ajj jajj! akkor most árulod a világ legdrágább kipöffenőjét egy 990esre? 900ezerért azt, amit 300ból meg lehet úszni akárhol!? mellé a motor meg 1 milla?
Igen azért (és egyesek szerint) az is normális hogy nevét/cimét/telszámát adja hozzá Persze van kivétel ami tényleg az,de kizártnak tartom hogy ennyi lopot motortt hirdetnek........
a motor kÜlfÖldi azÉrt nincsenek mÉg papirjai!
forgalomba helyezhetŐ de gondoltam igy olcsobban eladhatÓ aztÁn majd foglalkozzon vele a gazdÁja!
nem Értem hogy 1.900 Ért miÉrt kell azt feltÉtelezni egy motorrol hogy lopott? mert olcsÓ?
Szia Slash!
Neten keresztül vettem 50pénz volt, annyit sztem megért. A motor jobban tud dolgozni, még az elégetett benzin szaga a kipufogóban is más. Illetve lett egy fütyülő hangja a karburátornak, ahogy süvít a laptolattyú mellett a levegő.
Aki tudja megválaszolhatná:
- Tudom, hogy a plusz teljesítménynek ára van, vonatkozik ez az olajcserére is, amit eddig is sűrűbben iktattam be. Viszont a 660 smc-hez, vagy a 625-ös sxc-hez nem hasonlítanám a jelen állapotot, ugyanis nekem változatlanul több olaj dolgozik a blokkban, mint a fent említett típusoknál, ahol 2500km-ként kell olajat cserélni. Sajnos smc 625-höz nem találtam manualt, pedig ennek a típusnak is van a vázban olaj. Aki biztosan megmondaná milyen időközönként cseréljek olajat megköszönném. Spórolni nem akarok ezen.
- A karburátoron található benzincsövek hol szerezhetők be? Le szeretném cserélni őket valami narancs színűre!
na menj haza hazudozni kisfiam!
semmi sérülés csak hobby célra használhato!
akkor most mi is a helyzet?
ma 11:10helló ktm rajongók! nem kell valakinek egy akra titán rendszer 990 duke-hoz?
vagy az egész motor?
900-ért vihető!
akkor most jön az a jelenet, hogy "jajj véletlenül lemeradt egy 1-es!"?
forgalomba helyezhetŐ de gondoltam igy olcsobban eladhatÓ aztÁn majd foglalkozzon vele a gazdÁja!
nem Értem hogy 1.900 Ért miÉrt kell azt feltÉtelezni egy motorrol hogy lopott? mert olcsÓ?
Neten keresztül vettem 50pénz volt, annyit sztem megért. A motor jobban tud dolgozni, még az elégetett benzin szaga a kipufogóban is más. Illetve lett egy fütyülő hangja a karburátornak, ahogy süvít a laptolattyú mellett a levegő.
Aki tudja megválaszolhatná:
- Tudom, hogy a plusz teljesítménynek ára van, vonatkozik ez az olajcserére is, amit eddig is sűrűbben iktattam be. Viszont a 660 smc-hez, vagy a 625-ös sxc-hez nem hasonlítanám a jelen állapotot, ugyanis nekem változatlanul több olaj dolgozik a blokkban, mint a fent említett típusoknál, ahol 2500km-ként kell olajat cserélni. Sajnos smc 625-höz nem találtam manualt, pedig ennek a típusnak is van a vázban olaj. Aki biztosan megmondaná milyen időközönként cseréljek olajat megköszönném. Spórolni nem akarok ezen.
- A karburátoron található benzincsövek hol szerezhetők be? Le szeretném cserélni őket valami narancs színűre!
felhívja a rendőrséget, hogy ellopták a lopott motoromat!?!?!
de papíros! rendszámos! és persze nem lopott vagy kitudja honnan való!
na csá!
ha kell motor!
a lopott nem kell!
nekem is elvitték a kis hondámat és 1 évig nem volt motorom meg sírtam is.......
tudom milyen érzés!
ezt akartam írni na!