Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűűű mittomén ami mindenkinek jó lehet pl Hősök tere? Vagy ha tudtok jobbat mehetünk oda is!
Megebédelek és akár indulhatok is, csak nem tudom hova.
Mondj konkrét találkozási pontot.
Vagy akár kimenni valahova Pl TESCO parkoló ahol ügye Pünkösd lévén nincs autó és esetleg némi gyakorlás keró stb
És mi az akadálya?
Egy ilyenre én is beneveznék.
Igazából az már teljesen mindegy...Városligettől a Citadelláig bármerre jó
A lájtos városi kurulás merre lenne?
A kurulás az gurulás
Szerintem én ma kihagyom a tegnapi Kakucsi hazáig tartó zuhétól még mindig vizesek a cuccaim, max ilyen lightos városi kurulás jöhet szóba, ami nem feltétlen igényli a motorozáshoz szükséges szerelést és pótolható a kevésbé E célra kitalát ruházattal
Na ezt aztán jól megfogalmaztam
Felhívtam a pályát, már majdnek teljesen száraz. Tudod, ők nyitva vannak, amíg világos van.
Amúgy nincs még senki ott, ezt is elmondták vala
Szívesen mennék, de nincs már késő ahhoz? :) Lábon messze van, a többiekkel meg nem is egyeztettünk...
Hela, én szólnék, tudsz esetleg onnan rendelni olcsóbban?
Mert érdekelne egy garnitúra Kawa ER6-ra!
Visontára valaki?
Lényegesen jobb az idő mint tegnap, gurulni kéne egyet?!
2 héttel ezelötti nálunk ródeózós cshe parti főbikája:
fickó jól kergette a paripát
Szia Mester! Na voltatok Pancsin? Én még délután 2-kor is szereltem a mocit, vissza betonra (már alig várom, hogy kipróbáljam milyen a gumi , még soha nem volt ilyenem). Szívesen kimentem volna ( ), de most így látva sehogy nem jött volna össze. De Panonnhalma is istenkirály volt
Remélem azért egyszer összejön betonon is...
nekem van iylen carbonmatricám a drz-n......... és baromi jol védi az oldalát,vázat,villát

elkezdett lekopni,ezért nekiálltam keresgélni hogy hol mennyi kb....
hát mit mondjak..
A3as méretű volt mindnehol 7-8 ezer ft.....

TALÁLTAM 8200ftért 2DB A3as lappal is.... ha valakit érdekel leírom hogy hol...
egy lapnak álltam neki,fele fogyott el,vagy még annyi se...
és 2 kör lett vágva a blokk két oldalára,meg ide oda ksiebb helyekre.. szóval ez nagyon megéri.....

a képeken látszik hogy melyikek az új matricák..
és nem azért lett lecserélve mert lekopott,hanem mert szarl lett felragasztva,és lerugdlatam ahol elkezdett leválni
Este gondolkodtam, ha tetszik vedd meg az enyémet Szeretem, imádom, de tervezem másik motor beszerzését! FCR versenykarbis, tökéletes állapotú motor.
Vizsgaidőszak van.
kösszi
ha lesz pénzed igyál egy sört
üdv!nincs valakinek bergbe elado akksija olcson!
ez inkább cseh (német számlaszámmal)... szoltál volna olcsobb lett volna
Ezt benéztem .
Mi is a karbis verziót (klasszikus motorkerékpár , sima futófelületű gumikkal, élét lekapta a lánc..) hajtjuk.
Persze mi is kíváncsiak lennénk, milyen az új gép, de még nincs belőle gyári SM, asszem a Sanyáét is úgy építik(tették) át.