Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz, azt még nem akarom elkiabálni de,kedden megyünk sk-ba tesztelni a zendurót
Sanya,tipusváltás lesz,vagy mi? Kipuff is eladó,meg itt írtátok hogy nézte valaki...
Csak a villám ne basszon még bele
Stét!
Ez van legalább olyan ocsmány,mint egy déerzé gyári kipuff
Bár én az enyémet elkezdtem átalakítani.Új design: Belül szögesgumi-nyomok,kívülről Zrider első telója lapította,meg eccer egy szikla nyomorgatta. Kezd viharvert lenni...
Nem energiája, netje nincs.
köszi!

Foxynak mióta megvan az új izompacsirtája csak azzal foglalkozik, nincsen energiája írogatni.
Erről jut eszembe hova tünt Démon Foxy
akkor csak azt, semmit különbséget nem fox érezni
gondoltam veszek bele vas szelep garnítúrát mert ugyebár az annyiba kerül mint a titán darabja, szerinted?
de benne van már a korban és SMben ment mindig is ahol sokkal jobban nyelezik mint crossban
az enyémnél láttam kiverődést a szelep tányér részén mikor utoljára széttszedtem gondolom ez már csereérett, pedig titán
bocs csao mindenkinek
elég csunyácska szerintem
ki szereti...
hát valamit alkalmazok majd,köszi
Amúgy meg a boltban mondd azt, hogy ha nem lesz jó, akkor visszahozod cserére. Abba szinte mindig belemennek, csak kérdezd meg, hogy van-e nagyobb/kisebb is belőle.
A pénzt nem szeretik visszaadni.

jó 5let,köszi
Ja , mikor felpróbálsz egy lányt azt jobb ha nem tudják otthon
Nézd már, de érdekes kipuff KTM-re:
AusPuff
Én az ilyet úgy szoktam csinálni, hogy az ismeretségi körből keresek egy olyasmi méretű lányt, és azzal felpróbáltatom. Csak vigyázni kell, hogy sosem tudja meg.
Ő162cm és nála is mellesleg vannak "gondok" Ezért gondoltam erre a páncélra.hálósból is vannak olyanok,amelyek a fontos részen ki vannak bővítve nőknek?
nemtom.csak ajándékba szeretném neki,valahogy át kéne verni és megpróbáltatni vele:D
Nekem is ezt mondták, mondjuk kell is piszkálgatni. De attól, amit Mátraházán kérdeztek tőlem, hogy "idáig el mertél jönni vele?!", na attól nagyon arrébb van.
Mondjuk érnek meglepetések, amiről az előző gazdája tehet.
Minden lehet szar ha szarnak rá, és forditva is igaz....van egy két tipusos gyerekbetegség de,ez évjárat függő is, néha mellé tudnak nyúlni a mérnökök(rmz 2008nál blokkház problem de ezt gariba orvosolták) a hondánál csak ez a tájtánszelep erőlködés van...a többié is az és azok jóvaal tovább bírják
érdekes.a honda az amotor amit rengetegen szidnak hogy szar,meg ugynennyien istenítik.nem tudok napirendre térni.még mondjuk nem volt sose.
a ktm töl i azér tartottam,mert mondták h nem megbizhato stb. remélem tévedtek
Ronda crf
szia
melyik motoroknál vannak bajok a titánszelepekkel? ügye nem a ktm eknél?