füstölt. Ennyit úgy, hogy nem vagyok szerelő. És ezt közel 1M-ért.
Szóval szívesen mennék, de még egyet sem tudok mondani, amiért érdemes volt. Ha őszinte lett volna az eladó, egyért se mentem volna (nem tudom az árát/le van pukkanva a motor). De ez így kidobott pénz és elfecsérelt idő.
Figyi csákó! Az életkorodból adódóan máshogy látod a dolgokat... Mi azért egy pár évvel öregebbek vagyunk és azt hiszem már tettünk le egy két dolgot már az asztalra Nem az hogy öregek vagyunk, csak már láttunk egy s mást. Ezért írta a Luki is amit írt... Tudod nagyobb a szele..
reagálhatnék sokféle módon, mondhatnám: Hányjál csak, rád fér!
mondhatnám: Cest' la vie!
mondhatnám: ez a Te véleményed, amit meg én írtam az az enyém!
1 valami biztos, jómagam is dolgoztam már együtt komoly video-s brigáddal, bmx vonalon megemlíteném a Marics(NIKE)/Králik alkotópárost, vagy itt van nálunk Egerben, Eged Dávid, de sorolhatnám még, hogy kikkel volt már szerencsém együtt dolgozni. az általam említett srácok tudod mitől válnak a szememben profikká? ha azt mondod nekik, hogy bakker te vér profi vagy, elmosolyodik, legyint egyet és hozzá teszi: ugyan már, csak szeretem csinálni, lelkes amatőr vagyok és kész! (munkáik több európai action sport video versenyen helyt álltak!) valaki nem attól lesz profi, hogy hangoztatja magáról, hanem attól, hogy mások mondják róla. be volt itt harangozva, hogy profi kamerások, profi technikával, profi vágás stb stb. na már most az én értékrendem szerint ez nem profi! nincs azzal semmi baj, hogy valakik tesznek valamit és ezt mások értékelik. legyen! én is értékeltem. az hogy ez egy negatív kritika, ettől még nem kell behányni. nem nagyon szeretem a félre tájékoztatást és a nagyot mondást. ha valaki oda áll elém és azt mondja, hogy kakucson 39mp-et megy, majd amikor ott vagyunk, alig tudja magát 49mp alá küzdeni magát, kinevetem és jót röhögök rajta. ha oda áll elém egy másik ember és azt kérdezi, hogy szerintem gáz-e, hogy ő kakucson, csak 53at tud menni, majd amikor együtt motorozunk összehoz 49-et, azt mondom neki BRAVÓÓÓÓ, ügyes vagy, fejlődtél, csak így tovább!
mind2nél a végeredmény 49mp, csak nem mind1 hogyan indul a történet. első esetben nevetségessé tette magát az illető, a második esetben a szememben HŐSSÉ vált azon a napon! remélem érted a különbséget.
itt a srácok 39-el kecsegtették a népet és nem hoyg 49 lett belőle, hanem inkább 59!
nem láttam egyik videót sem, és nem is fogom megnézni, mert őszintén megmondom hogy miután így leoltottátok már nem is érdekel annyira. és pont ugyanígy még lehet hogy sok ember nem nézi meg aki amúgy megnézte volna. egyébként Lukit ismerem, neki köszönhetően voltam ott az első rendezvényén, és az egyik legjobb indulatú embernek ismertem meg, pont ezért is csalódom amikor ilyeneket olvasok tőle. de ti tudjátok, mondjátok csak meg az embernek nyugodtan hogy figyelj, gyökér vagy menjél aludni. így lehet sok embert összehozni
T. zoltan r!Egy. Lehet hogy elég nyersen fejeztem ki magamat, elég szar napom van akkor módosítom a dolgot... nekem nem tetszik, vagy inkább nem erre számítottam... legalább is a beharangozó alapján
Kettő. A Lukit meg nem ismered. Nézd Ő elég sokat tett itt sokakért, segített bárkinek aki hozzá fordult. A stílus? Őszinte, de lényegre törő Én is bunkónak látszom, pedig csak azt mondom amit gondolok és ezen nincs mit megbántódni. Azt hiszem ez nem leugatás, csak vélemény nilvánítás.
Három. Mi (koph, Én, és még jó pár srác a DFTből) annak idején csináltunk egy FMX-es videót, később DVD-t. Az 1 db (akkor elég profinakszámító) kamerával készült és a haverunk( Piroska András) szabadidejében vágta össze. Hát ajánlom nézd meg, már csak a minőpség, a vágások miatt is... Meg hát láthatod a koph-ot supermant ugarni
Van ez így. Magyaros.
Úgy olvasom, hogy a Talmácsi napon is jól átbaszták a nézőket.
Valami reklámfilmet forgattak, ehhez kellett a tömeg...
15 kör helyett 5.
ne haragudj Luki, hogy csak így, de múltkor te is megmondtad őszintén hogy hülye vagyok, most én is megtisztellek az őszinteségemmel: hánynom kell a hozzászólásaidtól, komolyan mondom. tudom nem sokat számít a véleményem, meg biztos csak akkor látom pont az írásaid amikor valami negatív tükröződik, és tudom hogy ettől még értékes ember vagy meg minden, de miért kell itt oltogatni a másikat? próbál mindenki kitörni az ismeretlenségből meg összehozni valamit, amit talán mások értékelnek, te meg benyögöd hogy ne haragudjatok de ez egy szar...
nem akartam sem ünnep rontó lenni, sem megbántani valakit, ezért nem írtam a véleményemet a videóról. de ha már így kibújt a szög a zsákból, akkor megmondom, hogy sem a profi technika, sem a professzionális filmezési tudás nem tükröződik a munkán. egy nagyon amatőr technológiával felvett nyersanyag, nagyon gyenge vágásáról beszélhetünk maximum, amivel nem is lenne gond, ha nem PROFESSZIONÁLISnak lett volna beharangozva.
http://ridebike.hu/termekek/fe...