szia. köszönöm
szerintem is érdemes lenne a sulyomra állitani.nem véletlen van rajta ennyi lehetőség
mennyibe kerül ilyen futómű olaj?
jövőhéten összehozunk hétvége felé egy motorozást?holnap indulok ki verseny plusz tábor.szerdán vagy csütörtökön érek haza. szerintem "verődjünk" össze egy jó motorozásra. Jó lenne minnél többen lenni.
ja és ezt a futomü olajat magamnak is letudom cserélni,vagy szerelőhöz kell vinni? béna vagyok
A yaminál nincsen gond a tájtán szelepekkel, nálam elmentek 3 évet nyelezve és akinek eladtam ott is félgázon 1,5öt és most ő is eladta és még mindig pöpec
Vakerálni? Ez mit jelent pontosan? Rágányolni nem akarom.
Bár ma az is eszembe jutott, hogy nem porlasztót kéne venni, hanem motorozni kéne megtanulni :-)
Elég pici: 158cm és 45 kg, de "mellesleg" erősebb vagyok és ezért nem volt jó nekem a hálósból a gyerek. Én mondjuk az UFO-t próbáltam, de katasztrófa volt ahogy kinéztem benne . Ha a barátnőd magasabb és kicsit vállasabb, szerintem próbáljatok fel egy felnőtt S-t, hátha jó.
Bocsi árat is kértél olyan 28 ezer körül van. Nekem is ilyen van, bár én jobban örültem volna a hálós mellvédőnek, de a felnőtt méret nagy volt, a gyerek meg iszonyú bután állt rajtam.
Általában a gyárak egy 75kg súlyú emberre lövik be a futóművet, te ettől kevesebb vagy majd 10kg-al!
Érdemes lenne magadra \"szabatni\" a futóművet.
Bár a tempód enélkül is gyors, de ha ezen a szinten fejlődsz tovább...
Félegyházán van egy jó futóműves aki megcsinálja neked.
Az olajat mindenképpen cserélni kéne már, 2006 évvégi gyártású vas, majdnem másfél évet állt mire hozzád került.
A csúsztatáshoz annyit fűznék hozzá, hogy a supermoto már lassan nem a brutál csúsztatásokról szól!
Az elején amikor mindenki nagy köbcenti, brutális nyomaték irányába fejlesztett, nélkülözhetetlen kellék volt a csúszókuplung. Mára a futóművek, a jóval meredekebb villaszögek, teljen más vázgeometriák mint az off-road gépeken, lehetővé teszik kis köbcentivel is a jóval nagyobb kanyarsebességet!
Kakucson talán egy olyan pont van ahol lehet, de nem érdemes ,csúsztatni inkább a folyamatos vonalvezetésre kell törekedni. By Sanya72: \"Fűzögetni fűzögeni hameg kanyar van le kell baszni kormányig!\"
Motard44 is jó példa egy kicsit sem mozdul meg a vas hátulja, de iszonyat gyors a pályán, minden centimétert kihasznál pontosan követi az íveket.
Persze ettől függetlenül lehet csúsztatni
Csak a tapasztalat azt mutatja gyorsabb vagy ha nem erre törekszel...
Az enyémben van anti hopping kuplung kemény szekunder rugóval, elég jól érvényesül a motorfék, de sokszor megtapasztaltam milyen jó hatása van. Főleg egy elnézett kanyarnál, mikor visszadobálom a fokozatokat.
Vagy egy durvára sikerült visszaváltásnál kanyar előtt.
Ilyen hipp-hopp kuplungom nincs sajna
De akkor valszeg ez a baj hogy rávágtam a kuplungot csak ugy.
Esetleg ha valaki látott hátulrol hogy mocsinált a motorom kanyarok elött az jelezze
szerintem is érdemes lenne a sulyomra állitani.nem véletlen van rajta ennyi lehetőség
mennyibe kerül ilyen futómű olaj?
jövőhéten összehozunk hétvége felé egy motorozást?holnap indulok ki verseny plusz tábor.szerdán vagy csütörtökön érek haza. szerintem "verődjünk" össze egy jó motorozásra. Jó lenne minnél többen lenni.
ja és ezt a futomü olajat magamnak is letudom cserélni,vagy szerelőhöz kell vinni? béna vagyok