Akkor megnyugodtam...mondjuk ez a többi kacat-téma ismerős valahonnan...lassan csak egy ösvény van szabadon a szobámban az ajtótól az ágyig a sok alkatrésztől...
giraffe64 és ronis, azért kérdeztelek meg titeket mert akkor még nem tudtam hogy beletegyem-e, mert nem tudtam beszélni a husqvarna racingel de miután beszéltem velük délután így abban maradtunk hogy visszaküldöm. ők is látták rólla a képet és utólag kiderült hogy ez tényleg nem az én dugóm hanem cr/wr 2000-2003 ig jó ez a dugattyú, de azért köszönöm a segítséget!
Helló!
Vettem egy Rieju spike supermotot és nem tudom milyen henger van rajta, mert nincs márka beleöntve! Annyit tudok hogy 70-es, alu henger! Minarelli am 6-os blokk! Aki felismeri legyen szíves írja meg a fajtályát! Előre is köszönöm!
Nem fog a festés összerepedezni
...de ez ilyen lett
Kispajtás,szerencséd van,ez egy polini EVO henger (szerintem)
csoda h a bnom meg nem olt meg, tobbet koltok a motorra mint ra :D
Akkó jóvan ,ha +oldódott.
Nem hívtalak ma, mert megoldódott a dolog közben.
szega
Köszi előre is!
Vettem egy Rieju spike supermotot és nem tudom milyen henger van rajta, mert nincs márka beleöntve! Annyit tudok hogy 70-es, alu henger! Minarelli am 6-os blokk! Aki felismeri legyen szíves írja meg a fajtályát! Előre is köszönöm!
Azért továbbra is nyitott szemmel járok, de mielőtt van valami helyzet, konkretizálunk!