valaki nem tudja véletlen annak a videónak a címét ami úgy kezdődik hogy egy yamahával egykerekezik a srác holtponton és a szelepfedél piros rajta
a kökényesi is benne van a vidiben de csak egy stopizás ideéig
?
Nem (csak) a 10 €, hanem az európai adózási- és jogszabályok (szabad fegyvertartás, lőszerújratöltés, ön- és birtokvédelem lehetősége stb.) miatt is...
Szerintem ezt vagy nem gondoltad komolyan vagy nem tudod mit szeretnél
Azért nem rózsás itt se a helyzet csak a tv-böl mást látni.A -10 euro végett meg nem érdemes kiváltanod az itteni állampolgárságot
Nekem ma felkerült komám a forditott telok meg a nagy elsö tárcsa
Remélem jövö héten megint toljuk 1000-el a pályán meg ha holnap mentek ki Csúnyra bolondozni akkor elnézek én is késő délután.
valaki ha tudna olcsón KTM 620ra 320 as tárcsát átalakítóval nagyon kellene mert a gyári az nincs fékem és minden lila kb kuka az egész, a betétből beleégett valami réz szinü anyag a tárcsába
hát nemhiszem mert az idő miatt nemis készültem meg ha elmennék engem szakado esőbe se zavarnak le ha kifizetek 9ropit érte inkább jövő hétvégét mondom arra állitolag jo idő lesz!vvagy majd megbeszéljük szeretnék gogora is menni valahogy szoval egyszer csak beindul a supermotos karrierem
valaki nem tudja véletlen annak a videónak a címét ami úgy kezdődik hogy egy yamahával egykerekezik a srác holtponton és a szelepfedél piros rajta
a kökényesi is benne van a vidiben de csak egy stopizás ideéig
?
Nem (csak) a 10 €, hanem az európai adózási- és jogszabályok (szabad fegyvertartás, lőszerújratöltés, ön- és birtokvédelem lehetősége stb.) miatt is...
ON
Azért nem rózsás itt se a helyzet csak a tv-böl mást látni.A -10 euro végett meg nem érdemes kiváltanod az itteni állampolgárságot
Remélem jövö héten megint toljuk 1000-el a pályán meg ha holnap mentek ki Csúnyra bolondozni akkor elnézek én is késő délután.