Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

160-as 17"-os gumit keresek, minimum 80%os legyen
Supermotora kellene, és ne túl drága
Asszem ebéd után kigurulok, megnézem Lukiékat mit alkotnak Visontán. Majd viszem a fényképezőt is.
csáó
hallod az öszekötő csövet a henger meg a kipu közt azt kivel vagy hogy csiláltad ?
Jó csávó az tuti! Ha alszik,enni se kér
Ezúton szeretném megköszönni Lukinak a segítségét az új sisakommal kapcsolatban! Nagyon rendes arc!
oké de így ecerűbb először
Sziasztok!

Aki bújt,aki nem..holnap irány Visonta!

Luki!Hívtalak de nem vetted fel,csak azt akartam kérdezni hogy te mikorra mész le?
Ne is mond, én is akartam menni oda. Mindne héten arra járok, Chemnitzben vannak partnereink, megvolt a jegyem is, kedden sikerült kijutnom... MotoGP nekem ugrott erre az évre.
Ez a túra Giraffe-nak köszönhető most.
Majd priávtban dobok pár fotót!

Ciao!
Hali Atys!
Bár Max kedvenc pályája, Spies meg először megy rajta, de azt üzenem, hogy ha megfogja Spiest, akkor Brnoban a Rio kocsmában meghívom egy Svetly Lezak Starora!

Mi 1 hete voltunk Sachsenringen Talmának szurkolni, így ez és a Brno MotoGP is kimarad idén. Inkább új helyekre próbálunk menni.
Szia Petya,
Holnap WSBK Brno, üzensz valamit Biaggi komának?
Ott a kontakt minden hirdetésnél, én csak besegítek amit tudok, de a motorokról nincs több infom.
Szia,

Nekem is van pár infóm a vasról, az ár fix, plusz regadó természetesen, hitelezhető!
Amúgy meg ha érdekel,ott a telefonszám, hívd fel!
így minden nélkül vagy rendszámmal vagy hogy van ez?reg adó? van vmi hitellehetőség is vagy egyben lehet csak?
ár teljesen fix?
köszi
Kapnak hideget-meleget...
aham, rajuk gondoltam. Ok
Mennyire üzemórásak?
Mármint az SXV-k?
Olvass bele az sxv-rxv-mxv topicba, és megtudod!
de ahogy nezem a Motorpiac is haldoklik.... 1 eve is ezeket arultak
pontositok *nem uzemoras 660 smc ket"

nehogy vki kotekedjen mert h a 690...
jaja néztem, mellesleg Lukitól tudom, hogy 2006 ban gyartottak utoljara a meg nem uzemoras SMC ket... Az enyem is ez a kategoria !

Bár most telen Sasa ranez picit belul, nem emlekszem pontosan melyik csapagyat emlitette ami uzemoras es nem art lecsekkolni 15 000 nel
a slick se a pálya miatt van rajta
am ezek mennyire üzemórásak ?
Ja, azz más.