Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha rossz lenne, akkor én sem nyilvánítanék azért pozitív véleményt, mert jóban vagyunk. szóval természetes, hogy "bevédtelek"!
sajna nem árulkodnak a számok!
hello tudnátok nekem segíteni? 125ös supermotok közül milyet lenne érdemes venni.(használtat)
Áhoj!

A berg-ről megtudtál valamit? Árulkodnak valamiről a számok?

Apropó videó! Tegnap feltettem egyet a mocimról meg a kipufogóról meg a kurva hidegről!

Ja és láttam hogy a fotokat meg a vidit se hagytad hogy lehúzzák az értékelésnél!
hey a karbon vázvédő jó az enyémre is?
Jó, de a tiéd szürke blokkos, azok fél-1 l-el alapból többet fogyasztanak...
Amúgy nekem 1x volt 2,92-es átlagfogyasztásom is (egy 125-ös Varaderoval mentem együtt)
jah és lillafüred-heregrét 26km hegyi szerpentin forgalomban 21perc
na majd készítek még idén videót, hogy hogyan szoktam közlekedni. de amugy ha megszakadok, akkor sem lehet 4-et kihozni az én gépemből.
Az utolsó alkalommal mikor hosszabb távot mentem a motorral, egy 950 SuperEnduro, 1150 GS Adv., újTeneré, 2xF650GS társasággal voltunk túrázni Szlovákiában, 110-120 körüli utazóval, elég dinamikus előzésekkel stb. jött ki 4 l-re a fogyi, utána a kanyargósabb részeken, ahol többet kellett váltogatni, lett 4,5...mondjuk az F650-esek végig 4 l alatt ettek
Nekem városban is hasonlóan alakult a fogyasztásom, igaz én a kevésbé látványos - de szvsz sokkal gyorsabb - íven fordulást preferálom a drifteléssel szemben...amúgy a Csepel-Ferihegy távot (21 km) rendszeresen 20-22 perc körüli idővel jártam meg, reggeli csúcsban is
na már most az eljárkáltam vele és a szétdriftelem a várost között nagy a különbség!
Nekem 50-es alapjárati és 180-as főfúvóka volt benne gyárilag, de a nyitott légszűrőházzal és kipufogóval így keveset kapott úgyhogy kapott egy 190-est, azzal egész jó lett és ugyanúgy 4-4,5 l-el eljárkáltam vele.
csütörtökön dolgozol?lehet beugrok hozzád egy picit!
KTM endúró kerékbe keres az egyik barátom 2 dugattyús (Brembo) féknyerget. Nincs valakinek elfekvőben egy használt eladó darab? (A supermotoba való féknyereg beleér a küllőkbe.)
Nyertél Mester!
4.5lityi az elég kevésnek hangzik. nekem 6-8.5ig eszik, jobb csuklótól függően. bár szerintem az enyémen is hangolni kellene, de nem nagyon van rá időm.
hogy amikor a nigger mögé áll, legyen még valami extra.......így befelé tép,kifelé szaggat!
Az elején nekem is adódtak kételyeim, hogy felszerelhető-e, több KTM kereskedésben megkérdeztem, de végül Laczka adott biztos választ A motor ugyan az, azaz a vezérműtengely bütyökmagassága és a nyitási- zárási fokok is megegyeznek. A köbcenti 625, a hajtókar, főtengely- főtengelycsapágy is egyforma. A karburátorral együtt ki kell cserélni a szívótorok illetve a légszűrőház- karburátor közötti gumi bilincseket és a gázbowdent. A szivató bowden nem ugyan az, azaz feleslegessé válik. A BST-n van egy csonk a szekunder gázvisszavezetőnek, amit már korábban betömtem. Mindkét karburátoron található egy jeladó, ami a gázbowden elfordításának mértékét hivatott figyelni és a gyújtáselektronikával van összeköttetésben. A csatlakozójuk természetesen más- más, de enélkül is tökéletesen megy a motor, illetve a vezetékek egyformák, összeilleszthetők. A finomhangolás nekem még hátra van úgyhogy most nem tudom megmondani melyik fúvóka a legideálisabb, 45-ös alapjárati és 172,5-ös főfúvóka van bennt, amivel, akármilyen meleg is a motor nagy gázadásnál dödög. A fogyasztásom 4,5l-re jött ki. A motor kevésbé nyomatékos alsó fordulatszámon, viszont onnantól sokkal jobban dolgozik, megváltozik a motor jellege. Nem feltétlenül kell ennyi pénzt kiadnotok a BST is morcosítható: itt olvashatsz erről és tényleg okosakat ír.
Fűrészpor minek?
Azért érdeklődöm ennyire, mert FCR41-et már én is keresgettem, egyszer volt 60-ért, de eltanakodtam az időt, egyszer meg 100-ért egy 39-es. Az 50 szerintem jó ár. Kíváncsiak lennénk SMLacával, hogy mi lett az LC4-ből vele :-)
Nekem egy "netkártyám" van, ezzel semmit sem lehet csinálni, csak a neten fizetni. A meglevő kártya mellé adják (van, ahol ingyen), egy másik számlaszám tartozik hozzá, mindig csak annyit utalok rá, amennyit épp ki akarok fizetni.
OTP, CIB esetében biztosan tudom, hogy van ilyen.
Neked meg kabja be a fogaskerék...
azért kellett most 2
Ez rúzsozza körbe a szádat....................
Ilyen kicsi a műszered, vagy ekkora zakót kaptál?
meg a gatyád is!lassan......