Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az előző video zenéje nem ismerős valakinek
Akkor nemtom...

Más: biztos volt már de attól még jó
"Dirt is for racing - asphalt is for sissies"
az enyémben most öhlins van és mégis elpattog. a legszomorúbb dolog az az, hogy a motomax nap előtt lett megcsinálva és úgy mentem vele, mintha sínen húznának. 2hét múlva meg elkezdett pattogni, de nagyon!
Lehet hogy csak olajat kéne már cserélni a telókban...még az utcai gépekben is kéne legalább évente cserélni, a versenymotorokban meg sokkal gyakrabban! De azt mondjuk több helyről hallottam már én is hogy az Öhlins, Hyperpro, Kayaba stb. saját, speckó telóolajai sokkal kevésbé gázosodnak mint a "sima" villaolajok (mondjuk 3-5x annyiba is kerülnek)
sokmindentől tud pattogni sajna: gumi, futómű, fék és gázadás közti idő, és még ezer különböző ok. nekem is eza problémám és még nagyon sokaknak.
értem.
nem tudom.sajnos azota esik itt az esö.max holnap tudom kiprobálni.
de beszéltem lacika46 al.gondolom ismeritek.mondott egy két érdekes dolgot.azt mondta h a lábtartástol is betud pattogni,ha tul közel van a kerékhez.meg nem biztos h a gyári olaj olyan jo,mint kellene,mert nem szabadna azért ennyire gázosodnia..a kormánymagasítónak nincs köze hozzá,ugy h azt rakom is vissza.
de nagyon szimpatikus szerkezet ez a szelep.
szerintem bőven elegendő a 95ös vagy a 98as. 100oktánoshoz gyújtást kellene állítani tudomásom szerint!

mi a helyzet a futóművel?
egy ekkora SM superstarnak! viccelsz!?
sziasztok.
kérdésem a következő : ti milyen benzint tankoltok?én eddig mindig sima 95 öst. de nem érdemes jobbat tenni bele?racing vagy valami.. számít eggyáltalán vlamit?
jah... dől a lé..... gondolhatod.....
Barát nem volt itthon, elmentek a családdal kicsit pihenni. Most meg sok a munkája.
Szerintem rövidesen megjelenik!
mi a helyzet Bartáttal? mostanában nem aktív fórumon csak nem nyaral?
akkor az a lényeg! dől a lé!
még ugyan nem vitték el, de már lefoglalózta a srác, aki megvette az EXC-t. 200e -ért veszi meg. elvileg a héten jön érte...
Ha más supercross:

Chad Reed a a Yamahától a Suzuki gyári csapatához igazolt
Ilyesmi fíling volt Andival meg Foxyval errészt nézni
hát igen!

hallom az sm szettedet nem vitték el! mennyiért adnád?
és mindezt pofátlanul az ideális iven hajtja végre, arról még csak véletlenül sem tér le....
okay!
Helló Lukász, most kaptam meg a csomagot.este megcsöröglek hogy jó lett e.
sajnos biztosan nem fog ismét versenyezni! az idegei felmondták a szolgálatot!
ennyi!
szeretnÉm megint lÁtni a jÓ Öreg gibernaut a gp.ben.
egyáltalán nem voltál! tökéletesen érthető a jelenség! nekem azért elég komolyan jön kerékre a gépezet!

jocó ez is elég betyáros: http://www.youtube.com/watch?v...
Én is úgy tudom, hogy ez a jelenség oka...viszont ezen a dolgon is elég sokat javít egy PowerNow vagy hasonló cucc beszerelése!