Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elméletileg nem gyártanak rá feketét

Én ugye az SC-hez voltam szokva, mikor egyszer felültem egy Mikunis 640-re az volt az érzésem hogy nem megy egy henger
Van valami hír a kakucsi OB futamról? Super Monkey tudott indulni?
Kimentem volna szívesen szurkolni,, sajnos ma is dolgoznom kell.
FCR 41-es, síktolattyús gyorsítópumpás, olyan, mintha másik motoron ülnék cserélnem kéne a matricát smc 625-re
vedd meg az enyémet Lucas HIBÁTLAN smr 450 .
Hűtőspoilert mért nem cserélsz?
FCR-nek tűnik
Igen! Sikerült szereznem egy Keihin karburátort! Sokkal agresszívebb lett, jobban veszi a gázreakciókat, kanyarban sokkal jobban tudom adagolni a gázt, lendületesebbé vált a motor! És a fogyasztás sem emelkedett drasztikusan, igaz a bekarburálás még hátra van.
a karbi az tuti nem egyforma
Keihin ?
Sziasztok!
Kitaláljátok, hogy a képen mi lett módosítva egy gyári 640-eshez képest

helló!
Megvan a mocim a Jani mindent elintézett.Holnap regadó meg a többi
Igen működik! MSN/Email RH8DQ@CITROMAIL.HU
végül is értelek mert a blokk bivaly erős marad a futómű meg a fék és a black-desing és a
pompás SMC még pompásabb lesz az biztos!
plusz te is tovább gyorsulsz!

A reggeli videókon nézetem a kanyar csúztatásokat az valami nagyon dúúrrrvvaa!
Nem emberi az a kanyartechnika!
a futóművön szeretnék finomítani valahogy. a motorohoz nem hiszem, hogy hozzányúlok, mert még most is többet nyújt, mint amennyit ki tudnék motorozni belőle. aztán előre tervben van egy hullámos tárcsa. fekete idomzat ahova csak kapható.(első sárvédő,fejidom,hátsó idom) hogy kicsit morcosabb legyen. de ki tudja mit hoz a jövő?!
nekem is ez a gondom!
ketten is ígérték magukat hétvégére aztán két napja itthon ülök, és nem jöttek grrr

mik azok a finomságok?! technikai szuper kütyük vagy csak
kék-sárga bergidomzat!?
Azaz megyek horgászni! Oda - vissza meg egy kis fun!
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget! Ha "csak" ennyi, akkor a jövő héten már újra fut a masina!

Tudom nem beton, de nekem most kezdődik a szezon! HAJRÁ!
Köszi! Aztán menet közben nekem is kezdett felfrissülni a németem! De legalább a csapágyak nem kerülnek olyan sokba, mint a himbacsapágy (bár azt itt külön nem is lehet renelni, csak a himbával együtt cirka 30.000-ért, én csak a csapágyakat vettem 6500-ért)
A husaberg.com-ról le is tudod tölteni mindet! Nekem megvan mindenami a BERG gyári honlapján fenn van! És nem csak robbantott ábrák, hanem Service manualok, meg Repair (Workshop) manualok! Egyedülinként! Onnan mindent le tudsz tölteni!
a berg akkor tud jönni, ha ezt valaki megveszi. bár nem leszek elszomorodva, ha megmarad! akkor télen kap 1-2 finomságot, aztán tavasszal újra harcba áll!
USA egy kicsit olcsóbb, de arra még jön a Shipping Cost! Szóvel szerintem egal lesz! Még megkérdezem itt magyarban! Hátha vannak még csodák!
húú ez is zsír

yellow-Fellow: www.husaberg.org itt is fentvan az összes évjárat robbantott ábrája,de árak nélkül! Meg csomóóó kép
127 euro
Azaz, nekem kell egy 10-es . Sajna a német nekem nagyon wenig-ül megy! Angolom erősebb!