Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A haveromé ugyan ezt csinálta (Keihin), abba kellett egy nagyobb fúvóka (de mondjuk az olyan sz@r volt, hogy nem lehett 1 kerékre emelni sem, mert betorpant). Amúgy valahol azt olvastam , hogy ha alacsony fordularól rántassz rá, akkor elszegényedik a keverék benzinben, mert kirántja belőle a hirtelen "huzat" a levegőt (tiszta fizika), így ha el akarod kerülni, akkor kerülni kell az alap-full kombinációt! Remélem nem voltam túl okos!
kedvenc rider + kedvenc motor! 2009ben minden futam egy szexorgiával fog felérni számomra!
szintén nem SuperMoto:

James "Bubba" Stewart a 2008-2009-es SuperCross szezonra aláírt az Answer-hez. így megszakad az eddigi több éven át tartó komoly szponzori kapcsolata a Fox Racing-el!
Én ezt láttam!
SM beütést kapott!
azért hagyott ki versenyt mert SM-ezés közben elesett és meg sérült!

Egyébként a futamon ezt megcsinálta ugyan abban a kanyarban, csak szakadó esőben!

Durva a gyerek!
Hála az égnek! Ez lesz minden idők legkeményebb Ducati csapata!

az államokban meg annyi Ducatit fognak eladni, mint a szemét!szegény olaszok nem fogják szusszal bírni!
Hamár moto gp
láttátok az Indianapolisi időmérő edzésen Hayden erőcsúsztatását?
http://www.youtube.com/watch?v...

nem semmi a srác
Jó reggelt!

Nem supermoto!
Hivatalosan is bejelentették, hogy Nicky Hayden aláírt a Ducatihoz a 2009-es évre.
Nyagyon szép.
vagy ez csak nekem volt vicces?
Dik, morékrol info
Basszus, votál nállunk az udvarba?
Az lehet a gond,hogy nem kétütemű.Na azt rángassad hirtelen,meg tudod mit...
Nekem egy jóbarátom így magyarázta:hirtelen ráengeded azt a sok levegőt és összeomlik a gázoszlop(vagy a lengése)vagy mi.100%-ig nem értem,de neki elhiszem. Majd rántott egy olyan hirtelent,hogy leállt a gép.Szal 4T-t nem kell rángatni!
Itt látható a főhadiszállás! Bár így is irigylésre méltó a jelenlegi üzlete ,de mint látható most építik az új szalont és szervizcsarnokot! Nálunk is elkélne 1pár hasonló boltocska!
Csakis HUSABERG rajongóknak! FE 450 !Netalán MÉZEST ittak a szerelők mikor fordítva rakták bele a blokkot? Akkor ennél a tipusnál is ugy fog kopni a henger+ a dugó mint annak idején a jawa mustángnál?OVÁLISAN!Vagy Orálisan? Bocsi a képminőségért.
Hello Mottósok!
A mai napon Sloviba jártam megint, és mint mindig ha arra járok soha nem hagyom ki a lehetőséget hogy ellátogassak Zubor főhadiszállására! Egy pár képpel illusztrálnám a látottakat! 1dbSMR
Rendben!
Még így is sokk olta a zára...kérdezte ki árulja ezt a szlovén Drágán Adodám gyerek ...nem volt komoly vevő csak próbálgatta
annyira azért nemfontos, de azért kíváncsi vagyok
Kérj telefonos segítséget ha a netes nem jött be, vagy vidd SZAKemberhez
ott azért még nemtartunk, de csak mert ismerlek régebb óta
Kátéeműl nem tudok ....passz, ez is csak egy tipp volt
a karbi nemrég volt kipucolva, tehát nem dugulás az oka, de akkor mi?
mi legyen a csattogó sorsa?
nekem meg alacsonyabb fordulaton, ha oda b@szom neki a fullgázt, akkor torpan egyet és utánna indúl csak el...mi lehet a gond?
és most öri hari?