Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövőhét valamikor mehet a móka...Mankyn is ott leszek fotózni sztm megint...
Biztos jobban tudod... Én tudok 5 darab 2006ost ami széthullott. Biztos ők is hülyék mint én. Igaz? Abból 3 sose pályázott. Egyenlőre még én finanszirozom a javítást asszem. Úgyhogy...
Szia Dió!
Látom TE azért tudod hogy kell látványosan motorozni(egykeréken ).Mennyire bírja a 2002es blokk az eféle igénybevételt?Túl van töltve olajjal a blokkod,vagy csak figyelsz hogy ne menj 300m-nél többet egykeréken,vagy kitaláltál vmi oksságot hogy kapjon olajat?
Nem mintha tudnék egykerózni...de egyszer kitudja...
Biztos jobban tudod... Én tudok 5 darab 2006ost ami széthullott. Biztos ők is hülyék mint én. Igaz? Abból 3 sose pályázott. Egyenlőre még én finanszirozom a javítást asszem. Úgyhogy...
csak fotózni mentél, vagy mociztál is?
látom neked is fasza 7végéd volt tesó
mikor pályázunk együtt?
http://www.sportmotor.hu/motor...

egy kis hétvégi móka...
Sztm is...az enyim is 2004 es volt és ugyan az csak egy olajátvezető plusz van rajta asszem
2004-es sztem ugyanolyan mint a tiéd, ott van hamiricsi gépe, előző tulaj jóformán csak pályán küldte neki (de még a Hringen is, ami egyhengeresnek ugye kimondottan kímélő üzem), tudtommal a mai napig semmi baja...
Tibi az én blokkom tök ugyan az volt mit a Tied....
CSak egy olajátvezető volt a különbség
Na ez is bizonyítja, a régi blokk jobb minta 2006os. Tudod mennyit szoptam vele. Mutass egy olyat mint az enyém, úgy használva. Széthullik mind!
Igen tudom voltak problémáid,de hidd el hogy a 450-es és az 560 SMR-ek is széthullanak.Azokkal is vannak problémák.Az a lényeg hogy gurulj a pályán mindegy hogy mivel,akár még Verolexel is. Minnél több kör van a kezedben annál jobb leszel
Jóóó, én már ezer éve járok oda. Bár most, hogy felkerült az új kipuff, kitudja lehet, hogy még csodák is történnek.
Inkább megveszem tőled azt a gumit (igaz van vagy 30 pár nekem is), csak ne kelljen már minden nap olvasni itt a topicban...
Ennek örülök!
Azért úgy látom te még gyorsabb vagy kicsivel..
Pont nektek ne magyarázzam ezt... Mind kettőtöknek a régebbi blokk volt, nem ez a szar! Tudok olyat is, aki nem is tud kerózni és széthullott neki mint a szar!
Szió!
Holnap elég zizi a napom.....de remélem este tudok csatlakozni
Szia!

Az az 1:08 tök jó! Pikk-pakk összehozod majd az egyperces köröket, utána nehéz már lefaragni az időből.
Na ez is bizonyítja, a régi blokk jobb minta 2006os. Tudod mennyit szoptam vele. Mutass egy olyat mint az enyém, úgy használva. Széthullik mind!
Jól beszélsz...Így van
Délután kinéztem Visontára. Nagyon jó volt! Volt egy miskolci ktm-es csapat, kb 5-6 arc csupa ktm-el, egy husquarna volt köztük csak. Először jártak a pályán. Az aszfalt szuper volt, tapadt, mint az Isten nyila, jókat lehetett menni. A végére jól ki is döglöttem.
Pyro barátom is jött a túra Yamahájával, megérezte a pályázás ízét.
Az utolsó 20 percben már nem jött fel, fotózott, meg nekem mért köridőket.
1:07 volt a legjobb, de 1:08 stabilan. Másodszor jártam az SC-vel azon a pályán. Ugye nem annyira szar idő ez?
Fotókat megpróbálom még ma feltenni.
Kellemesen elfáradtam...
Hali Tomekkk!
Bocs hogy beleszólok de ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni hogy a Vermes Sanyi elkérte pár körre az én öreg kecském 2002-es 640 LC4 SM 29 000-km el és körbekerülte vele az 560 SMR-ket.
Még működik!
Na nem sikerült belsőt szereznem sajna így ma maradt a kerti medencézés
Nem baj holnapra már kinyit minden és este mehet a bandázás ..aki jön szóljon
Szia Joco!

Voltam du. a brigádnál és kattintottam pár képet! Fel is van töltve!
Atys!

Most látom hogy véletlenül kis betüvel írtam a nevedet ezért elnézést kérek! Véletlen volt!