Asszem a pumpa belső átmérőjén leginkább az múlik,hogy milyen erővel kell majd húznod a kart.Nekem asszem 12es van(lehet hogy 14-es) és soxor egyujjal fékezek,2-vel simán emelkedik a hátulja. 20 szerintem nagy.
Na ezt Én is tartom ennyit még Én se mentem egy nap egyszerre..másodikat tankoltam már az milyen 140 kört mentem összesen Nagyon állat volt...megvan kamerán amikor elvágta magát az MZ-s srác majd felrakom
Na Én meg megyek most el vagy 2 hétre nyaralni ugy hogy addig offolok..de majd jelentkezem..várom a DVD-t a napról
PEACE
U.I.: Geci jó volt az SMR Joca THX!
ejjjjj, de jó volt ma! az idő is király volt és nem voltak go-kartosok, így egész nap mehettünk!
3,5 üzemórát nyomtam bele ma az SMR-be! (általában 2 üzemóra egy pályázós nap)
Szóval nekem nagyon bejött a mai eksön!
Kíváncsi leszek, hogy sikerültek a kamerás felvételek!
Még sok ilyet!
Sziasztok!Én még csak most kezdek supermotozni!Van valami irásbeli anyag valahol amiket tudni kell?Pl kanyarvételi technikák stb.!Bocsi,ha hülye volt a kérdés ,gondolom ti már profik vagytok!Én azért még nem merek annyira döntögetni,mint itt egynéhány képen látom,pedig jo lenne! .Köszi válaszokat!
És jo SUPERMOTOZÁST!
sziasztok
kellen hátra másik gumi nekem ha valaki tud akkor jelezze !
160 as gumi érdekel supermotora lehet slick is meg sport is teljesen mind1 aránylag olcsó legyen és ne nagyon kopott......és úton fogom használni inkább.....
éppen a képen megörökített ugrás miatt, elmarad a mai visontai supermotozás. ugyanis rossz szögben érkeztem a vízbe, ezáltal meghúzam a nyakam, a derekam. éppen most próbáltam az üléspozíciót a motoron és hát meg kell, hogy mondjam, nem volt őszinte a mosolyom. arról nem is beszélve, hogy ha jött volna egy olyan megcsúszás, amit meg kellett volna fogni, nem biztos, hogy ment volna.
Csak ne lenne ilyen messze... Mondjuk lehet még nyáron felugrom oda egy szombaton, csináljak is valamit a szünetben. Vagy egy motorozással egybekötött bányatavas ugrálás?
Fémfékcső van már?