szia
én szivesen mennék csak sajnos,illetv annyira nem sajnos verseny lessz split-ben.más müfajban
de köszi a hívást.motorznék veletek szívesen többször. a gogo tetszett nagyon.ezen a héten max itt kecson lenne kivitelezhetö szerdán.
Szia! Gondolom papír nélküli árról van szó. Nekem rendszámos kéne, egy többcélú motort keresek. (ha ilyet tudsz, írd meg) Legyen erős, könnyű, fürge és ne legyen nagyon-nagyon szervízigényes.
sztem nem kell dombornyomott csak rajta legyen az a szám amit gorazs mondott, visas vagy mastercard (meg van még valami 3. ilyen nemzetközi ) legyen a bank kártya.
De a fizetést konkrétan én sem vágom.....
A regisztrációhoz kell olyan kártya aminek a hátoldalán van 3 számból álló azonosító, ebből reg. után levonnak 1 eurót ellenőrzés képen hogy valós-e a tulaj majd vissza is utalják!
még egy aprócska gondolat
- ezek a srácok és csajok nem szimplán itt a fórumon beszélgetnek néha, hanem élőben is tartják a kapcsolatot sőt azt is mondhatnám hogy ebben a topicban többen sokkal jobban vannak,mint azt gondolni lehet.
-nem olyan rég pedig tanúi lehettünk amikor egy társunk végigszenvedett több hetet mert ellopták a motorját
-ha pedig ktmracer vagy akkor sok szeretettel várunk a következő GO GO -n
ok lebuktam! a használtauton láttam meg a mocit és nagyon olcsonak találtam és persze amatőr létemre rá is kattantam! azt hittem kis haszonnal itt rögtön tovább is adhatom de tényleg meleg lehet a moci mert még kiprobálni se engedték!
mégegyszer bocsi!
A teleszkópok általában szimmetrikusak a belsejüket tekintve, és kívül is csak a fék, és egyéb berendezések felfogatási pontjai miatt térnek el. Ha meglazítod az alsó- és felső villahidat, akkor szabadon forgathatod őket, úgy hogy a szelepek helye hozzáférhető legyen. Meghúzáskor ügyelj az előírt meghúzási nyomatékokra, ami a felsőnél 15, míg az alsónál 10 Nm.
háj övri bádi
lenne egy kis prolémám.nem biztos hogy az. a lényeg h vettem a teleszkopra szelepet.és akkor vetem észre h a két teleszkop szár nem szimetrikus.ez gáz?
n nem ekertem rajta semmit,ilyen gyárilag.ha fentröl nézem az eggyik szelep jobb fönt,a másik jobb alul van.
szoval?ez lehet h gáz?és ezér pattogott?
te cserélted le a gumim ügye a gogo2-ön?
.
én szivesen mennék csak sajnos,illetv annyira nem sajnos verseny lessz split-ben.más müfajban
de köszi a hívást.motorznék veletek szívesen többször. a gogo tetszett nagyon.ezen a héten max itt kecson lenne kivitelezhetö szerdán.
akkor no problem nem variálok. kiváncsi vagyok h fog e számítani,vagy fogok e valmit is érzékelni a dologból
De a fizetést konkrétan én sem vágom.....
- ezek a srácok és csajok nem szimplán itt a fórumon beszélgetnek néha, hanem élőben is tartják a kapcsolatot sőt azt is mondhatnám hogy ebben a topicban többen sokkal jobban vannak,mint azt gondolni lehet.
-nem olyan rég pedig tanúi lehettünk amikor egy társunk végigszenvedett több hetet mert ellopták a motorját
-ha pedig ktmracer vagy akkor sok szeretettel várunk a következő GO GO -n
1. ha csak úgy tovább akartad adni, akkor hogyan oldottad volna meg, ha csak a kipöffenőt venné meg róla valaki?
2. ezen kívül, ezt, hogyan magyarázod ki? :
ktmracer[30872] ma 11:13
attol függ mennyi pénzed van!
lc4-et már tudok szerezni neked 600e ft-tol! 1-2 éveset!
amatőr vagy tényleg, de nepperben!nagyon!
amúgy a host alapján már elkezdtek beazonosítani! készülj fogkefével, szappannal.....
mégegyszer bocsi!
lenne egy kis prolémám.nem biztos hogy az. a lényeg h vettem a teleszkopra szelepet.és akkor vetem észre h a két teleszkop szár nem szimetrikus.ez gáz?
n nem ekertem rajta semmit,ilyen gyárilag.ha fentröl nézem az eggyik szelep jobb fönt,a másik jobb alul van.
szoval?ez lehet h gáz?és ezér pattogott?
900ért egy rendszert?
Ktmracer! Egy képet csak dobj már fel, én ezt mostmár meg akarom nézni!