Szerintem én ma kihagyom a tegnapi Kakucsi hazáig tartó zuhétól még mindig vizesek a cuccaim, max ilyen lightos városi kurulás jöhet szóba, ami nem feltétlen igényli a motorozáshoz szükséges szerelést és pótolható a kevésbé E célra kitalát ruházattal
Na ezt aztán jól megfogalmaztam
Szia Mester! Na voltatok Pancsin? Én még délután 2-kor is szereltem a mocit, vissza betonra (már alig várom, hogy kipróbáljam milyen a gumi , még soha nem volt ilyenem). Szívesen kimentem volna ( ), de most így látva sehogy nem jött volna össze. De Panonnhalma is istenkirály volt
Remélem azért egyszer összejön betonon is...
nekem van iylen carbonmatricám a drz-n......... és baromi jol védi az oldalát,vázat,villát
elkezdett lekopni,ezért nekiálltam keresgélni hogy hol mennyi kb....
hát mit mondjak..
A3as méretű volt mindnehol 7-8 ezer ft.....
TALÁLTAM 8200ftért 2DB A3as lappal is.... ha valakit érdekel leírom hogy hol...
egy lapnak álltam neki,fele fogyott el,vagy még annyi se...
és 2 kör lett vágva a blokk két oldalára,meg ide oda ksiebb helyekre.. szóval ez nagyon megéri.....
a képeken látszik hogy melyikek az új matricák..
és nem azért lett lecserélve mert lekopott,hanem mert szarl lett felragasztva,és lerugdlatam ahol elkezdett leválni
Ezt benéztem .
Mi is a karbis verziót (klasszikus motorkerékpár , sima futófelületű gumikkal, élét lekapta a lánc..) hajtjuk.
Persze mi is kíváncsiak lennénk, milyen az új gép, de még nincs belőle gyári SM, asszem a Sanyáét is úgy építik(tették) át.
Mondj konkrét találkozási pontot.
Na ezt aztán jól megfogalmaztam
Amúgy nincs még senki ott, ezt is elmondták vala
Mert érdekelne egy garnitúra Kawa ER6-ra!
Remélem azért egyszer összejön betonon is...
elkezdett lekopni,ezért nekiálltam keresgélni hogy hol mennyi kb....
hát mit mondjak..
A3as méretű volt mindnehol 7-8 ezer ft.....
TALÁLTAM 8200ftért 2DB A3as lappal is.... ha valakit érdekel leírom hogy hol...
egy lapnak álltam neki,fele fogyott el,vagy még annyi se...
és 2 kör lett vágva a blokk két oldalára,meg ide oda ksiebb helyekre.. szóval ez nagyon megéri.....
a képeken látszik hogy melyikek az új matricák..
és nem azért lett lecserélve mert lekopott,hanem mert szarl lett felragasztva,és lerugdlatam ahol elkezdett leválni
ha lesz pénzed igyál egy sört
Mi is a karbis verziót (klasszikus motorkerékpár , sima futófelületű gumikkal, élét lekapta a lánc..) hajtjuk.
Persze mi is kíváncsiak lennénk, milyen az új gép, de még nincs belőle gyári SM, asszem a Sanyáét is úgy építik(tették) át.