Errol a velemenynyilvanitas dologhoz csak annyit szertnek hozzafuzni , hogy Lehet , mert ez egy forum. Viszont en most tanulok be ugymond vezetonek. Nekem azt tanitottak, hogy hiaba magasabb beosztasban, nem annal inkabb lenezzuk az embert. Epp ellenkezoleg. Egy vezetonek igenis peldat kell mutatnia mert mindenki ot figyeli es az o utasitasit koveti. Nekem pl nagyon nehezemre esik a vaganyabb stilusomat a munkahelyemen, pontosan a fentiek miatt.
Masik az , hogy vki hiaba kezdo , meg akarki lehet.
Pontosan ezekert szoktam ra arra, hogy akarmit irok vagy mondok atgondolom. Ha pedig vmit mondanak nem csak egy szemszogbol nezem, hanem tobb dimenziobol.
Ergo, nem attol lesz vki Nagy ember, hogy kicinkeli a masikat es lenezi. Hiaba tett vki sokmindent az asztalra akkor nem fogjak megbecsulni emberkent, ha keptelen normalisan kommunikalni, megdicserni, akar lecseszni vkit.
Lukival meg a nagyotmondos beharangozos temaval kapcsolatban egyetertek.
A tobbivel meg azt csinal mindenki amit gondol. Fontos, hogy akinek nem inge ne vegye magara. Ez is ugymond egy velemeny. De ugy erzem sok ember elgondolkodhatna ezen.
Ez egy ilyen játék. 2006-ban az első Husabergemért (FC 600 2000) egy anyós- és hátsó üléstől megfosztott MARUTI-val kimentem Lentingbe (Ingolstadt) 2200 km.
Én tényleg motort akartam venni. Messze volt.... KIT ÉRDEKEL?
Szerintem az EXC-t nem is lehet akksitlanítani, vagyis lehetni lehet de nem biztos hogy az elektromos rendszere túlzottan örül ennek, magyarul ha tényleg EXC (ami felől azért vennek kétségeim) akkor lehet hogy jól tönkre is ment már benne pár cucc...
Jó estét kívánok!
Na ma este megérkeztem a nyaralásból majdnem 3 hete nem gurultam Mi a szitu itt a fórumon?
Helyzet? Valaki gurulás valamerre?
Látom megy megint a savazás rendesen..jól van meg is nyugodtam
Ez szokasom. Viszont ha hivlak es azt mondom h megveszem es kell, azt nyugodtan veheted keszpenznek :)
Egy szoval pendingen van az ugy, ram nem szabad varni.
Rossz szokasom, hogy semmit nem sietek el.
Masik az , hogy vki hiaba kezdo , meg akarki lehet.
Pontosan ezekert szoktam ra arra, hogy akarmit irok vagy mondok atgondolom. Ha pedig vmit mondanak nem csak egy szemszogbol nezem, hanem tobb dimenziobol.
Ergo, nem attol lesz vki Nagy ember, hogy kicinkeli a masikat es lenezi. Hiaba tett vki sokmindent az asztalra akkor nem fogjak megbecsulni emberkent, ha keptelen normalisan kommunikalni, megdicserni, akar lecseszni vkit.
Lukival meg a nagyotmondos beharangozos temaval kapcsolatban egyetertek.
A tobbivel meg azt csinal mindenki amit gondol. Fontos, hogy akinek nem inge ne vegye magara. Ez is ugymond egy velemeny. De ugy erzem sok ember elgondolkodhatna ezen.
Koszontem a figyelmet!
Ádám
Te kivel csináltattad a dobokat a motorra?
Én tényleg motort akartam venni. Messze volt.... KIT ÉRDEKEL?
vagy az eredeti Magura olaj!
Nem vagyok GD,csak GG,de az mi,hogy sx-exc? Tudtommal mocskosul különbözik a kettő... még a váza is.
Na ma este megérkeztem a nyaralásból majdnem 3 hete nem gurultam Mi a szitu itt a fórumon?
Helyzet? Valaki gurulás valamerre?
Látom megy megint a savazás rendesen..jól van meg is nyugodtam