Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de már lejött, megyek megnézem
mindenkinek jó
én
Igen reméltem hogy eszedbe jut!
Ne haragudj elrontottam de így már jó lesz Ostffyasszonyfa!
Festettem.....majd kiderül meddig bírja....
amúgy köszi
jah tényleg már kérdeztem
majdnem jól írtad
Szombathely.
Te meg Ostfiasszonyfán!
Oké! Szerintem ez is sikerült!
THX
Hello szaraz18
a felnidet festetted vagy cserélted vagy mit csináltál vele? Mert kurva szép igy:)
Én két magyar t-online és egy inviteles peernek tolom, de sajna görög és norvég peerek belassítják.
Ki tölt azaerussal?
Amúgy te Vas megyén belül hol laksz?
akkor most már csak a feltöltés van hátra...
...valahol van egy felfelé mutató nyilcska ott tudod állítani hogy milyen gyorsan tölts vissza ha nem zártad be a programot na azt tedd lécci korlátlanra mert nekem már cask 100k val jön
Tökéletesen érthető volt!
Hozzásegítettél életem első letöltéséhez!

Egyébként Szép estét mindenkinek!
Motor téren mi ujság Sanya báttya?
Vidd innen a büdös bakancsodat ....kár, pedig ré pál
Csak azt nem tudom, hogy mi történt még itt, mert este a fejét a gumizógép felé tettük be... Hogy fordult meg éjjel?
pardon: itt, nem it
Majd Deák Boldi képviselő úr két éhségsztrájk közt lenyom téged is a merci terepjáróval, mint azt velem tette, és ezek után veled is ő fog fenyegetőzni...
It Egerben ne szóljunk semmit, nekünk nulla macera van...
nemtudok menni mert a husabergek megtámadták a cipőmet!

meg rokonyok jönnek
várakozásban nagyon jó vagyok már
de megérte nagyon,nagyon megy csak az a baj hogy mindíg eltévedek az erdőben és egyedül nem valami izgalmas keveregni.
Gyere holnap Tatára MXre
Tom, multkór volt ott vmi racing mentem volna csak pont más pogram vót
Nem látni a képen hogy perforált-e, mert ha nem akkor megsülsz benne nyáron, sajnos egyéb véleményt nem tudok mondani mert még nem próbáltam.
sajnos nem. ígérték a youthstream felvételét HD 720x1080 minőségben, de csak a jövő hónapban.
blu ray disc és ezért kell várni rá.
Hello
Először töltsdd le ezt
ha ez meg van akkor simán telepítsdd fel!
miután felraktad katt erre és bal felül látsz olyat h "download .torrent" arra katt és letölt 1 pár kb-os cuccot!
nyisdd meg az utorrentet és amit letöltöttél azt a kis fájlt azt húzdd bele a nagy fehér részre....
remélem érthető volt jobban nem tudom elmagyarázni