az enyémben most öhlins van és mégis elpattog. a legszomorúbb dolog az az, hogy a motomax nap előtt lett megcsinálva és úgy mentem vele, mintha sínen húznának. 2hét múlva meg elkezdett pattogni, de nagyon!
Lehet hogy csak olajat kéne már cserélni a telókban...még az utcai gépekben is kéne legalább évente cserélni, a versenymotorokban meg sokkal gyakrabban! De azt mondjuk több helyről hallottam már én is hogy az Öhlins, Hyperpro, Kayaba stb. saját, speckó telóolajai sokkal kevésbé gázosodnak mint a "sima" villaolajok (mondjuk 3-5x annyiba is kerülnek)
értem.
nem tudom.sajnos azota esik itt az esö.max holnap tudom kiprobálni.
de beszéltem lacika46 al.gondolom ismeritek.mondott egy két érdekes dolgot.azt mondta h a lábtartástol is betud pattogni,ha tul közel van a kerékhez.meg nem biztos h a gyári olaj olyan jo,mint kellene,mert nem szabadna azért ennyire gázosodnia..a kormánymagasítónak nincs köze hozzá,ugy h azt rakom is vissza.
de nagyon szimpatikus szerkezet ez a szelep.
sziasztok.
kérdésem a következő : ti milyen benzint tankoltok?én eddig mindig sima 95 öst. de nem érdemes jobbat tenni bele?racing vagy valami.. számít eggyáltalán vlamit?
jah... dől a lé..... gondolhatod.....
Barát nem volt itthon, elmentek a családdal kicsit pihenni. Most meg sok a munkája.
Szerintem rövidesen megjelenik!
Más: biztos volt már de attól még jó
"Dirt is for racing - asphalt is for sissies"
nem tudom.sajnos azota esik itt az esö.max holnap tudom kiprobálni.
de beszéltem lacika46 al.gondolom ismeritek.mondott egy két érdekes dolgot.azt mondta h a lábtartástol is betud pattogni,ha tul közel van a kerékhez.meg nem biztos h a gyári olaj olyan jo,mint kellene,mert nem szabadna azért ennyire gázosodnia..a kormánymagasítónak nincs köze hozzá,ugy h azt rakom is vissza.
de nagyon szimpatikus szerkezet ez a szelep.
mi a helyzet a futóművel?
kérdésem a következő : ti milyen benzint tankoltok?én eddig mindig sima 95 öst. de nem érdemes jobbat tenni bele?racing vagy valami.. számít eggyáltalán vlamit?
Barát nem volt itthon, elmentek a családdal kicsit pihenni. Most meg sok a munkája.
Szerintem rövidesen megjelenik!
Chad Reed a a Yamahától a Suzuki gyári csapatához igazolt
hallom az sm szettedet nem vitték el! mennyiért adnád?
szeretnÉm megint lÁtni a jÓ Öreg gibernaut a gp.ben.
jocó ez is elég betyáros: http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...