Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén dolgozok, de jövőhét szombat esélyes.
valaki vasárnap Visonta?
Szia Dió!

Téged kevertelek össze nemrég Dádisal! A Teréz Krt. láttalak kerekezni. Írtam is, hogy minden elismerésem, mert régen láttam már, hogy valaki ilyan szépen vette fel kerékre a motort!
Helló.Kb. mennyibe szeretnéd eladni?
Köszi az infót, sajna aki árulja a cuccokat, 2 hétig nyaral.
Nem egyezik az EXC-vel sem.
Bocsi 16-42 az áttétel.
Szió..Hát persze hogy ott a helyünk.... adunk az izületeknek.holnap még csörgünk mivel megyünk.ki jön még?
Hali!
gratula szép a te kecskéd is.az én gépemen elöl 16-os hátul 43-as áttétel van,a légszűrőházat egy kicsit nagyobra vágtam az ülés alatt,a fúvókát pedig a Sárkány Gábor barátom dörzsárazta minimálisan a kidurranóhoz és a légszűrőhöz.Supertrapp a kipufogó.a légszűrő az gyári,semmi extra.tulajdonképpen ennyi történt vele.
Halee...Na látom fent vagy Te is már Holnap kakucs ezerrel ott a helyünk!Tomekkk hugyoskodik
Hello Dió!
Látom Neked is ugyan olyan motorod van mint nekem
Ha jól láttam a Kakucs-Intro filmen is rajta vagy,szépen jön kerékre a masinád!Megkérdezhetem,hogy milyen opciókkal operálsz?(áttétel,légszűrőház mennyire nyitott,milyen szűrőbetét van benne,karbi beállítás,milyen kipuff van fönt..stb...)Ha lesz pár szabad pillanatod lécci írj pár szót!
Előre is kösz!
Szeva! itt a dió!te is a bandához tartozol.gyere te is utánna is tudsz szigetelni.
tádádádáááááám....

indulok!
A 690 endurok 1.3 milla alatt lopottak, Miskolcon is van egy 800-ért.
Olyan süket dumát levágnak a származásról, hogy az eszed elmegy. De endúrózni egyébként sem jó a 690.
FCR41hez való kis szenzor van eladó!
Aki csak tud és akar jöjjön a pannónia ringre a hétvégére,mindenkit szeretettel várunk. Én leléptem.
Van itt egy olcsó motor: :-)
Egyezik az EXC-ével?
Hali!
Én nem tudok segíteni sajnos.
KTM LC4 640-hez keresek váltókart, mert haver elhagyta. Van valakinek eladó?
Xlzx? Ha jól emlékszem árultál ilyesmit.
Duke620? Esetleg nálad?
Szia,
Kimentettem magam Börni papànàl, meg Lukàcsnàl.
Bevàlalltam egy munkàt, mèg èv elejèn, fotózni kell.
Ìgy kimarad Brno ès a Börni day is.
De, hàtha jòl sikerül a R.B.R.
khmmmmm...khmmmmm pár perc múlva letöltés végéhez érek, az X-games 15 supermoto döntőjével.....
szerinted mennyire érdekli ez a tény, egy szponzorált sportolót?
néztem én is
erre a nadrágra gondolsz, ami a képen rajtam van?
sajna nemtom. Luki szerintem tud neked segíteni!