Semmi gond, trasd meg a DVDt, vagy add el vkinek! Szerintem úgy is egy nagy kalap szar az egész... A koph becsukott szemmel, ülve maga alá fosva jobbat vágott össze...
ok.
a köv. hétvégén(22-23)drift EB,utána nyírség rally prológ,utána asszem szabad,meg most hétvégén is,de gondolom most pancsin lesztek...én meg a balcsin
én is így gondolom,meg csomó helyen éreztem én hogy lehetne gyorsabban menni,mélyebbbre dönteni,csak nem éreztem annyira.meg egyedül mentem,jó lett volna látni valakit.
hát en úgy vagyok vele, hogy olcsó húsnak híg a leve... pont ezért vettem meg Luki motorját - drágább volt mint egy 640 es ( Kophé - elvittek az orrom elől) de nem bántam meg. Olaj es gumincserén kívül semmi gáz nem volt eddig bele, pedig lassan beleszalad a 11 000. km is (ennyit mentem vele azóta h megvettem)
Pont ezért nem akarok vmi szart venni fékbe se.... Ha egy elbaszódik és venni kell még 1 et akkor dupla költség... ezt már megtanultam párszor. Ha sok pénz sok pénz de nem baszódik el a következő jópár évben.
VEGA! Én nem akarok senkivel vitatkozni erről. Biztos lehet 'olcsón' venni mindent, meg van olyan ember, aki már sokat tapasztalt. Nekem is van egy 13-as Magurám, ami 4 darabra tört magától, és a Bikernek is van. Ezek egy végletekig lekönnyített vacak, amin szerintem rossz konstrukció. Picit jobban meghúzol rajta egy csavart, és széttörik az egész...De ti tudjátok, hajrá global ebay...
az biztos, hogy van mit faragni belőle, de ismeretlen pályán szerintem nem lehet elsőre csúcseredményt menni. a legjobb az, ha a következő alkalommal, gyorsabb időeredményt tudsz elérni, mint ez előzőleg.
Asszem Tomekkk is ott lesz! Mármint a szigeten. Tankcsapdán nem biztos.
a köv. hétvégén(22-23)drift EB,utána nyírség rally prológ,utána asszem szabad,meg most hétvégén is,de gondolom most pancsin lesztek...én meg a balcsin
Valaki jön?
Pont ezért nem akarok vmi szart venni fékbe se.... Ha egy elbaszódik és venni kell még 1 et akkor dupla költség... ezt már megtanultam párszor. Ha sok pénz sok pénz de nem baszódik el a következő jópár évben.
Tornasor összeállt?
Slash, nekem van eladó crossmotorom, CRF Honda.
Üdv,
Amugy a Te logikádat se értem, ha valami kell akkor számit hogy el kell érte menni 200km-t?
Ezt vidd el, ez olyan mint a képeken és még a telefont is felveszem, sőt ritkán alszom.