Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hány lovat is raktak ezek a deklit a gépre?
Jó estét minden supermotósnak!
Jön v.ki holnap hóba motorozni?
Igen,ez jó példa
pfff
pont mint autópálya építésnél.....

de szerintem már: ON
Igazából simán meglehetne csinálni egyfajta szövetből is, inkább csak a spórolás miatt használnak másmilyet (olcsóbbat ofkorsz) oda ahol nem látszik...de nagyon sok "karbon" cuccnak valójában csak a külseje az, belül üvegszálas...
valami hasonló az is csak ez a karbont köti meg a füst helyett
Kipufogót is akarsz gyártani hogy katalizátor kell?
én úgy tudom hogy carbon és carbon között is van különbség és a rétegek között kell eltérésnek lennie hogy erős legyen a belül kívül pedig szép vagy mondjuk kevlárszálssal dolgozni

annyira nem vagyok benne a dolgokban sajnos idő előtt abba kellett hagyni a tanulását
Tényleg kihívás...bár a szopás szó szerintem jobban fedné a valóságot - szerszámot gyártani rohadt hisztis dolog...
katalizátor,epoxid meg carbon meg blablabla
az még elég sok mindentől függ
de igyekszem ott lenni
nem ígérek most még semmit
Többféle anyag?
Carbon szettet azt tudok venni.lehet kapni mindenestöl ami kell hozzá.csak a technológia hiányzik a fejemböl meg a gyakorlat de szívesen megtanulom
Oké!
Jössz vasárnap?
Vas megyében a P. ringen kívül milyen lehetõség van supermotozni. Repülõtér, parkolók?
ha legközelebb találkozunk akkor mondhatok pár infot
én már próbáltam

a teljes dekni elég húzós pl.: első sorban több féle anyag is kell hozzá
Én olyanra gondoltam hogy komplett deklit kiönteni karbonos anyagbol a felfogatásoknál megerösitteni aluminium gyürükkel.Vasalás az nem nagy dolog mert csak a dizájnt dobja fel.A komplett dekligyártás az már kihívás
érdekes móka lehet ilyennel dolgozni.
(nem bírok kigyógyulni az áttalakító betegségemből)
Kicsit el vagy tévedve...ez kurvára nem fólia!
Ez mennyire kurvajó...amikor én megcsináltam az LC4-re a vázvédőt, a kutyának nem kellett, pedig "kicsivel" olcsóbban kínáltam mint ezeken az oldalakon...azóta is ott hempereg a Norbinál...na mindegy...
Szép estét mindenkinek!

Atys te sokat jársz Németországba láttál már ilyet élőben és menetbe?!

Erről meg Foxinredsox tudna mesélni....!

Szép gépek!
van errol video is h hogy viszik ra a foliat! nem vmi bonyolult! kell hozza holegfuvo szike meg 2kez :)

en is tervezek mistanaban foliazast , de meg nem dontottem el h fekete legyen v karbon
nem tudom
de itt egy crf!
Én pont ilyenre pályázok
Köszi a linket
A CRF telo Leszámítva hogy állítható,megeggyezik az alsó szára az FMX telóval?Találtam telószárvédöt a linkeden és elgondolkodtató
Most látom hogy ez nem az ami nekem van. A jótanács lényegtelen.