Biztos jobban tudod... Én tudok 5 darab 2006ost ami széthullott. Biztos ők is hülyék mint én. Igaz? Abból 3 sose pályázott. Egyenlőre még én finanszirozom a javítást asszem. Úgyhogy...
Szia Dió!
Látom TE azért tudod hogy kell látványosan motorozni(egykeréken ).Mennyire bírja a 2002es blokk az eféle igénybevételt?Túl van töltve olajjal a blokkod,vagy csak figyelsz hogy ne menj 300m-nél többet egykeréken,vagy kitaláltál vmi oksságot hogy kapjon olajat?
Nem mintha tudnék egykerózni...de egyszer kitudja...
Biztos jobban tudod... Én tudok 5 darab 2006ost ami széthullott. Biztos ők is hülyék mint én. Igaz? Abból 3 sose pályázott. Egyenlőre még én finanszirozom a javítást asszem. Úgyhogy...
2004-es sztem ugyanolyan mint a tiéd, ott van hamiricsi gépe, előző tulaj jóformán csak pályán küldte neki (de még a Hringen is, ami egyhengeresnek ugye kimondottan kímélő üzem), tudtommal a mai napig semmi baja...
Igen tudom voltak problémáid,de hidd el hogy a 450-es és az 560 SMR-ek is széthullanak.Azokkal is vannak problémák.Az a lényeg hogy gurulj a pályán mindegy hogy mivel,akár még Verolexel is. Minnél több kör van a kezedben annál jobb leszel
Pont nektek ne magyarázzam ezt... Mind kettőtöknek a régebbi blokk volt, nem ez a szar! Tudok olyat is, aki nem is tud kerózni és széthullott neki mint a szar!
Délután kinéztem Visontára. Nagyon jó volt! Volt egy miskolci ktm-es csapat, kb 5-6 arc csupa ktm-el, egy husquarna volt köztük csak. Először jártak a pályán. Az aszfalt szuper volt, tapadt, mint az Isten nyila, jókat lehetett menni. A végére jól ki is döglöttem.
Pyro barátom is jött a túra Yamahájával, megérezte a pályázás ízét.
Az utolsó 20 percben már nem jött fel, fotózott, meg nekem mért köridőket.
1:07 volt a legjobb, de 1:08 stabilan. Másodszor jártam az SC-vel azon a pályán. Ugye nem annyira szar idő ez?
Fotókat megpróbálom még ma feltenni.
Kellemesen elfáradtam...
Hali Tomekkk!
Bocs hogy beleszólok de ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni hogy a Vermes Sanyi elkérte pár körre az én öreg kecském 2002-es 640 LC4 SM 29 000-km el és körbekerülte vele az 560 SMR-ket.
Még működik!
Látom TE azért tudod hogy kell látványosan motorozni(egykeréken ).Mennyire bírja a 2002es blokk az eféle igénybevételt?Túl van töltve olajjal a blokkod,vagy csak figyelsz hogy ne menj 300m-nél többet egykeréken,vagy kitaláltál vmi oksságot hogy kapjon olajat?
Nem mintha tudnék egykerózni...de egyszer kitudja...
mikor pályázunk együtt?
egy kis hétvégi móka...
CSak egy olajátvezető volt a különbség
Azért úgy látom te még gyorsabb vagy kicsivel..
Holnap elég zizi a napom.....de remélem este tudok csatlakozni
Az az 1:08 tök jó! Pikk-pakk összehozod majd az egyperces köröket, utána nehéz már lefaragni az időből.
Pyro barátom is jött a túra Yamahájával, megérezte a pályázás ízét.
Az utolsó 20 percben már nem jött fel, fotózott, meg nekem mért köridőket.
1:07 volt a legjobb, de 1:08 stabilan. Másodszor jártam az SC-vel azon a pályán. Ugye nem annyira szar idő ez?
Fotókat megpróbálom még ma feltenni.
Kellemesen elfáradtam...
Bocs hogy beleszólok de ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni hogy a Vermes Sanyi elkérte pár körre az én öreg kecském 2002-es 640 LC4 SM 29 000-km el és körbekerülte vele az 560 SMR-ket.
Még működik!
Nem baj holnapra már kinyit minden és este mehet a bandázás ..aki jön szóljon
Voltam du. a brigádnál és kattintottam pár képet! Fel is van töltve!
Most látom hogy véletlenül kis betüvel írtam a nevedet ezért elnézést kérek! Véletlen volt!