Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmondom neked, hogy nem egy versenypályán már jelentek meg rendőrök és váz,illetve motorszám ellenőrzés volt!
ajj jajj! akkor most árulod a világ legdrágább kipöffenőjét egy 990esre? 900ezerért azt, amit 300ból meg lehet úszni akárhol!? mellé a motor meg 1 milla?

na menj haza hazudozni kisfiam!
AKRA TITÁN RENDSZERREL?
a pÁlyÁra nem kell papir meg rendszÁm nem?
Igen azért (és egyesek szerint) az is normális hogy nevét/cimét/telszámát adja hozzá Persze van kivétel ami tényleg az,de kizártnak tartom hogy ennyi lopot motortt hirdetnek........
ráadásul 1.9ért kapok ilyet renszámmal, papírokkal, szervízkönyvvel, stb stb!
Köszi Roof! Valószínűleg én is ezt teszem majd! 5000 km alatt igencsak elhasználódik egy olaj. Főleg, ha néha intenzíven használod.
AZ CSAK A KIPUFOGO ÁRA!
ktmracer[2820] ma 11:16
semmi sérülés csak hobby célra használhato!

akkor most mi is a helyzet?
ktmracer[2818]
ma 11:10helló ktm rajongók! nem kell valakinek egy akra titán rendszer 990 duke-hoz?
vagy az egész motor?
900-ért vihető!

akkor most jön az a jelenet, hogy "jajj véletlenül lemeradt egy 1-es!"?
az én 660osomban is van olaj a vázban.nagy olajkörös! a gyári előírás 5000km, de én 2500km-enként lecserélem benne, biztos ami biztos alapon!
a motor kÜlfÖldi azÉrt nincsenek mÉg papirjai!
forgalomba helyezhetŐ de gondoltam igy olcsobban eladhatÓ aztÁn majd foglalkozzon vele a gazdÁja!
nem Értem hogy 1.900 Ért miÉrt kell azt feltÉtelezni egy motorrol hogy lopott? mert olcsÓ?
Szia Slash!
Neten keresztül vettem 50pénz volt, annyit sztem megért. A motor jobban tud dolgozni, még az elégetett benzin szaga a kipufogóban is más. Illetve lett egy fütyülő hangja a karburátornak, ahogy süvít a laptolattyú mellett a levegő.

Aki tudja megválaszolhatná:
- Tudom, hogy a plusz teljesítménynek ára van, vonatkozik ez az olajcserére is, amit eddig is sűrűbben iktattam be. Viszont a 660 smc-hez, vagy a 625-ös sxc-hez nem hasonlítanám a jelen állapotot, ugyanis nekem változatlanul több olaj dolgozik a blokkban, mint a fent említett típusoknál, ahol 2500km-ként kell olajat cserélni. Sajnos smc 625-höz nem találtam manualt, pedig ennek a típusnak is van a vázban olaj. Aki biztosan megmondaná milyen időközönként cseréljek olajat megköszönném. Spórolni nem akarok ezen.
- A karburátoron található benzincsövek hol szerezhetők be? Le szeretném cserélni őket valami narancs színűre!
vagy van egy komiszabb ötletem! elmész megnézed, próbakör és nem viszed vissza!

felhívja a rendőrséget, hogy ellopták a lopott motoromat!?!?!
most akár kérhetnénk egy host alapján előfizetői azonosítást, ez alapján egy házszámot, majd mehet a rendőrség!
úgybiz!
jah és számla sem ártana róla...garancia meg a többi nyalánkság
kell!
de papíros! rendszámos! és persze nem lopott vagy kitudja honnan való!
hát persze!azért nincsen papírja, mert elvitte a kiscica!
egy szóval sem mondtam hogy lopott!
na csá!
ktm2008@freemail.hu
ha kell motor!
de nem ám!
a lopott nem kell!

nekem is elvitték a kis hondámat és 1 évig nem volt motorom meg sírtam is.......
tudom milyen érzés!
az nagyon nem jó mert mit mondok a rendőrnek miért nincs se forgalmi se rendszám se biztosítás....
lopott motorokat,elvből nem veszünk! gondold el, hogy mit érez a gazdája! és még van olyan, akinek van pofája itt meghirdetni!
....gondolkodunk....

ezt akartam írni na!