Ennél lejjebb sajnos nem tudtam vinni, csak a blokk 62 kg.
De ha másfelől nézem, jó 30-al beljebb vagyok, mint a gyári ER6n, vagy egy SV.
Utcán egyébként nem érezni a súlytöbbletet.
Ígérem ez az utolsó, csak próbálok segíteni.
Csúcsminőségű supermoto kerékszett, kék EXCEL ráfok, HE mart kerékagyak, úszóágyazású első féktárcsa, felgumizva ahogy a képeken. Árat nem tudok, a kontakt ugyanaz mint az előbbi: 20/9275374
Aki viszont 1 hengerre vágyik, annak itt a következő ajánlat. Jó barátom felszámolja motorosboltját és egy bennragadt Sherco 450i Supermotardot szeretne eladni akciós áron. A motor természetesen vadonatúj. Az ára: 1,4mFt. Kontakt: 20/9275374
Sziasztok!
Jó régen jártam errefelé de rémlik, hogy keresett vki Aprilia SXV-t. Nos a dunaföldvári KTM kereskedésben van egy 450-es, elég jónak tűnő vétel 2007-es v. 2008-as erre nem emlékszem pontosan, ami biztos, hogy 0km-es vadonatúj motor és 1,1mft-ért vihető. Aki ilyet akar, annak szerintem ajándék! Ha valakit érdekel, akkor keresse Schmuck Zsoltot ezen a számon: 20/9810498
Arra énis gurultam, még a gogora, fasza lesz, de állítóleg egész lilláig meg akarják csinálni, pedig a borsodi rész sztem nem is oly gáz, mire befelyezik, vége a nyárnak, azt baxhatjuk, csak jövőre lesz kanyargás arrafelé normális tempóban.
Íme a végleges shorty verzió:
átnyergelek. leszerelni nem szeretnék még jóóóóóó ideig!
anyagi és praktikai (van ilyen szó? ) megfontolásból.
aztán irány visonta, amikor időm engedi!
De ha másfelől nézem, jó 30-al beljebb vagyok, mint a gyári ER6n, vagy egy SV.
Utcán egyébként nem érezni a súlytöbbletet.
Csúcsminőségű supermoto kerékszett, kék EXCEL ráfok, HE mart kerékagyak, úszóágyazású első féktárcsa, felgumizva ahogy a képeken. Árat nem tudok, a kontakt ugyanaz mint az előbbi: 20/9275374
Jó régen jártam errefelé de rémlik, hogy keresett vki Aprilia SXV-t. Nos a dunaföldvári KTM kereskedésben van egy 450-es, elég jónak tűnő vétel 2007-es v. 2008-as erre nem emlékszem pontosan, ami biztos, hogy 0km-es vadonatúj motor és 1,1mft-ért vihető. Aki ilyet akar, annak szerintem ajándék! Ha valakit érdekel, akkor keresse Schmuck Zsoltot ezen a számon: 20/9810498
Nem is kérdeztem, megkaptad rendesen a scannelt változatot ?
3 ig dolgozom
Íme a végleges shorty verzió:
Képzeld már mi derült ki!Felsőtárkánytól vagy 10 km új út van a kanyargóson. Tudom,hogy neked tárgytalan,de azért jó volt
Ez a fránya szabad idő ez az amin látszik milyen szegények vagyunk! Picsába!
Bocsánat!
Nekem mindig ünnep amikor felülök a bergre!
Ma nagy ünneplés volt mert rottyogtattam egy nagyot a városba!
anyagi és praktikai (van ilyen szó? ) megfontolásból.
aztán irány visonta, amikor időm engedi!
Látom árulsz mindent! Leszerelsz vagy átnyergelsz?!