Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere vasárnap kakucsra mi is megyünk remélem ha szombaton minden rendben megy
hangsúlyozom ez nem rendezvény ,hanem egy 2 napos pályamotorozás egy kis esti mókával.Jöhet bárki aki akar a forumarcokkal találkozni személyesen beszélgetni és gépelni.Ennyi a lényege a dolognak. A sátrat fel tudod rakni szerintem,mert van füves terület igaz nem nagy.
Hali,
Nézz mailboxot!
Sziasztok!
A KTM 660 SMC kipufogórendszere fölrakható egy az egyben a 640-esre?(ha mindkettő egy kipufogódobos).
Igaz az hogy nagyobb az átmérője a 660-asénak és ha rátesszük akkor szépet dob a teljesítményen?
Köszöntem szépen!
Sziasztok!
Börni, lehet erről többet tudni? Sátrazási lehetőség van, vagy csak egyéb szállás. Költségek? Egyéb amiről érdemes tudni?

Holnap lehetséges, hogy 2 év után végre eljutok pályázni. Kecskemét vagy Kakucs a lehetséges helyszínek. Lesz vki vhol? Atys kinézel Kecsóra ha oda megyek?
A régi 2:1-be Devilhez képest még így is csendesebb, tompább a hangja, hogy elvágtam belőle 15 cm-t.Teljesítményben én úgy érzem, mintha jobb lenne, pedig fojtást kapott.
Mennyivel lett hangosabb a rövid dobtól? Teljesítményben mi változott?
mert nekem s-s van és azvéknyabb mint az e betüsé
és 3 milivel akarok vastagabat és az már olyan 2 pacit adna a mocnak......
biztos király lesz pannónia! jó társaság és egy tuti pálya! ennél több nem is kell
holnap hívom őket köszi.
Hetenet/két hetente friss árú érkezik belgiumból hozzájuk.
Nagyon segítőkészek, lehet rendelni is.
OK, értem. Nem kritikára gondoltam, egy beszámoló félére.
Sehol semmi róla. Azt sem tudom kik voltak lenn motorozni.

Majd a pannónián! Lesztek páran a keménymagból!
sugomotors,köszönöm, azt hiszem néztem az oldalukat, többnyire sportmotorokat láttam, ezért nem hívtam őket, de egy telefont lehet megér. A gerecse motornál volt, előttem egy héttel adták fel romániába postán a kuplungot és a fogaskereket...
Szia Atys!
Nem szeretnék különösebben véleményt írni, mert én egy kisebb baráti motorozást sem tudnék összehozni, nemhogy egy ekkora rendezvényt. Első próbálkozásnak nem volt rossz, meglátásom szerint voltak kisebb szervezési hibák, és a délutáni vihar - ami nagyon nem hiányzott - szó szerint elmosta az egész találkozót.
Amíg az idő engedte jót motoroztunk... Röviden ennyi...
Husaberg oldalon valaki kérdezte az árát azt hiszem......
szia,
motorbontók topic, sugómotors. Őket keresd.
Nagyszebenben leszek a redbull prológján. Sajnálom, azért is erőltettem a WSBK-t neked...Tudtam, hogy nem lesz jó a 15.-i hétvége.
De, próbálok, minél több embert szervezni!
Azért köszi!
Nem lehet ezt megunni.
Láttam a KTM topicban a képeket róla, sajnos én nem tudok most vevőt. Talán ősszel.
Papa te is gyere bazz
Neked minek ez a sok slick? Nincs is csak bütykösgumis géped...

Apropó: nem tusz vevőt az endurokerekeimre? Ha elvinnék őket, tudnék venni végre én is egy SM szettet...
Üdv mindenki! Ha valaki tud olyan megbízható tagot, aki külföldről be tud szerezni (mondjuk mert ezzel foglalkozik...) bontott motorblokkot, hiányost vagy akár komplettet, kérem jelezze már!
KLX 650em van, leugrott a berugó- közvetítő fogaskereke, és szétzúzta a kuplung kosarat. A két alkatrész gyári újban elég borsos, úgy gondolom annyiért kis szerencsével blokkot is kaphatok. Amúgy motorozható, csak tologatni kell! Önindítós klx hez van alkatrészem ha valaki keres pl főtengelyt, váltót, kuplungot, stb, tudok segíteni, dehát ezek az enyémbe nemokésak. Elérhetőségem deka76kukac frímélponthu, vag húsz, négynyolvanégytizenhéttizenkettő.
Szega, bánhatod a tegnapit papa!
Király kis túra volt.

Slick menyország wazze...
Hi,
Azt nem tudom ki mit akar fogyasztani, de pár embertől már hallottam, hogy készül a p.ringre,
Te Jocó, írj már valamit a monkey napról, sehol semmit nem találok róla. Azt olvastam, hogy voltál, ennyi.
ugyanmár jocó mindenből maximáli bevitel lesz