jó estét mindenkinek.
Ma alkonyatkor haver sikeresen hanyatt vágódott a mocijával kerekezés gyakorlása közben.Pedig mondtam neki hogy nem fogja 2 nap alatt elsajátíttani a holtpontozást
A lényeg a dologban hogy tökéletesen kilapitotta a gumigyűrűket amik a felsö villahidban vannak a kormányfelfogatás rezgésének a csillapítására.( jól megaszontam?)
Na szóval a technikai kérdés.Ki lehet azokat simán cserélni vagy csak kipréselni és újat nyomatni bele?Hondámon csak préselni lehetett.
Holnap mindenképp belezem csak elöre fel akarok készülni lelkileg
nekem 2és fél éve van AIROH S4-em,nekem nagyon bejön..
anyagában festett,leesett már párszor és semmi baja..
mindig maszkban használom,és egyáltalán szinte 0-t tágult azota..
nekem nagyon bejött
Szerintem mindkettő egykutya...amúgy mindkettő van az ismeretségi körben és mindkettőt imádja a tulaja...nekem mondjuk nem kéne ilyen, akkor inkább a füldugó és a rendes krosszbukó.
HJC: koreai cég ha jól tudom, ár/érték arányban az egyik legjobbnak tűnik, bár egyik ismerősöm panaszkodott hogy neki hamar kitágult a bélése (mondjuk a srác kb. az év 3/4-ében motorral közlekedik, szóval az átlagnál azért többet használja), a többiek viszont általában dícsérni szokták...
Tényleg ,ezek valahogy kiestek (illetve a shoeit már láttam, de elfelejtettem, hogy ők is gyártanak ilyet).
A Shoei megoldása szerintem meglehetősen csúnya, az Arai viszont sokkal tetszetősebb.
.
.
Más: HJC-ről mi a vélemény? elég jó árba van carbon zárt és cross sisakjuk is.
Én mentem a 625-el krosszbukóban tartósan 130-140 körül és nem volt gond (füldugó persze játszott)...bár asszem az én véleményem nem túl mérvadó a kérdésben, mert számomra a fent említett gép egy kiváló túramotor (volt), míg a többség szerint a jóval komfortosabb 640-esek is elviselhetetlenül kényelmetlenek 1-200 km után...
Neted mennyire csiga odakint? Lenne valami ami sztem érdekelne téged, de 2GB...
Aliened hogy van?
Ma alkonyatkor haver sikeresen hanyatt vágódott a mocijával kerekezés gyakorlása közben.Pedig mondtam neki hogy nem fogja 2 nap alatt elsajátíttani a holtpontozást
A lényeg a dologban hogy tökéletesen kilapitotta a gumigyűrűket amik a felsö villahidban vannak a kormányfelfogatás rezgésének a csillapítására.( jól megaszontam?)
Na szóval a technikai kérdés.Ki lehet azokat simán cserélni vagy csak kipréselni és újat nyomatni bele?Hondámon csak préselni lehetett.
Holnap mindenképp belezem csak elöre fel akarok készülni lelkileg
anyagában festett,leesett már párszor és semmi baja..
mindig maszkban használom,és egyáltalán szinte 0-t tágult azota..
nekem nagyon bejött
lehet most majd lecserélem a plexit szemüvegre..
HJC: koreai cég ha jól tudom, ár/érték arányban az egyik legjobbnak tűnik, bár egyik ismerősöm panaszkodott hogy neki hamar kitágult a bélése (mondjuk a srác kb. az év 3/4-ében motorral közlekedik, szóval az átlagnál azért többet használja), a többiek viszont általában dícsérni szokták...
A Shoei megoldása szerintem meglehetősen csúnya, az Arai viszont sokkal tetszetősebb.
.
.
Más: HJC-ről mi a vélemény? elég jó árba van carbon zárt és cross sisakjuk is.