Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Sürgös kérdésem lenne .
LC4 640-en gyárilag milyen széles a lánc?
525?
Elöre is köszi a gyors választ
halihó
(Luki!) Máriapócson az 54.97 nagyon szar elsőre?ma voltam életemben először pályán.jól elfáradtam,de nagyon fasza volt
csak a profik közül válogattunk!
Nincs rólad egy kép sem az adatlapodon és így nehéz volna beazonosítani a vágónak!
De a fullosban odavágunk téged legalább 2 mp-re!
(Te voltál a Simsonnal ugye?)
ugorj le hétvégén pancsi ringre valakivel ott megnézhetnéd!
a hirdetés stimmel de a sportmotoron vannak frissebb képek ott még nem frissitettem!amugy voltam vele gogo-n is visontán!
Az a baj, hogy sok hirdető azért esik ki, mert nagyon messze van tőlem, mint te is. Már ha ez a te motorod.
üdv!husaberg nem érdekel mert nekem van egy véletlen?
Tudtam, hogy motort eladni nem könnyű, de hogy ennyire fogós feladat venni, azt nem hittem volna. Egy cross vagy enduro motort vennék, de esküszöm, hülyének néznek. (Lehet, hogy így van, de akkor is.)

Nem tudom megérteni, hogy ha valaki el akar adni egy motort, hogy lehet, hogy elkezdi hirdetni, miközben nem tudja az árát. Egyikük azt mondja az árral meghirdetett motorjára, hogy majd megnézi, hogy mennyi hitel van még rajta(?) mintha ahhoz közöm lenne. Amúgy épp ehhez a motorhoz találtam közös ismerőst, és mivel nem mondott rosszat róla, mondhatjuk, hogy komoly vételi szándékkal mentem volna megnézni. De hát egy hét nem volt elég arra, hogy az eladó fogadni tudjon.

Egy másik nem veszi fel a telefont, utána magas lóról beszél, éreztetve, hogy ha már többször kerestem, biztos nagyon rá vagyok ugorva a hirdetésre, és hogy szerinte keveset is kért érte.
Egy harmadikkal megbeszélem, hogy ma délután elmegyek hozzá megnézni a motort, még jó, hogy valami azt súgta, hogy a biztonság kedvéért hívjam már fel indulás előtt, mert hogy mégsem ér rá, nem lesz ott elmegy mittomén hová.
Egy gyönyörű Honda CRF-hez elautóztam oda-vissza 60 kilométert, a gazdája ennek se tudja az árát, mikorra odaértem, majd megnézi a neten, de ma már nem, és holnap se, mert akkor alszik. (Komolyan ezt mondta, és közben a szeme se rebben.) Emellett a motornak olyan rossz a futóműve, hogy alig tudtam egyenesen menni vele, el nem tudom képzelni, hogy mi baja lehetett.
A kereskedésekben levő motorok 100-300E Ft-tal többe kerülnek, mint a magán hirdetésben levők, értem én hogy kell a pénz, de mi a fenét csinálnak ezért? Nem tudom elfogadni, hogy ennyire felértékelik a használt motorokat.

Na és a gányolások. Eltérő színű dekni a blokkon, évjárattal összeegyeztethetetlen adatok. A motorok többségével persze szinte nem is mentek, alig van bennük kilométer, van amelyik már egy éve áll már a garázsban, időhiány miatt eladó, nekem túl erős, nem tudom megülni, ezért eladó, van amelyiknek női tulajdonosa van. Épp hogy azt nem állítja, hogy a kedves édesanyja EXC-n járt a Tescoba a virsliért.

Egy kicsit elment a kedvem. Eddig tulajdonképp egy eladó volt korrektnek tűnő a telefonban, ezt a motort akarja eladni. Tudom, nem supermoto, de nézzetek már rá, ha valakinek van véleménye, szívesen venném. (GD, a te véleményedre külön számítanék.) EXC SX-re visszaalakítva.
én ma beszéltem a HRFK sajtó referensével, nem sok mindent tudott mondani....vagy nem lehetett, mert lehet hírzárlat van.
helo motok sos kellene nekem egy hátsógumi az xtmre valami utcai féle 150v.160as kellene 10eft-ig érdekelne minél elöbb!
Úgy hallottam, új motort kaptak, és felakadt a bukócsőre, azért esett el.
Nekem meg van gyári powerparts-os aranyszínű Beringer. Kérdezd meg a Börnit, hogy milyen...
Én valahogy sehol nem látszom.. na jó, egyszer 1 mp-re
Na basszus.... RÉSZVÉTEM!
azt hiszem sórba állás lesz DVD-ért király én is kérek majd és rendezem saram is
Én csak az szeretném kérdezni hogy mizu ? ?
Köszönjük!
Továbbítom a többieknek!
Jó ha megbecsülik a munkád (már megérte)
Van nissin 35. Be
Mindenkép!
Nekem bejön ez így ahogy van mindegy milyen a teljes videó!
KELL!

Nagy pespect nektek azért mert erőt, időt, energiát és pénzt áldoztatok azért, hogy alkossatok valamit értékeset mindannyiunk örömére!

megbeszéljük!
Holnap megyek a teljes cuccért!
Ha elfogadható ( HD) minőség :-))
Akkor sokszorosítjuk:-))))
Szia!

Most néztem meg ebben a pillanatban! Nagyon tuti lett!
Majd ha kész lesz a DVD akkor abból lehet majd tőled rendelni?!
Hogyne lenne jó, max fékezni nem fog...
Kakucs intro:
http://www.sportmotor.hu/motor...

De ki lehet az a " Koph " gyerek?