A tény az hogy ez egy utcai motor. Azt hiszem amit tudtam elértem vele... Egy jó gumi max egy másodperc ide vagy oda nekem. Mivel ez közlekedési eszköz, nem akaró szétbaszni. Éppem ezért lesz egy smr is mellé, azt üthetem. Wolfi te mentél már olyannal pályán? Nem. Akkor utánna meghallgatlak majd. Az enyémmel pont olyan pályázni, mint egy endúróval crossozni. Elmegy de nem az igazi. Ez a fajta blokk nem lett az igazi, ha nagyon téped szétmegy. Félgázon meg nem az igazi ugye... Kérdezd meg pl a Sasát. Ő nem kerózott sokat és mégis darabokra hullott neki! Na erről ennyit gyerekek!
De az smr az uzemoras nem lenne sokkal dragabb fentartani mint az lc4 et?
A masik az, hogy en se a kulso iven potyogtem. Tegyel fel egy jo gumit elore es hatra es mindjart nem fog senki csak ugy elozgetni :)
Az meg, hogy elromlik etc... Hulyeseg! Ha jol tudom a tied is 2006 os. Az enyemben belecsuszott mar a 16000 ik km es semmi baja. Pedi Luki elsosorban palyab kente neki! Annyi h 2000 km enkent olajat cserelt. A tied azert ment szet mert 1 kereken jartal vele.
Es szerintem de nyugodtan mondja aki nem ert egyet, szimpla amator szintu palyazadtol rendeltetes szeru hasznalat mellett nem esik szet semmi. Ha vki nagyon szeret kerekezni toltson bele tobb olajat es tartsa a max 300m es eloirast.
Varom az epito jellegu hozzaszolasokat/ kritikat ha esetleg hulyeseget irtam.
Feltennél egy értelmes gumit a Heidenau helyett (bár gondolom azóta már cseréltél gumit) akkor már sokkal jobban mennél szerintem. Amúgy meg ha nem gyakorolsz, akkor csak úgy magától nem javul a köridő. Jó, gondolom SMR-el jobban élveznéd, de amíg nincs addig használd ki az Lc4-et is és ne csak közúton, hanem néha pályán is.
De ez csak az én véleményem.
Megmondtam már a múltkor is, majd smr-el talán egyszer csatlakozom... az utolsó elkeresedett próbálkozás elég volt nekem kakucson... már megint elbaszódott rajta vmi, fasz ki van... annak meg hogy a külső íven pötyögjek és a foxi előzgessen, semmi értelme
Na az fasza haver.....
Amúgy kurva jó volt kakucs mééé nem jöttél... Nagyon ídegesít ááá tök szar volt
Na veszek belsőt azt a jövőhéten zuzzunk már valamerre...
Jó estét kívánok!
Hazaértem a Pannonia ringről....eszméletlen jó volt a mai nap ...kár,hogy haza kellett jönnöm.
Az ott maradtaknak ma estére további jó bulizást kívánok,holnapra pedig fejfájás mentes motorozós napot!
Isteni volt a kaja és a sör is.
Szerencsére időbe észrevettem a hogy ereszt és nem volt para..Guminak semmi baja nem jött le a felniről..még volt benne kb1.3 bar sztm mikor észrevettem, azért is álltam le...
Gondolhatod maradtam volna még de hát ennyi ÍJ..majd legközelebb
A masik az, hogy en se a kulso iven potyogtem. Tegyel fel egy jo gumit elore es hatra es mindjart nem fog senki csak ugy elozgetni :)
Az meg, hogy elromlik etc... Hulyeseg! Ha jol tudom a tied is 2006 os. Az enyemben belecsuszott mar a 16000 ik km es semmi baja. Pedi Luki elsosorban palyab kente neki! Annyi h 2000 km enkent olajat cserelt. A tied azert ment szet mert 1 kereken jartal vele.
Es szerintem de nyugodtan mondja aki nem ert egyet, szimpla amator szintu palyazadtol rendeltetes szeru hasznalat mellett nem esik szet semmi. Ha vki nagyon szeret kerekezni toltson bele tobb olajat es tartsa a max 300m es eloirast.
Varom az epito jellegu hozzaszolasokat/ kritikat ha esetleg hulyeseget irtam.
Remélem a többiektől kapunk élménybeszámolót a mai napról is.
pillanatképek pannónia ringről...
De ez csak az én véleményem.
Ezen a számon lehet érdeklődni: 30/7471871
Köszike a képeket és a vidit! Olyan jó látni a csajokat együtt! Sajnos a mi kis országunk sose fog eljutni idáig!
akinek van otthon felesleg, ne fogja vissza magát!
NA fexem má fáradok
Jóccakát..jók lettek a mai vidik megnéztem én is
Szerintem fasza....nééézd
Amúgy kurva jó volt kakucs mééé nem jöttél... Nagyon ídegesít ááá tök szar volt
Na veszek belsőt azt a jövőhéten zuzzunk már valamerre...
Hazaértem a Pannonia ringről....eszméletlen jó volt a mai nap ...kár,hogy haza kellett jönnöm.
Az ott maradtaknak ma estére további jó bulizást kívánok,holnapra pedig fejfájás mentes motorozós napot!
Isteni volt a kaja és a sör is.
Gondolhatod maradtam volna még de hát ennyi ÍJ..majd legközelebb