mostmár mind1 visszaküldtem a husqvarna racingnek hogy szerezzenek 1 olyat ami benne volt.. csak az a bosszantó hogy 3hetet vártam a semmire.. és még mindig várhatok hiába rendeltem meg az eredetit, erre kaptam valami mást
Hi,
Örülök neki, ez nekünk jár!
Sok idő után, újra elvállaltam egy médiás munkát.
Az Alsóörsi chopperes összeröffenésen ott leszek a Tankcsapdán...Most már tuti!
"Nekem már nem kell semmi, hagyjatok békén ennyi,
Nem kell levél, nem kell bélyeg,
Hagyjátok, hogy végre éljek,
Nem érdekel semmilyen kényszer,
Hadd rúgjak be végre elégszer már,
Én másnapos akarok lenni."
Köszönöm, hogy gondoltál rám, de este 10-nél előbb nem hiszem, hogy hazaérek munkából, meg holnap is meló van, kocsi sincs, úgyhogy most passzolom a Depressziót!
ugy van rá kell dobni a hengert egy csavarral lefogatni, hengerfej nélkűl és szépen megforgatni kézzel hogy beletakar-e az ablakba, az oldalso vakablak a csapszegnél csak könnyitési célt szolgál ,az a két kis furat az pedig kenési céllal van benne, sokan rá szokták utolag furni,
sok jelentősége nincs,
Szia Drága!
húúú ez így nagyon szuper lenne! én kb olyan 5 óra körül megyek a rutinpálya felé, tehát ha addigra már Mariannál lesz a betét, akkor bekanyarodnék érte (és egyúttal letesztelném, hogy mit bír a Honda a rutinpályán... )
vasárnap Kakucsra készülök, feltéve ha a 3 napos fesztiválozás után még tudni fogom hogy egyáltalán mi az a supermoto!
Nektek jó krosszozást! és köszi a fékbetétet és az utánajárást, ügyintézést, telefonálgatást, futárszolgálalot!
sziasztok. rendeltem egy eredeti dugattyút a motoromhoz de szerintem nem azt kaptam.. eltér 1-2 dologban az eredetitől
a szerelőm szerint ha ezt belerakjuk nem biztos hogy lefogja adni ugyanazt a teljesítményt, az eredti dugattyú "szoknyája" asszimetrikus amit küldtek az kevésbé... valaki segítsen hogy belerakhatom-e! köszi
Szia
A fékbetéted miatt eddig nem hívtalak. Az a helyzet, hogy a Delta B. nem érkezett meg. Nem akartalak beszivatni, ugyhogy utólagos engedelmeddel AP racing-ot rendeltem, ami ma délután lesz itt nálam. A Mariannék ma bent oktatnak a rutinpályán, arra gondoltam, hogy a kezébe adom, hogy ne kelljen kijönnöd érte. Szóval, ha megvan a betét, hívlak, Mariann pedig szerintem olyan 6-ig kint van.
Merre mentek hétvégén? Zoli átszerel most, mivel esik és be van sózva egy kis crossra , ugyhogy nekünk most ez a hétvége kimarad
igy hiába probál az ember segiteni,
a henger ráprobálás kb 10 perc lett volna, de tényleg várj még 3 hetet a jo kis nyárban.
akkor még az is lehet hogy találkozunk!
Örülök neki, ez nekünk jár!
Sok idő után, újra elvállaltam egy médiás munkát.
Az Alsóörsi chopperes összeröffenésen ott leszek a Tankcsapdán...Most már tuti!
"Nekem már nem kell semmi, hagyjatok békén ennyi,
Nem kell levél, nem kell bélyeg,
Hagyjátok, hogy végre éljek,
Nem érdekel semmilyen kényszer,
Hadd rúgjak be végre elégszer már,
Én másnapos akarok lenni."
Köszönöm, hogy gondoltál rám, de este 10-nél előbb nem hiszem, hogy hazaérek munkából, meg holnap is meló van, kocsi sincs, úgyhogy most passzolom a Depressziót!
sok jelentősége nincs,
Jól bírodd te a bulizást , huu biztos jó lesz
Neked jó Kakucsozást
Szia Drága!
húúú ez így nagyon szuper lenne! én kb olyan 5 óra körül megyek a rutinpálya felé, tehát ha addigra már Mariannál lesz a betét, akkor bekanyarodnék érte (és egyúttal letesztelném, hogy mit bír a Honda a rutinpályán... )
vasárnap Kakucsra készülök, feltéve ha a 3 napos fesztiválozás után még tudni fogom hogy egyáltalán mi az a supermoto!
Nektek jó krosszozást! és köszi a fékbetétet és az utánajárást, ügyintézést, telefonálgatást, futárszolgálalot!
a szerelőm szerint ha ezt belerakjuk nem biztos hogy lefogja adni ugyanazt a teljesítményt, az eredti dugattyú "szoknyája" asszimetrikus amit küldtek az kevésbé... valaki segítsen hogy belerakhatom-e! köszi
A fékbetéted miatt eddig nem hívtalak. Az a helyzet, hogy a Delta B. nem érkezett meg. Nem akartalak beszivatni, ugyhogy utólagos engedelmeddel AP racing-ot rendeltem, ami ma délután lesz itt nálam. A Mariannék ma bent oktatnak a rutinpályán, arra gondoltam, hogy a kezébe adom, hogy ne kelljen kijönnöd érte. Szóval, ha megvan a betét, hívlak, Mariann pedig szerintem olyan 6-ig kint van.
Merre mentek hétvégén? Zoli átszerel most, mivel esik és be van sózva egy kis crossra , ugyhogy nekünk most ez a hétvége kimarad
Pannónia Fesztivál, Várpalota
május 29. péntek - VODAFONE Nagyszínpad 23:30 DEPRESSZIÓ
Biker!
Tegnap megint 'kénytelen' voltam részt venni egy Tankcsapda koncerten, azóta a nevem: rock....
Jo lenne hátra valami fasza guma