Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még mindig bent vagyok!
Szerintem részemről is ugrott!:-(
Milyen nyomással mentél? Eltekeredett a gumi a felnin?
Kár, hogy hamarabb léptetek, szívesen néztem volna még párszor, ahogy körbemotoroztok
ugye ugye..na majd legközelebb kamerázunk még többet is....
Szió!
Húúúúúúúúú nagyon király! meg amit mondtál hogy nézzem meg nem semmi
akkor holnap Visonta valaki?
csőcs....
esti gurulás elmarad Defektem volt kiszakadt a szelepem...belsőm meg nincs...hétfőig pihi
Na jó estét kívánok....Jó volt nagyon ma kakucs, csak végére a defekt nem hiányzott
Na milyenek lettek a felvételek Dio? Én most lesem meg őket mindjááá
Küllős kell vagy az alu is jó?
Igen, sajna a szelep szakadt el.Így egy kicsit hamarább fejeztük be.
Ti voltatok egy kocsival? Defekt lett?
Szio!raktam fel vidit is nagyon jol mentek a holgyek kerem szepen
Helo! DRZ400S-re keresek SM szettet. ha valakinek van eladó, az írjon.
crossteam99@gmail.com
Hali!
Mi is ott voltunk a koph-al.Király volt tényleg
A mai kakucs nagyon király volt! Legalábbis nekem. Először voltam de tuti, hogy nem utoljára
Alig tudok még ülni is úgy elfáradtam
A legnagyobb szívás!
Én is rohadok a melóban.......
Este akkor remélem gurulunk egyet a városban!
Koph?
Szia!

Eddig én se hallottam hasonló esetről .....

Biztos csak megakarták kérdezi, hogy mi a titka az egykeréknek!
Úgy lesz !Írány Kakucs...ha akar valaki csatlakozni mi lent leszünk 13 órától....gogogogggooooo Ready To Race !
Mennyetek motorozni, más meg rohad a melóba!

Jó veretést!
Reggelt de korán kelsz Te is Figyu szerintem tranyóval egyek ha gondolod gyere azt bedobjuk a vasat..csak a tükröket le kell szedni akkor...12 kor el kéne indulni sztm
Köszi , már műxik is az oldalam...Király vagy nagy mágus vagy...THX
Hali Foxgirl!
Köszönöm örülök hogy tetszett! De képzeld elég gáz már kerózni a városban,mert múlt héten az Üllői úton kifelé haladva a velem szemben jövő zsaruk szirénázva utánam fordultak. Meglepődtem,tavaly még nem volt ez probléma.Elöttük csináltam már egy párszor.
Amúgy nem az én motorom, egy ismerősöm vette kutya olcsón, ezzel szagoltam bele a terepmotorozásba, és nagy kedvet kaptam hozzá... Nyilván hülye vagyok hozzá, de legalább tetszik :-)
A darabka sajnos nincs meg, kerestük, de nem leltük meg. Számos más egyéb aprólékot találtam közben a földön (anyacsavart stb.) de ezt nem leltük.
Azt gondoljuk, hogy az valahova elrepülhetett, esetleg több darabban lehet.
Hu nagyon megköszönném..Én full nem értek ehhez
Holnap rádcsörgök megdumáljuk? számod esetleg?
Nem akarok elkeseríteni senkit, de az a blokk kuka. A blokkfél biztos, de ezek párban vannak, így mindkettőt cserélni kell...