Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://totalbike.hu/magazin/kozelet/motorimport/
legalább egyből le tudják tartóztatni magukat...
Helló!
Regisztrációs adó befizetve
Még ránk akartak verni +160e áfát de nem jött össze nekik

Holnapi teendőm mi lesz az okmányirodában mennyi pénzzel készüljek lesz még utána valami?
Amugy azt hallottátok hogy a rendörség romákat akar alkalmazni? Leginkább tulajdon védésre.....
(ennél a résznél kapcsoltam ki a rádiot)
vigyél kártyát
blokkot csak nem
Bármit meg tudtok karbonositani, vagy vannak határok?
Hogy ne unatkozzak a hosszú egyenesekben
minek az egykerék?
Egykerót meg biztos nem én mondtam, mert azt nem tudok (mondjuk ha most a Patkánnyal nem fogok megtanulni akkor soha semmivel )
Nekem mondjuk nem volt Mikunis LC4-em, az SC-vel viszont elég sokat enduroztam és nem úgy tűnt hogy bárhol is erőtlen volna Meg az FCR-rel annyival könnyebben felpörög, hogy sztem igazából mindegy is mekkora a nyomaték alul
A Keihinnel. Tudod, egyszer mondta valaki, hogy ha keihint teszek fel, akkor egykeróban nem jeleskedik annyira a kismotor. (Ez volt az, amire úgy emlékeztem, hogy te mondtad, de nem.)
Most Sasa is azt írja, hogy az alsó tartományban a nyomaték kisebb lett, ezért kérdem, hogy mi a helyzet ezzel. Meg az a köhögés vagy mi idegesítene.
Lehet, hogy először össze kéne karburálni a kipuffal a motort, egész évben nem csináltattam meg. :-(
Mármint mivel
Akkor ezek szerint valóban nem egykerózik ezzel olyan vidáman?
Dagadék
Mondjuk most én is vagyok vagy 66 kg, pár nadrágomba már alig férek bele irodai munka ugye
Van még hasonló szintű referencia azért...de egy ekkora céggel mint a cedea, esélyünk nincs konkurrálni...akik először jönnek el személyesen mindig megnyúlik az arcuk mikor meglátják a műhelyt - a kész cucc alapján gondolom valami ipari méretű hangárra számítanak, ehelyett lesétálnak keresztfaterék pincéjébe az éppen nem használt sablonok, szerszámok meg kint hemperegnek a kert végében (még jó hogy az epoxi nem rozsdásodik ) mert már nem férünk el tőlük...
bazz én elkezdtem hízni!már 70kg vagyok! sportolni kell gyorsan, újra, aktívan!
Ez már referencia, de azért annyi előnye van a cedea-nak, hogy típusspecifikus és gyönyörű a kivtelezés. Rendeltem már tőlük...
Ha erre jó volt amit csináltak (csináltunk), akkor talán másra is elmegy
Carbon és carbon közt is van különbség azért...
Nekem elég csak keresztfateromékig elmenni hogy jó kis karbonmotyókat lássak
Itt találhattok jó kis carbon motyókat. Ha beregisztrálsz, akkor fizethetsz utalással, és elküldik postán is:

www.cedea.cz
Mire fel ez a nagy jókedv Májsztró?
De neked 0 a légellenállásod bakker (mondom ezt én, a másik ropi)!