Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg voltam vele elégedve. abban a kategóriában elég jó moci. alattam 110et ment, a fogysztása minimális volt.3 liter körül.
250e környékén én leginkább DT125-öst keresnék, igaz az elég gyenge (meg enduro is), de legalább tartós és könnyű hozzá alkatrészt szerezni.
xt-re énse tok már irni
a 10 lovast az zt-re értettem
Ennyi képet tudok pre pillanat prezentálni.
A protokról meg csak az a 2 van van amit vmelyik topikba (KTM talán) betettem múlt héten...
akkor bocsi én voltam tájékozatlan vagy rosszulinformált. hát én a kettő közti átmenetet szeretnék. csak nem tom az ilyen 10 lovas váltós motorok mennyire tekerhetnek. de ezt az üzemórát jól tudom?
a képeket átdobnád nekem az info kukac hasznosholmik pont eu-ra?
a cr aza cross a crm az enduró.(neki sm kerekek vannak benne!) ráadásul már most tisztázzunk valamit! vagy nagy teljesítményt akarsz, vagy nagy szervízintervallumot! a kettő együtt nem megy!
Persze.
legyen 25fok szombaton és megkapjátok!
lehet hogy én tudom rosszul de a crm nem crossmotor?:D olyat hallottam h az ilyeneknek a blokkját nem km hanem üzemóra után kell felujítani (mondták)
na már írni sem tudok...pollini tuning henger
igen laci crmje az nogy rendben van! 160as pillini henger, meg tuning cuccok. esztétikailag is kifogástalan a gép!
Keresd LaciCRM-et/jét. Ő árul hasonló árban, tudásban itt a fórumon motort.
Erről kérünk egy 20'-es videót
Én most a hűvösebb idő beálltával zárom vissza a légszűrőház fedelét. A kipufogóim nem teljesen üresek, igaz az előző tulaj csináltatta őket, de jók! 300ezrem most nincs egy Akra rendszerre A hard slick gumival ebben a hideg vizes időben olyanokat kapar a motor, le kéne cserélnem őket.
Csütörtökön nem dolgozom, MAMI suli van. Pénteken tuti bennt leszek!
értem. a 2 üteműek már elég biztatók. nekem az lenne a lényeg h pörgős legyen. de akkor ilyen régebbi tipusok közül tudnál vmi jobbfélét ajánlani?
akko nem köll az a berger!

nem vagyok egy fotóművész, de lelkes és nyílt szívű és nekem mindegyik nagyon tetszik mert ti vagytok rajt meg a szép és SUPER MOTOrok és tökéletes nyárbúcsúztató volt.
UFF!

4T 10-12paci,2T 18-22paci 125östől ne várj brutális teljesítményt!
nézegetem ezeket a yamahákat. a teljesítményükhöz 10 ló van irva. nem gyenge az egy kicsit?
szépen néz ki. de én olyan 250 körüli árra gondoltam.vmi régebbi tipusra
a 2T pörgősebb és erősebb, a 4T nyomatékosabb és gyengébb, viszont tartósabb. én ajánlanám neked a yamaha xt125x-et. az adatlapomon talász egy képet az én régebbi gépemről. az egy 2006os modell.
hát nem nagyon vagyok jártas ezekben a dolgokban h melyik lenne jobb. a 4ütemű biztos h jobb.bár nem tudom:D
2T vagy 4T?