link
Ha nem is ez volt az, szerintem akkor is elég hasznos oldal! Bár én néha úgy vagyok vele, hogy nem Isten bizony, hogy megéri megrendelni külföldről (persze csak bizonyos esetekben)!
Találtam egy oldalt, ahol minden van! Képek alapján beazonosítható és ott az ára is! Legalább már képbe kerültem! Ugyan annyiba került ott is! Bár a vezérműláncot 1500 HUF-fal olcsóbban vettem a Promotnál mint itt hirdetik! Remélem ez igaz lesz a vezérműtengelyre is és 25 körül megáll!
Asszem az Ebay-en nincsen sajnos! Marad a magyar márkaszervíz beszerzési forrásnak! Én újonnan vettem és végig szervízeltettem, kár hogy nem voltam erőszakos mikor hagytam hogy lebeszéljenek a cseréről a szervízben! Ez lett az ára (+2 db csapágy és 1 db vezérműtengely)! Gondolom nem lesz 2 fillér! Majd holnap kiderül mennyi az annyi!
Igen! Szétment az egyik himbacsapágy, kiesett beőle az összes görgő! Az hazabaszta a vezérműtengelyt, meg a csapágyakat a vezérműtengelyen! Csak azért vagyok kibaszott ideges, mert 150 üzemórás szervízen nem cseréltek ki benne semmit, mondván hogy az még jó! Hát jó is lett! 25 üzemórát még ment is!
csak nekem nincs annyim rá!
És a berg pojekt? szerintem nekem nehezebb lesz megszereznem az első SM-emet
te már rég huzod-zuzod a gépet mikor én keresem a berúgókart