Szerencséd hogy pont benéztem ide.
Nekem ilyen volt, és szerintem elég korekt gumi. Jelzem, nekem jo volt, nemtudom te milyen felhasználásra szeretnéd.
Ha akartam csuszott ha nem akkor nem. Pályán is voltam vele, és peremig volt döntve.
Viszont ami elötte volt gumim ezerszer jobb volt. Az a Metzeler Sportec M3. Igaz, párba ha veszed kb 70e. Metzeler
tegnap miről is beszéltünk? tudod amikor Veled beszélek valami mindig elvonja a figyelmemet. De amikor észreveszem hogy elbambultam, akkor felnézek az arcodra....
semmi kétség, ebből gyilok lesz
De tudod mit, akkor én is viszem a videogyűjteményem és akkor kvittek vagyunk azt a bizonyosat is amiről tegnap beszéltem
ha jól emlékszek Devil987 használt ilyen a masináján...csak Ő most angliában tanyázik...ha errefelé jár kérdezd meg,amennyire tudom pályán és közúton is használta
Sziasztok!
Nagyon klassz volt a tegnapi nap jól éreztük magunkat, főleg a gokartosok nélkül
Koph neked jó nyaralást
Kawa80: mi sem leszünk már csak a héten, elmegyünk nyaralni 1 hétre, ha elkészülne a DVD akkor KissJocó44-nek add oda nyugodtan, majd átvesszük tőle. Köszi
Bánhatod, hogy nem jöttél. MAXimálisan jól sikerült a tegnapi nap, Giraffe jó csapatot verbuvált össze, az év versenynapja volt nekem, igazi motorsport rajongó emberekkel, repült az idő.
Meg, ugye nyert Biaggi... A másodikban is szorongatta Spiest, de jobb volt az amerikai. Régen éreztem ilyen jól magam versenyen, az idő is ideális volt!
A sört meg...
Vannak szemüvegem amelyek passzolnak egyes sisakokba, míg másokba nem.
Vagy.
Vannak olyan sisakok amikben elférnek bizonyos szemüvegek míg mások nem.
Általában az szokott előfordulni sűrűbben hogy a kiválasztott szemüveg vagy jó vagy nem a meglévő sisakhoz, illetve a kiválasztott sisak vagy jó vagy nem a meglévő szemüveghez.
Szevasztok!
Egy olyan(hülye) kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy minden krossz szemüveg passzol minden krossz sisakba,vagy találkoztatok már olyannal,hogy egy adott szemüveg nem fért be a sisakba(nagy volt)?
Szemüveget már kinéztem(Smith EVO) de sisakot még nem tudom pontosan milyet fogok venni(Airoh,Zeus,MT...amelyik kényelmes,olcsó lesz és még tetszik is... )
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Tudnátok olyan 4T gépet ajánlani aminek van olyan hangja mint 1 450exc nek akrával?(Siófokon volt szerencsém ehgy supermotyó ktm hez és lehidaltam a hangjától azóta tudom h nekem vmi olyan kell) A leglényegesebb szempont azonban h 2 személyes legyen! Ugyanis sajnos ezt a 125 exc-mel nem tudtam megoldani, tulságosan beül, nincs lábtartó, és rohadt kemény hátul az ülés. Leglább 50 pacis motor kellen mivel utcán is használnám! Előre is köszi a véleményeket!
Őőőő,várjál csak....azt hiszem egy szalvéta gyűjtemény valahol leledzik a szekrény mélyén.